Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ilmajoki juhlii tangokuningas Marko Maunukselaa

Ajankohtaista - Ke 28.7.2010, klo 10.25

Marko MaunukselaMarko MaunukselaVuoden 2010 tangokuninkaan Marko Maunukselan kotipaikkakunta Ilmajoki juhlii näyttävästi uutta kuninkaallistaan kansanjuhlalla elokuun 12. päivä.

710
tykkää tästä

Ilmajoen kunnan kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski kertoo, että kunnassa arvostetaan tangokuninkaallisuutta samaan tapaan kuin vaikkapa kansallista urheilumenestystä.
– Oli upeata seurata, kun Marko sai kruunun, mutta voittohetken lisäksi Marko tulee kantamaan kruunua koko seuraavan vuoden ajan esiintyen eri tilaisuuksissa. Koen, että hän esiintyy niissä ilmajokelaisena, sanoo Pirttikoski.

Marko Maunuksela esiintyy juhlassa tangokuninkaallisia vuosia säestäneen orkesteri Fantasian kanssa. Esiintymässä nähdään myös viihdekuoro Marit ja Mikot, jonka riveissä Maunukselakin on laulanut, sekä viime vuoden Hopeinen Harmonikka -kilpailun voittanut Arttu Rajala. Tapahtuman järjestävät Ilmajoen kunta ja Ilmajoen Musiikkijuhlat yhteistyössä Marko Maunukselan kanssa.

Lisää artisteista:Marko Maunuksela

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (162)

Kaunista kesäpäivää kaikille.Toivon kaikkea hyvää Markolle kuninkuusvuonna.En vain voi ymmärtää tätä Marko fanien sairaalloista halua jatkuvasti yrittää mustamaalata viimevuoden kuningasta.Tämäkö on sitä paljon puhuttua Pohjalaista suoraselkäisyyttä,ja rehtiyttä.En usko että Markokaan haluaisi ,että Amadeusta näillä sivuilla eri tavoin aliarviodaan.Onko nuoren vasta elämänsä alussa olevan laulajan melko asiaton arvostelu joillekin joku tie purkaa omia paineita?Uskon että molemmille kuninkaille riittää kannattajia .

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 15.33

Eikö tällä sivulla ole muuta kirjotettavaa kuin vertailu Amadeuksen ja Markon välillä? Tämä mielestäni pitäisi olla Markon sivu, jossa kirjoitetaan Hänestä.Kyllä tangokuninkaita on niin paljon jo Suomessa, että verrattavaa riittää myös pohjanmaalle.

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 13.47

Musiikkitaivaallaamme on kymmeniä tai satoja tähtiä. Kyllä sinne yksi Amadeus ja yksi Marko mahtuvat sulassa sovussa ilman vertailuja. Joku on aina jonkun mielestä paras, mutta todellisesti ei kukaan ole paras. Annetaan tähtien tuikkia tai peräti loistaa. Mun vähäiseen järkeeni ei mahdu se negatiivisuus, mitä tällä palstalla viljellään.

Keyboard Ti 10.8.2010, klo 10.58

9.8. klo 22:33 Jos sanotaan "voitti ylivoimaisesti yleisöäänestyksen" niin syntyy ehkä harhakuva, että on suuremmankin yleisön suosikki vaikka eihän se äänestykseen soittaneiden määrä ole mikään kummoinen ja sitten sieltä tullaankin kapsastaen katajasta alas liian suurten odotusten kanssa!!!

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 10.16

Esiintyjän koko persoona, erityisesti tietenkin laulutaito, vaikuttaa menestymiseen. Ei lopullista suosiota saavuteta ensimmäisen vuoden aikana vaan vuosien kuluessa.
Monet kuninkaalliset "kadonneet" ajan myötä, toisten suosio kasvaa kuten esim. Teuvo Oinaan,
Markolle kuitenkin onnea ja menestystä, sillä onhan Teuvon ja muutaman muun saavuttamattoman perässä tilaa.

Mm. useat Sinitaivas-konsertit käynyt Ti 10.8.2010, klo 09.35

Turha kehua Markoa, aika näyttää ja nuo juorut, niitäkin kuulee. Aivan naurattaa, kun tuolla monet uskoo kaiken pahan mitä Ampusta puhutaan, vaan Marko-jutuissa ei olekaan mitään perää etelä-pohjalaisten mielestä. Nimittäin joku päivä joku M-fani kirjoitti, "kiltti laulava perheenisä", arvatkaapa naurattiko!!!!!, ne jorut, ne juorut, uskokaa nyt jo junttilan asukitkin, että maailmassa on ollut aina savua ilman tulta. Jos on oikein tosi kaunis nainen, aina tällaisista on puhuttu perättömiä, sehän on ilmiö, nimeltä kateus. Amadeushan on maailman komein mies, ei ole siis kumma, jos M-fanit + K-fanit, (nehän täällä vain kirjoittelevatkin) hyökkää vain Amadeuksen kimppuun, muista ei ole mitään vaaraa!!

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 09.25

01.08 Olet tosi oikeassa.Vertailu tehtiin viime kesänä,joten ei kannata enää jauhaa vanhaa asiaa.Molemmilla omat ihailijansa hyvä niin.

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 08.26

Eihän Amppua eikä Markoa voi verrata edes samana päivänä ! Minun sydämmeni on saanut Marko,ihana symppis,aikuinen mies,jolla on varmasti monenikäisiä ihailijoita ! Hyvä Marko ja Ilmajoki,toivottavasti juhlasi on ikimuistoinen !

Anonyymi Ti 10.8.2010, klo 00.08

Joku jossain kirjoittikin että tuollaiset "voitti ylivoimaisesti" johtavat joskus liian suuriin odotuksiin sekä artistin itsensä että yleisön taholta. Ja sitten tullaan pilvistä lujaa alas.

Nöyryys, jota Markolla syntymälahjana, ja nyt kisan kahdesti käyneenä on takataskussa, on se avain. t. Marko-fani jo viime kesänä

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 21.33

Hei klo 21.08 olet oikeassa. Marko teki vuoden töitä, ja se näkyy ja kuuluu nyt. Amadeus teki saman vuoden kunkkuna töitä, ja se näkyy ja kuuluu nyt.
Elämä on.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 21.28

21:08 Mutta kansa pettyi,ei tullutkaan suosiota vaikka luultiin ? Mutta eiköhän nyt saatu sellainen kunkku Markosta josta kansa tykkää !

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 20.28

20.59 kommentoija,NÄMÄ KAKSI KUNINGASTA KISASIVAT KESÄLLÄ 2009 SAMASSA KISASSA,JA VOITTAJA OLI YLIVOIMAINEN.Laitoin vähän suuremmalla tekstillä että ymmärrät sinäkin.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 20.08

18.34 kommentti on todella täyttä totta.Jäi kyllä paha maku tuosta tangokilpailusta ei ollut reilua peliä.Seinäjoen karsinnassa parhaat pudotettiin pois.Mutta turha tätä on enää pohtia,markkinaväki tosin alkaa miettiä,tullako enää ensi vuonna.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 20.01

Marko vaan on niin sympaattinen että ei ole toista samanmoista!
Juu, vertailu Amadeukseen turhaa sanojen haaskausta.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 19.59

Olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa klo 18.34, en ole ennen nähnyt jatkuvaa vertailua kuin tänä vuonna. Eihän tässä enään mitään kisaa käydä, vois paremminkin vertailla tämän vuoden kilpailijoita niiden kesken se paremmuus ratkaistiin.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 17.57

En ole pahemmin näitä sivuja lukenut,päätinpä nyt kurkistaa.En vaan ymmärrä mikä juttu on tää Amadeuksen ja Markon jatkuva vertaaminen.Eikös tämä tullut jo kesällä 2009 kyllin selväksi kumpaa yleisö äänesti enemmin????Silloinhan he kilpailivat käsittääkseni samassa kisassa,mikä on tämä joittenkin halu edelleen jahkata näiden kahden paremmuudesta.Vai onko tää sitä kuuluisaa Pohjalaista jääräpäisyyttä,että ei halutakaan ymmärtää,että muuallakin on elämää,eikä vaan Pohjanmaalla.Tämän vuotinen kisahan oli aivan outo,kun parhaat pudotettiin jo alkukarsinnasa pois.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 17.34

Mielipiteitä saa olla ja kukin tykkää, kenestä haluaa. Silti täytyy todeta, että klo 10.48 kommentti on höpöhöpöä. Ei Markon lähipiiri riitä Suomen lavoja täyttämään. Eikä 15 % ääniosuus synny yleisöäänestyksessä, vaikka jokainen kaveri ja sukulainen lähettäisi 10 textaria.
Itse olin keikalla aika kaukana Pohjanmaalta. Väkeä oli paljon ja aploodit isot. Samanlaisia viestejä olen kuulluut kautta Suomen.
Pe 20.8. saamme katsoa Kesäillan valssissa, kuinka Marko pärjää. Sikäli mielenkiintoista, että tuo keikka on nauhoitettu Riihimäellä jo Tangomarkkinoita seuraavalla viikolla heinäkuun puolivälissä eli kunkulla ja orkesterilla ei ollut kovin paljon aikaa hitsautua.

Keyboard Ma 9.8.2010, klo 14.26

Niin kun Seinäjoellakin on 57 000 asukasta. Paljonkos nuo edelliset kuninkaalliset ovatkaan sitä ensilevyään myyneet yleensä? Eli hyvin on Markolla pullat uunissa fanijoukkojen suhteen. Ja eikös ne fanit juuri sitä levyä osta!

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 11.31

No jos Maunukselan fanijoukko on noin iso kuin klo 10.48 kirjoittaa niin kylläpä on kokoa siinä joukossa! Mutta niinpä ovat myös Kaija Lustilan fanijoukot kasvaneet. Ei pojat kestä lautalla, mies tarvittiin, ja oikea kruunaamaton kuningatar. Mitäs kruunusta, suosio ratkaisee.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 11.02

klo 10.48 näinkö sinä oletat, mutta käyppäs piruuttas kurkkaamassa keikoilla. minäpä oon kuullut ja nähnyt ihan toista. nyt ovat liikkeellä ne ihmiset joille esim kaksikymppinen kunkku kaikkine sokerikuorrutuksineen ei maistu, vaan lavalle halutaan kokoa ja näköä, ääntä ja säpinää, sitä tarjoaa Marko Maunuksela, Pohjanmaa!!

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 10.57

Vuoden 2010 "kunkku" ei ole häävi, paremmat sivuutettiin jo alkumetreillä. hänen "fanejaan" ovat lähisukulaiset ja Seinäjoki, Ilmajoki höystettynä Alajärveläisillä. Tosi pieni piiri, valitettavasti.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 09.48

Saara kirjoittaa asiaa! Eihän kuninkaan tai kuningattaren titteli ole mikään tae mistään, kuten tosiaan männä vuoden kuningaas on osoitus. vieläkin löytyy immeisiä jotka ei tiiä hölkäsen pöläystä kuka on amadeus. puhuin asiaa justiinsa eilen seurueessa ja osa luuli miun puhuvan siitä mozartist tehdystä elokuvasta, joka siis amadeus nimeltään. tätä se ihmisten tietous on jos ei kunkku itse rummuta olemistaan ja tekemistään niin pieneksi piirit jäävät. no minäpä tein valistutyötä ja kerroin tästä maunukselasta että nyt saatiin kunkkujen kunkku laulamaan suurella sydämellä, kuten lähihoitaja sen osaa tehdä! Kylläpä on sympaattisen oloinen marko! Se on tuo lähihoitajan työ semmoista että ihminen kohtaa ihmisen!

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 09.22

Marko näyttää vuoden kuluessa mihin pystyy. Koneneet tangokuninkaalliset sanovat että eka vuosi on se ratkaiseva, joko lauletaan itsensä suuren yleisön sydämiin tai sitten ei. Pienen fanijoukon jokainen pystyy hankkimaan ja sitä fanijoukkoa jokainen pystyy pyörittämään, kuten vaikkapa Amadeus Lundbergin kohdalla tapahtui vuoden kuluessa,iso menestys jäi haaveeksi, jos edes oli haaveena, en tunne tilannetta.

Markolle toivotan kaikkea hyvää ja onnea tähän vuoteen! Olet aloittanut hyvin ja yleisö puolellasi odottamassa sitä uutta levyäsi. Tee sinne se hitti, niin ponnahdat radiokanaville ja ihmisten tietoisuuteen jne jne.
Älä sorru ylimielisyyteen ja äläkä pidä itseäsi suurena tähtenä (kuten tiedät jonkun, joka sitten putosikin, kun kansa ei tykännyt) , vaan tähteys on tietysti ansaittava! Tämän kaiken jo tiedätkin, mutta sen kirjoitin minkä kirjoitin. t. Saara

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 07.53

Niin se on, ettei naista noteerata näissä mittelöissä, paitsi viime vuotena, koska oli läheltä Seinäjokea. 2009 kuitenkin Markus Kokkonen ja Erika olisivat olleet oikeutettuja superfinaaliin. Amadeus oli niin ylivoimainen jo yleisöäänestyksenkin perusteella, ettei häntä voitu ohittaa.
Täällä ei puhutakkaan mitään Suvi Karjulasta, vaikka hän on tämän vuoden kakkonen ja laulajana ohittaa Markon, mutta, mutta Suvi on jostain muualta päin. Marko itse vaikuttaa fiksulta mieheltä, vaan nämä kirjoitukset täällä ovat silminnähden Amppu-vastaisia, miksi???? Tuskin Amadeus on teille mitään pahaa tehnyt, hän vain voitti Tangokuninkuuden 2009.

Anonyymi Ma 9.8.2010, klo 07.02

Kuinkahan monta kertaa naisen on oltava parempi kuin miehen, että voittaa Tangomarkkinat.

Nyt oli kaksi-kolme naista ainakin 2 X parempia kuin Marko, mutta ei niin ei?!

Keikareiden kisa :(

Anonyymi Su 8.8.2010, klo 11.09

Mitä tässä tangokuninkaallisten suosiossa on tapahtumassa, miten riittää keikkoja, myykö levyt ym. Herttinen kun viime vuoden kunkku tekee tänä vuonna tästä hetkestä etiäpäin vain 4 tanssikeikkaa, auraviihteen sivut kertovat. Eihän sillä kukaan elä! Luin että tangokuninkuus-titteli ei enää olekaan myyvä juttu, kun tulee paljon hyviä laulajia muuta kautta.

No Markolla on onneksi toinenkin ammatti mutta entäs ne muut, joilla koulutkin jääneet kesken ja opintie ei ole maistunut. Kylläpä Tino Ahlgrenin isä teki viisaasti kun neuvoi poikaa hankkimaan ensin koulutuksen ja vasta sittentekemään lisätienestinä musiikkihommia. Jossain luin että Amadeus Lundberg on ollut ammattikoulussa autonasentajan linjalla joskus mutta jättänyt sen kesken. Eli ammattia tai koulutusta ei ole. Eli viisas neuvoisi sitäkin poikaa opiskelemaan! Musiikkialan tutkintokin harkittava, mutta eikös niihin kouluihin tarvita ylioppilatutkinto?

Eilen kertoi jokun että Nylon beatin kaksikon toinen tyttökin nyt kaupassa töissä, samoin niitä Idols -kisaajia kassahommissa.

Anonyymi Su 8.8.2010, klo 11.08

En ole vielä päässyt Markon keikoille, odotan kovasti kun Maunukselan kotisivuilla kovasti tanssiväki kehuu Markon keikkoja, löytyy kuulemma lavakarismaa ja pilkettä silmäkulmasta. Joten onhan tuo kunkku käytävä testaamassa.

Anonyymi La 7.8.2010, klo 18.40

Kaija on selkeää kuningatarainesta! t.Matti.

Anonyymi La 7.8.2010, klo 09.35

Eikös Kurikkakin muistanut Kaijaa,vaikka tulikin toiseksi ? Mutta mulle hän on todellinen Kuningatar,olis ansainnut voiton ! Mutta nyt saatiin oikea Kunkku Markosta !

Anonyymi Pe 6.8.2010, klo 22.24

Kyllä olisi hienoa päästä Ilmajoelle fiilistelemään Markon juhlahumua! Ajatelkaa mikä ilo asua tuollaisessa kunnassa, jossa arvostetaan ihmisten tekemisiä! EN äkkiseltään muista ketään muuta tangokuninkaallista joka olisi saanut vastaavat juhlat kotikaupungiltaan. Viime vuonna voitti Amadeus, joka taitaa olla helsinkiläinen, en muista että kaupunginjohtaja olisi voittoa mitenkään noteerannut?! Olikohan Amadeus edes Helsingin juhlaviikoilla esiintymässä?

Anonyymi To 5.8.2010, klo 12.55

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä