Dallapé herätti muistoja

Dallapé herätti muistoja

Ajankohtaista - To 3.6.2010, klo 09.26

YLE Satumaa keräsi juhlavuoden kunniaksi Dallapé –aiheisia muistoja ja anekdootteja. Parhaimmat muistot palkittiin uudella Dallapé-levyllä. Onnea voittajille!

DallapéDallapé

356
tykkää tästä

Muutama näyte muisteloista:

”Tapahtui 70- alussa, Olin ystäväni A-P Niemen faijan keikalla, jossain Imatran suunnalla. A-P:n isä oli legendaarinen hanuristi Aimo Niemi, joka soitti silloin Dallapéssä. Se oli mun ensimmäinen roudari-keikkani, silloin saatiin kantaa bändin kamoja ja oltiin pikkaisen Elviksiä kun moinen kunnia suotiin. Silloin taisi Kalevi Korpi olla solistina. Himassa kun kerroin tästä kokemuksesta ei faija meinannut 10-vuotiaan pojan juttua oikein todeksi uskoa. Hienoa viritystä tämä uusikin Dallapé.” Näin muisteli Jyrki Virtanen.

Toisen esimerkin on kirjoittanut Juuso Happonen:

”Omat muistoni Dallapéstä ovat sitä, että isävainaani Ari aikoinaan muurarin töistä tultuaan illaksi kotiin söi perheen kanssa ja nojautui taaksepäin keittiön tuolissa ja rallatteli kaikki kotimaisen puolituntisen biisit laulellen mukana ruuan päälle. Dallapé soi sielläkin ja usein hän kertoi lauluihin liittyviä tarinoita sota-ajalta aikaisemmaltakin.”

Lisää artisteista:Dallape

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä