Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ajankohtaista - Ke 28.7.2010, klo 10.25

Marko MaunukselaMarko MaunukselaVuoden 2010 tangokuninkaan Marko Maunukselan kotipaikkakunta Ilmajoki juhlii näyttävästi uutta kuninkaallistaan kansanjuhlalla elokuun 12. päivä.

710
tykkää tästä

Ilmajoen kunnan kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski kertoo, että kunnassa arvostetaan tangokuninkaallisuutta samaan tapaan kuin vaikkapa kansallista urheilumenestystä.
– Oli upeata seurata, kun Marko sai kruunun, mutta voittohetken lisäksi Marko tulee kantamaan kruunua koko seuraavan vuoden ajan esiintyen eri tilaisuuksissa. Koen, että hän esiintyy niissä ilmajokelaisena, sanoo Pirttikoski.

Marko Maunuksela esiintyy juhlassa tangokuninkaallisia vuosia säestäneen orkesteri Fantasian kanssa. Esiintymässä nähdään myös viihdekuoro Marit ja Mikot, jonka riveissä Maunukselakin on laulanut, sekä viime vuoden Hopeinen Harmonikka -kilpailun voittanut Arttu Rajala. Tapahtuman järjestävät Ilmajoen kunta ja Ilmajoen Musiikkijuhlat yhteistyössä Marko Maunukselan kanssa.

Lisää artisteista:Marko Maunuksela

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (162)

22:31 Kyllä ,Pohjanmaalla sanotaan asiat suoraan niinku ne on,eikä jälkikäteen muutella !

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 21.54

Klo 20.53 Marko pysyy siinä mitä sanoo. On Pohjanmaan miehiä, ei mikään turhan narisija ja eikä "mä oon nyt niin tähti" -tyyppinen diivailija!
Ei semmoiset oo ihmisten mieleenkään. Osata pitää muutakin kuin keikutella ja kikatella. Marko osaa!

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 21.31

21.35 ja vaikeetahan se on vikaa kämpästä löytää jos on tilava luksuskämppä ja vielä vaikeampaa jos menee kämppä alta tulojen puutteessa. Näin kävi nimittäin yhdelle tutulle joka taivaita tavoitteli. Asuu nyt iisimmin ja ajelee halvemmalla autollakin. Eikä syö aina filettä.

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 20.54

15:26 Komppaan mummoasi :) Se itkuvirsi tuen puutteesta alkaa yleensä siinä vaiheessa kun levy ei mene kaupaksi. Fanit keksivät sivukaupalla mitä ihmeellisimpiä selityksiä, mutta harvemmin mainitaan sitä kaikkein todennäköisintä syytä eli ettei yleisöä vain yksinkertaisesti ole kiinnostanut kyseinen levy! Kyllä noista nuoremmista kunkuista on vähän sellainen tuntuma jäänyt, että luulevat tahkoavansa helppoa rahaa ja kun ei sitten menestystä tulekaan niin syyllisiä etsitään kaikkialta muualta paitsi omasta kämpästä!!!

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 20.35

17:00 Voisitko sanoa mitä rasistista kirjoituksessa oli ? Mummo sanoi vaan oman mielipiteen artistista ! ja on varaan lukenut lehtiä. Tiedätkä ollenkaan ketä ja mitä tarkoittaa kun haukutaan rasistiksi ? ? Toivon tosiaan että Marko pysyy sanomisissaan,ettei tartte perua puheitaan,jos vaikka lööppeihin joutuu !

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 19.53

Onpa sinulla tyhmä mummo, oikea vanhan ajan rasisti, sellaisiahan ne ovat olleet iät ajat noissa käpykylissä;)

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 16.00

Just kuten klo 12.26 kirjotti että kyllähän se korvaan särähti kun jonkun vuotinen tangokuningas ensin useammassakin lehdessä valitti ettei ole saanut lauluhommeleihinsa levy-yhtiön tai minkä lie laulukeisarin tukea ja että hänen tangovuotensa oli pettymys jne, ja sitten alkaakin kohta väittämään ettei ole mitään sellaista sanonutkaan, ja että lehdet ovat väärin kirjuuttaneet, että hänellä itse asiassa onkin ollut hyvä vuosi ja häntä on tuettu jne. Höpön löpön mies sanoi meidän mummo siitä miehestä ja olipa sillä kertaa niiiin oikeassa. Syytelllään ja hutkitaan ensin joka suuntaan ja sitten kumotaan kaikki. Sen minä sanon sinulle Marko, että älä tuohon samaan sorru, säilytä rehellisyytes. "Sen sanoin minkä sanoin ja sen takana seison!" Näin kun teet saat tukea ja kannustusta aivan varmasti.

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 14.26

Se on totta,kansa valitsee kenestä tulee suosittu ! Ei täällä kirjoitukset vaikuta sitten pätkääkään ! Eihän noista Idols tähdistäkään täällä pahemmin kirjoitella ? He ovat kuitenkin suuren kansan suosiossa ! ? Sitten lööpit on lööppejä,kyllä niissä tottakin on,lehti vaan tekee otsikon myyväksi,sitten jälkikäteen sanotaan ettei ole semmoista sanonut ??niinkuin on kuultu ! Eiköhän ne Markostakin jotakin keksi ? Mutta hyvä kunkku saatiin,aikuinen mies,onnea vaan matkaan ! Ps. Menkäähän juhliin jotka pääsette !

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 11.26

Jari Sillanpää, Kari Tapio, Kirka ym. kestotähdillä on mielestäni kaikilla yksi yhteinen piirre eli eivät ole korostaneet itseään joka mutkassa! Varsinkin aloittelevan artistin kannattaisi miettiä puheitaan parikin kertaa. Pari kunkkuakin on puhunut jo uransa alkumetreillä siihen tyyliin, kuin pitäisivät jo itseään koko kansan suosikkina vaikka kyse on tavan fanijoukoista niinkuin muillakin kunkuilla!

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 09.42

Hei sinä joka kirjotiat kehumisesta. Kyllä kansa äänestää jaloillaan ja lompakollaan, kenestä tulee tähti ja kenestä ei. Ei ole esim Tähkän suosiota vähentänyt ollenkaan vaikka kirjoitellaan negatiivisia. Tähkä mennä porskuttaa lujaa ja vetää myös Markon mukaansa. Pohjanmaa rules!

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 07.55

Marko on liiankin kiltti ja tasainen, on todettu. Likaiset lööpit myyvät, sanotaan, mutta markosta ei niitä saa sitten millään. Kiltti, laulava perheenisä!

Kaikkien artistien keikoila palaa joku katsoja tai tanssija, jonka mielestä ei soitettu riittävästi tangoja tai jiveä, että laulaja lauloi B-osan väärin tai muisti jonkun sanan väärin jne jne. Tai tullut myöhässä tai vähän maistaneen oloisena jne. Ja kaikki tuo vain jonkun katsojan mielestä, joka saattaa lisäillä omiaan. Siksi ei kannata uskoa kaikkea!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 07.52

Parempi olisi, ettei tuota Markoa liikaa kehuttaisi, olen nimittäin kuullut hänestä tosi ilkeitä juoruja, enkä kyllä niihin usko, se vain heti tulee kuvioihin mukaan, kun on uusi ja tuntematon. Aika näyttää, mitä näyttää, nuo jututkin on peräisin hänen keikoiltaan, ennen kuninkuutta. Se joka tällaista kertoi, ei pidä Markosta eikä Amadeuksesta, siis ei nyt pidä Ampun faneja kaikesta syyttää.

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 07.03

No Marko "kolahti" minulle. Yksi oleellinen asia on että Markoa on helppo ihailla, koska hän on jo aikuinen mies, kypsä ja sinut itsensä kanssa. Amadeus on vasta parikymppinen nuorukainen, josta elämänkokemukset vasta koulivat esiin todellisen persoonan. Oma poikani on saman ikäinen, ja hän elää täysillä nuoruutaan ja se mikä Amadeuksessa on ainakin minua jotenkin "häirinnyt" on se hänen tapansa ladella elämänviisauksia, ei tuon ikäisenä yleensä opetetan ihmisille kuinka pitää elää tai kohdella muita ihmisiä. Se on sellaista päälleliimattua ja ulkoaopeteltua, tulee siis se vaikutelma. Tottakai, miten muutenkaan tuossa iässä!

Tämä minun mielipiteeni. Arvostan toki Amadeusta lahjakkaana muutoin.
Laulun lahja on upea asia. M.A.

Anonyymi Ti 3.8.2010, klo 06.36

Ne, jotka ovat tavanneet Amadeuksen tietävät että hän on äärimmäisen lämminsydämellinen, huomaavainen, tasapuolisesti kaikki huomioiva, iloinen ja vaikka mitä sellaista, josta ei voi olla pitämättä. Jotkut roskalehdet ovat tarkoituksella luoneet muunlaista kuvaa, toimittajilla varmaan ongelmia itsensä kanssa. Kannattaa lukea hyviä lehtiä ja kuunnella radio- ja tv-ohjelmia. Niitäkin on ollut.

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 22.44

Klo 22.48 No Marko on tansittaja, joka luo fiiliksen lavalle. Hän ei korosta ja nosta itseään. On yleisön palvelija. Amadeusta en ole koskaan edes nähnyt, en ossaa sanoa mithäään. Vaikutelma lehtijuttujen kautta vähän etäinen ja kova tyyppinä. SS.

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 21.55

Ihanaa että meillä on kaksi peräkkäin valittua näin erilaista kunkkua! Jo ulkonäöllisesti erot huimat: toinen pätkä, toinen pitkä, toinen kalju, toinen tuuheahiuksinen jne. Ja käytös: toinen vastaa siihen mitä kysytään, toinen vastailee omaksi ilokseen mitä sattuu. Ja toki toinen on vasta nuori poika ja toinen jo oikeasti miehen iässä. Toinen on jo isä ja toinen vasta muuttanut pois kotoa äitinsä luota!

Miten miulla on sellane kutina, että Markolla ja Amadeuksella ei ole samoja faneja!? Molemmilla on omat vankat fanijoukkonsa, ja Pohjanmaan poijaalla tietty vähän komiammat ja isohommat joukot ;-)

Onnea molemmille tulevaan, onneakin lahjakkkaat laulajat tarvitsevat

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 21.48

Ei ole mollaamista jos sanoo mitä mieltä on jos sen kerran perustelee ! Markosta tykkään juuri sen vuoksi että hän on niin sympaattinen,asiallinen haastatteluissa,rauhallinen ja osaa laulaa on pitkä komia mies. Amadeuksen laulutyylistä en tykkää,siinä on liikaa yrittämistä välillä ihme loilotusta joskus tyntuu että menee huudon puolelle !

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 20.34

su 22.53 Hyvä kuningas ansaitsee ja saa juhlat, huono kuningas saa tulla kotiin kruununsa kanssa eikä kotikaupunki noteeraa mitenkään! Onhan näitä nähty. Selvästikin Ilmajoki uskoo Markon valovoimaisena laulavan kotikaupunkinsa kansakunnan kaapin päälle! Ja toki komiaääninen ja komiaraaminen mies sen tekee.

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 19.33

Ei sitä tiedä kuka kirjoittaa, mollata voi missä sivuilla vain ja ei tarvitse olla kyseisen henkilön fani, jos kirjoittaa negatiivisesti. Toivoisi asiallista kirjoittelua, sitä varmasti toivovat myös artistit.

Anonyymi Ma 2.8.2010, klo 12.04

Niin järjestetäänhän urheilussakin voittajille juhlat,tottakai Markollekin onhan hän Kuningas !

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 21.53

klo 10.55 Tuli mieleen tuosta toisten artistien vähättelystä, jota moni mainitsee Amadeus-fanien jossain harrastavan, että varmaanhan tuollaiset jutut kulkevat myös artistien korviin. Eli laulajapiirit ovat kuitenki niin pieniä että äkkiäkös Amadeuksesta leviää sellaista juttua että hänen faninsa mollaavat ja vähättelevät Amadeuksen kotisivuilla ja ties missä muita laulajia. Onko jo kulkenutkin. Eikös joku kirjoittanut.

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 20.25

Hienoa että näin monipuoliselle artistiile juhla järjestetään!

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 19.00

Tässä sivulla on kaiketi kysymys keikkalaulajista?

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 09.57

Eihän se mikään katastrofi ole jossei kunkkuvuonna päädykään varsinaiseksi kansansuosikiksi. Varmasti Amadeuskin on kerännyt ihan mukavankokoisen fanijoukon niinkuin Kaija, Saska ja muut kuninkaalliset ja eikös entisillä kuninkaallisilla mene ihan mukavasti vaikkei Sillanpään kaltaista menestystä tullutkaan. Ja ei kenestäkään todellakaan tähteä tehdä muita artisteja vähättelemällä!

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 09.55

Hei, Ampun fanit ovat koko vuoden haukkuneet rumasti monia muita artisteja eri palstoilla ja kun Ampun ura ei lähtenytkään sellaiseen liitoon kunkkuvuoden aikana kuin toivottiin, niin nyt joku Amppu-fani käy täälläkin palstalla haukkumassa Markoa, ja kehumassa Amppua. Jos Amppu-fanit uskoisivat Amppusen menestykseen, niin miksi kävisivät täällä haukkumassa muita ja kehumassa Amppua. Eikös riittäisi ilo AMpun menestyksestä. Jossain on jotain mätää nyt, kun Amadeukseen ei luoteta!

Tällä tavalla Aman fanit tekevät hallaa AMan uralle, sillä kohtahan asia on kaikkien huulilla, kun tätä Markon palstaa lukevat niin monet sellaiset tahot jotka eivät vielä tienneet Aman tilanteesta!

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 09.24

08:04 Nyt sitten haukutaan jo koko Pohjanmaa ? Todella huvittavaa käytöstä :)) Voi teitä Amppu fanit ! Onhan kyseisillä artisteilla "jokunen" fani mutta sehän on vaan hyvä kun heistä pidetään ja keikkoja riittää,se takaa heille leivän pöytään.

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 09.15

Käykää lukemassa Ampun sivulta 1. ti.27.7 klo 15:34 ylen HeliR:n kirjoitus,miten pitää käyttäytyä ! Myös sinulle tänään 08:04 !! Sehän on vaan hyvä jos Pohjanmaalta löytyy osaavia artisteja,ja pääsevät huipulle ja meitä viihdyttämään !Jokaisella on omat fanituksen kohteet !

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 08.51

Kannattaa käydä lukemassa,siellähän on pelkkää syyllistämistä ja riitaa ! Ei siellä ole voinut keskustella,ei siellä hyväksytä erilaisia mielipiteitä ? Tuskin siellä Markon ja Kaijan fanit ovat Amppua "mollanneet" (taas sama sana ),ei todellakaan. Onhan siellä fanitkin olleet eri mieltä ? ja osa on poistunut !? Satumaassa käy varmasti tuhansia ihmisiä lukemassa kirjoituksia,joten ei kannata tehdä vääriä johtopäätöksiä ! Joten jokainen voi olla eri mieltä artistista,ja kritiikki on sallittua.

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 08.37

Käykää lukemassa kommentteja kaikkien aikojen parhaan kuninkaan Amadeuksen sivuilta noin vuoden ajalta ja todetkaa ja nähkää kuinka Kaija-Marko-fanit ovat yrittäneet mollata Amppua ja vielä törkeästi, jopa rasistisesti. Hävisiväthän molemmat Ampulle viime vuotena, ja kun on kyse pohjalaisesta luonteesta, joilla ei ole hitustakaan oikeaa itsetúntoa, vaan sekin vähä mitä on saadaan toisten alaspainamisesta, siis kuuluisaa öykkäröintiä. Ottakaa jo se malka omasta silmästänne, ja laittakaa kuulolaite päälle, niin saatte nauttia oikeanlaisesta taide-elämyksestä Amadeuksen laulua kuunnellessa. Kaikistahan ei ole pakko pitää, itse en hitustakaan pidä Kaijasta/Markosta/Tähkästä. On toki hyvä, että heilläkin jokunen fanituinen on, olisihan se kamalaa, ellei heitäkin joku ylistäisi, tulisi todella sääli.
Siis huomatkaa! Ensin itse olette mellastaneet ilkeästi väärällä alueella, älkää siitä muita syytelkö, vaan katsokaa peiliin, sieltä katsoo tosi kateellinen pieni lauma.
Ensimmainen kommenttini, ja myös viimeinen, ottaa vaan niin päähän tuo Etelä-Pohjalainen "kansallismielisyys"

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 07.04

Lauri TÄhkähän voisi tehdä Markolle miehenoloisen hittibiisin!!!!! Pohjanmaalla ollaan aina sellaisia että vedetään yhtö köyttä, pirellään saman maakunnan puolia!

Tästä tulee upea tangovuosi ja on vihdoinkin jotain mielenkiintoista odotettavaa tanssirintamalla

Anonyymi Su 1.8.2010, klo 06.44

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä