Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ajankohtaista - Ke 28.7.2010, klo 10.25

Marko MaunukselaMarko MaunukselaVuoden 2010 tangokuninkaan Marko Maunukselan kotipaikkakunta Ilmajoki juhlii näyttävästi uutta kuninkaallistaan kansanjuhlalla elokuun 12. päivä.

710
tykkää tästä

Ilmajoen kunnan kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski kertoo, että kunnassa arvostetaan tangokuninkaallisuutta samaan tapaan kuin vaikkapa kansallista urheilumenestystä.
– Oli upeata seurata, kun Marko sai kruunun, mutta voittohetken lisäksi Marko tulee kantamaan kruunua koko seuraavan vuoden ajan esiintyen eri tilaisuuksissa. Koen, että hän esiintyy niissä ilmajokelaisena, sanoo Pirttikoski.

Marko Maunuksela esiintyy juhlassa tangokuninkaallisia vuosia säestäneen orkesteri Fantasian kanssa. Esiintymässä nähdään myös viihdekuoro Marit ja Mikot, jonka riveissä Maunukselakin on laulanut, sekä viime vuoden Hopeinen Harmonikka -kilpailun voittanut Arttu Rajala. Tapahtuman järjestävät Ilmajoen kunta ja Ilmajoen Musiikkijuhlat yhteistyössä Marko Maunukselan kanssa.

Lisää artisteista:Marko Maunuksela

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (162)

Ti 17.8.2010, klo 11.07 Aika vähän olet silmäillyt... Kyllä Markon esiintymistäkin on täällä ja muualla arvioitu. Enimmäkseen myönteisesti. Itse olen nähnyt kerran livenä kunkkuvalinnan jälkeen. Hyvin meni ja varmaan hioutuu vielä paremmaksi. Valtaosa yleisöstä näytti tykkäävän. Myös muutama tuttu on käynyt keikoilla ja tykännyt. Fantasia-orkesterin ja kunkun yhteinen taival ei ole vielä pitkä, mutta aika mainiosti homma toimii.
Joitakin kommentteja näkyy myös Markon omilla sivuilla www.markomaunuksela.fi ja linkissä Vieraskirja.

Keyboard Ti 17.8.2010, klo 10.52

klo 11.07 antaa musiikkialan ammattilaisten hoitaa analysoinnit, miks me täällä ruotisimme vibroja tai miten se jonkun biisin b-osa taipuu markon käsittelyssä! me keskitymme nauttimaan lahjakkaan markon lauluista,, ja toki komea ulkomuoto on plussaa, ja kaiken kruununa symppis ihminen kaiken sisällä, voiko laulajalta enempää toivoa!

kaikkea hyvää elämääsi, marko, nyt ja aina! Olet jo kulkenut pitkän tien tähän tavoitteeseen! menestys tulee jo on tullakseen, menestystä on niin monenmoista

Anonyymi Ti 17.8.2010, klo 10.50

Onhan auto kulkuväline ja sen pitää olla myös turvallinen. Miksi valitat ? Eiköhän A:n autostakin ole kirjoituksia ollut sivukaupalla :) On kehuttu Markon ääntä, fiksuutta,sosiaalisuutta ym. Miksi vähättelet M:n faneja,keikoista on kirjoitettu,ja hienosti ovat menneet,ei mitään valittamista. Levykin on kohta puoliin tulossa joten kaikki ok.

Anonyymi Ti 17.8.2010, klo 10.28

Näiden kirjoitusten perusteella tulee sellainen kuva, että Marko Maunuksela tarvitsee tuollaista keinotekoista (kuten 00.15) nostatusta. Maasturit eivät tietääkseni laula, ei Ampun mersukkakaan, vaan on vain väline päästä työpaikalle. Maunuksela tuskin tykkää tällaisesta sivuseikoilla mälläämisestä, kokee varmaan myötähäpeää. Hän varmaan toivoisi, että keskityttäisiin kommentoimaan hänen taiteilijuuttaan ja siihen suoranaisesti linkittyviä seikkoja, kuten laulutaitoa, tulkintataitoa, ohjelmistossa olevia kappaleita jne. Onkohan sitten niin, että niistä on jo kaikki sanottu tai sitten Markon faneilla ei ole näistä nimenomaisista asioista juurikaan sanottavaa. En ole nähnyt vielä syvällisiä ja perusteltuja arvioita Maunukselan taidoista, mutta en toki näitä kaikkia ketjuja olekaa lukenut, silmäillyt vain. Missä ovat Maunukselan ne fanit, jotka kykenevät arvioimaan taiteilijaa ydinasioista käsin?

Anonyymi Ti 17.8.2010, klo 10.07

Onhan se mahtavaa ajella keikoille komealla Maastururilla missä vielä lukee Tangokuningas 2010 Marko Maunuksela kyllä siinä erään jos toisenkin päät kääntyvät :)))

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 23.15

Sääli on sairautta !!!! Markolla on fiksuja faneja,ja niin on fiksu itse Kuningaskin !

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 23.08

Klo 15.22 Juuri näin: nyt tuli mies kansakunnan tangokaapin päälle! Miehen nimi on Marko.

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 22.50

Asiaton kommentti poistettu ylläpidon toimesta

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 22.47

Kyllä Marko suosittu on kun lukee vieraskirjaa,ihan etelästä pohjoiseen. ei muuta kuin täysillä eteenpäin ja turvallisia kilometrejä !

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 20.33

Auto on komia,mutta niin on mies ja äänikin.Youtuben oli tullut videoita,mutta laatu ei paras mahdollinen,kiitos kuitenkin että saatiin kuvaa keikalta.

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 14.22

Marko oli saanut "virkistys" lahjakortin kunnalta ja hienon auton sponsorilta käyttöön jossa oli myös nimi laitettu kylkeen,kerrassaan mahtavaa,kyllä kelpaa ajella keikoille !

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 09.38

09.21 samaa mieltä. Ei täällä kuulu mollata tai kehua Amadeusta, vaikka hieno laulaja ja Kunkku onkin. Tää on Markon sivu, katsokaa otsikkoa!

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 08.33

Hyvät ylen toimittajat, siistikää sivut. Poistoon vaan kaikki viestit, joissa mainitaan joku muu kuin Marko Maunuksela. Joku järki tähän kirjoitteluun on saatava.

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 08.21

EIKÖHÄN SE OLE YLEN ASIA PITÄÄ SIVUNSA SIISTEINÄ!

Anonyymi Ma 16.8.2010, klo 07.22

Marko Maunukselan olisi syytä antaa isännän äänen kuulua näillä sivuilla. Nuo sivuilla häiriköivät eivät ole kenenkään faneja vaan yksinkertaisesti häirikköjä. Heidän tarkoituksenaan on provosoida ja tyydyttää omia kummallisia mielihalujaan. Syistä meillä tavallisilla faneilla ei ole mitään käsitystä, siis niistä mielihaluista ja niiden syistä. Marko, ole hyvä ja lausu jotaín, että sivusi saadaan siistiytymään.

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 23.54

Ei kannata kehua,mutta Markoa kyllä voitte kun kerran täällä käytte,sen verran hyvä kunkku saatiin .

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 23.00

Tällä sivulla ei myöskään saa mollata ketään, ei nykyistä eikä aikaisempia.

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 21.37

Tällä sivulla kehutaan vaan Markoa,ei viimevuotista !?

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 21.06

Tällä sivulla olisi tosi hiljaista, jos jokainen kommentti missä arvostellaan Amadeusta poistettaisiin, mitä olisi jäljellä. Eikö nyt millään siellä osata kirjoittaa vain Markosta ja mitä Hänelle kuuluu.

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 18.19

Joillakin taiteilijoilla on varaa viedä kiertueet pienenpiinkin saleihin. He haluavat palvella yleisöä siis mennä lähemmäksi syrjäisempien paikkojen musiikin ystäviä. Todella mahtavaa. Amadeuksen ja Annelin yhteisprojekteista on puhuttu jo ennen kuin A voitti kuninkuuden ja nyt kiireisen kuninkuusvuoden jälkeen oli aika toteuttaa ensimmäinen yhteinen produktio. Ne, jotka lukevat lehtiä, kuuntelevat haastattelut ja tapaavat artisteja ja näiden ihailijoita, tietävät kyllä asiat ja niiden taustat, Väärän tiedon tahalliset levittäjät jääkööt omaan arvoonsa. Ei omaa suosikkia nosteta toisia mollaamalla, noloa Marko Maunukselan kannalta että hän joutuu lukemaan moista soopaa.

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 18.08

13:07 Ymmärrän toki miten mielelläsi jättäisit lukijoden mieleen vähättelevän mielikuvasi, että Anneli Sari muka vie kiertueensa "pienten kylien koulujen juhlasaleihin".. No ei todellakaan vie vaan kyseessä ovat lähinnä konserttisalit! Piste. Samaa mieltä kuin kirjoittaja klo 12:32 että tähtitaivaalle mahtuu kaikennäköistä ja -kokoista laulunlurittelijaa eikä ole syytä vähätellä kenenkään persoonaa tai työtä!!!

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 17.22

Ehkä A:n fani haluaa olla täällä,kun muualla on hiljaista ? Totta täällä kommentoidaan Markosta. Hyvä kunkku saatiinkin että oksat pois,mikä mies,ja mikä persoona,mikä ääni juuri sellainen kun kunkun pitää ollakkin, ja asiallinen joka tilanteessa !

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 14.56

11:51 Ei ole vääristelty asioita ? Eihän tuosta kiertueesta puhuttu kuin vähän aikaa sitten,jos se on tiedetty jo puoli vuotta sitten miksi siitä ei ole puhuttu ? Koska keikat myydään kuukauksiksi eteenpäin ? On ne monet muutkin (fanitkin ) ihmetelleet keikkojen vähyyttä,ennenkuin konsertista tiedettiin hölkäsen pölkäystä ! Ei edes kaikki fanitkaan ole olleet tietoisia kyseisestä kiertueesta ? vai onko se ollut vain muutamien tiedossa ?

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 14.48

kl 11.51 juu mahtava juttu että anneli vie konsertin tapansa mukaan myös pienten kylien koulujen juhlasaleihin, tai ainakin ollut näin, eihän se sinällään enempää harjoittelua vaadi oliko konsertteja 30 vai 15. ja lottovoittohan se oli amadeukselle että pääsi tädin mukaan, ja mitä se sitten tuo mukanaan.

mutta nämä sivut eivät ole amadeuksen asioiden käsittelyyn ja kommentointiin joten tähän PISTE.

ja markolle lämmin halaus. on meillä kunkkujen kunkku! niin sympaattinen pilke silmäkulmassa, nostan hattua hänen työlleen: tekee (tehnyt ennen kunkkuvuotta!) työtä erityislasten parissa!!

Anonyymi Su 15.8.2010, klo 12.07

Ihan tällainen perusasia: nämä ovat Marko Maunukselan sivut. Ne, joilla on tarve täällä puhua muusta kuin Maunukselasta, voivat katsoa peiliin ja miettiä, miksi se irvistää.

Anonyymi La 14.8.2010, klo 23.34

Sehän antaa tunnettavuutta paikkakunnalle,kun sitä mainostetaan ! Kyllä Marko koko kansan kuningas on vaikka onkin Ilmajoelta !

Anonyymi La 14.8.2010, klo 19.30

En ole ennen nähnyt tällaista hehkutusta paikkakunnan puolesta kuin nyt. On ilmeisesti valittu vain pohjanmaalle, eikä koko Suomeen. Pitäisikö valita oma muulle Suomelle ? Onko se nyt sitten Tamgokuningas vai Tangokuninkaallinen ?

Anonyymi La 14.8.2010, klo 19.04

Auraviihteen sivuilla oli että syksyn Tartu Mikkiin ohjelmassa kisaavat Kaija Lustila,Marko Maunuksela,Tommi Soidinmäki ja Hanna Talikainen,olispa mahtavaa jos tieto pitää paikkansa ! Saadaan varmasti kuulla parasta tangon tulkintaa ja vähän muutakin !

Anonyymi Pe 13.8.2010, klo 22.07

Ainakin viime vuoden kakkonen on suositumpi kun voittaja ! Tänä vuonna Marko on paras !

Anonyymi Pe 13.8.2010, klo 21.12

Viis säännöistä :) Mulle kakkoset on kuninkaallisia,ja pirun hyviä sellaisia piste.

Anonyymi Pe 13.8.2010, klo 21.09

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä