Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ajankohtaista - Ke 28.7.2010, klo 10.25

Marko MaunukselaMarko MaunukselaVuoden 2010 tangokuninkaan Marko Maunukselan kotipaikkakunta Ilmajoki juhlii näyttävästi uutta kuninkaallistaan kansanjuhlalla elokuun 12. päivä.

710
tykkää tästä

Ilmajoen kunnan kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski kertoo, että kunnassa arvostetaan tangokuninkaallisuutta samaan tapaan kuin vaikkapa kansallista urheilumenestystä.
– Oli upeata seurata, kun Marko sai kruunun, mutta voittohetken lisäksi Marko tulee kantamaan kruunua koko seuraavan vuoden ajan esiintyen eri tilaisuuksissa. Koen, että hän esiintyy niissä ilmajokelaisena, sanoo Pirttikoski.

Marko Maunuksela esiintyy juhlassa tangokuninkaallisia vuosia säestäneen orkesteri Fantasian kanssa. Esiintymässä nähdään myös viihdekuoro Marit ja Mikot, jonka riveissä Maunukselakin on laulanut, sekä viime vuoden Hopeinen Harmonikka -kilpailun voittanut Arttu Rajala. Tapahtuman järjestävät Ilmajoen kunta ja Ilmajoen Musiikkijuhlat yhteistyössä Marko Maunukselan kanssa.

Lisää artisteista:Marko Maunuksela

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (162)

Pohjanmaalta löytyy kaks komiaa suosikkia Marko ja Lauri ja yks kaunis nainen Kaija ! Ketähän juhlitaan ens vuonna ?

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 00.01

Hei, taidan tietää, ei ole ollut vaikea huomata, kenestä kyse. Epävarmoja ovat ne fanit kun täällä toisen laulajan sivulla pitää käydä omaa idolia ylistämässä ja markoa mollaamassa. en kehtais olla tuo toinen artisti, jos miun fanit ovat miun pärjäämisestä ja menestymisestä nuin epävarmoja!!!!!!!!!!!!! Pohjanmaan poikia on aina pelätty!

Anonyymi La 31.7.2010, klo 21.23

Kyllä Pohjanmaalla osataan arvostaa Kuninkaallisia,viime vuonna Kaija ja nyt Marko ! Ei kaks ilman kolmatta....

Anonyymi La 31.7.2010, klo 21.19

Tiedoksi Marko-faneille, että tuttavani on erään toisen artitstin aktiivi fani ja hänpä tuttavallisesti minulle vinkkasi että heitä faniporukassa harmittaa niin vietävästi, että tänä vuonna voitti mies ja vieläpä komia mies, ja nuo toisen artistin fanit pomppivat täällä sivustolla ja yrittävät joka käänteessä mollata Markoa. Kuten huomaatte milloin vähätellään Markon fanien määrää tai verrataan muihin laulajiin.

Meidän Marko-fanien kannattaa vain naureskella heidän touhujaan, koskapa tuolla he osoittavat, että pelkäävät Markon menestyvän paremmin kuin.... niinpä niin. Miksi muuten kävisivät täällä tölvimässä Markoa, jos ei olisi huolta oma idolin menestymisestä. Onko huoli aiheellinen siis?? Eikös muuten annettaisi Markon jatkaa uraansa ja meidän fanien fanittaa täällä sivustolla rauhassa.
Sikuri Sokuri.

Anonyymi La 31.7.2010, klo 20.55

Sehän on hieno ele jos Kunkulle juhlat järjestetään,ainakin tiedetään että Markon saavutusta arvostetaan !

Anonyymi La 31.7.2010, klo 15.13

Onhan hyvä kun on ilmeisesti rikkaasta kunnasta kunkku, että on varaa ja tahtoa järjestää juhlat.

Anonyymi La 31.7.2010, klo 14.25

Eiköhän faneja löydy aina Utsjoelta Hankoon asti :))

Anonyymi La 31.7.2010, klo 10.08

Markolla taitaa olla faneja vain Ilmajoella, ja aivan lähialueella, vain vähäsen sielläkin!!!!!!

Anonyymi La 31.7.2010, klo 08.57

Markon kokemuksella ja osaamisella tangoihinkin löytyy aitoa tulkintaa! Kyllä elämänkokemusta tarvitaan! Ei näytä hyvätlä kun parikymppinen vetelee kohtalokasta sanoitusta virnistellen!

Anonyymi La 31.7.2010, klo 07.54

Marko on juhlat ansainnut !

Anonyymi To 29.7.2010, klo 23.51

Loistavaa! Niin sitä pitää. Hienoa Ilmajoki.

Anonyymi To 29.7.2010, klo 17.36

Onhan se hienoa että kunta arvostaa Markoa ! Näinhän se pitää ollakkin,kyllä Pohjanmaalla annetaan arvoa musiikin osaajille,toivotan Markolle oikein antoisia keikkoja,uutta musiikkia odotellen. Kyllä Pohjanmaa on nyt maailman kartalla,hyvä Marko ja Kaija !

Anonyymi Ke 28.7.2010, klo 14.55

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä