Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Ajankohtaista - To 28.7.2011, klo 11.31

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1311832504891

471
tykkää tästä

Heikki Koskelolla on Tangomarkkinoiden jälkeen vauhtia riittänyt. Päivätyö on saanut jäädä ja Seinäjoelta alkanut keikkaputki katkesi vain muutamaksi päiväksi kuopuksen ristiäisiin. Keikkailu jatkuu taas tänä viikonloppuna Kajaanin Vihreät niityt tapahtumasta.

Heikin mielestä erilaiset festivaalit ja tapahtumat ovat uudelle tulokkaalle mainio mahdollisuus paitsi tuoda itsensä yleisön tietoisuuteen myös solmia kontakteja kollegoihin.  

Niukkaa tappiotaan tangolaulukilpailussaan Heikki ei enää spekuloi. ”Media kirjoitteli asiasta aika paljon omiaan, ei ne sitaatit aina ihan sanasta sanaan menneet.”

Nyt Heikki keskittyy työntekoon. Kymmenisen keikkaa kuukaudessa on aloitelijalle sopiva tahti. Esiintymiset Heikki ajattelee käyntikorttina tulevaisuuteen. ”Vaikka kruunua ei tullutkaan, niin ihan samanlaiset lähtökohdat tässä on kuin olisi kuninkaanakin.”

Keikkailun lisäksi Heikki Koskelo valmistelee loppusyksystä ilmestyvää albumiaan.

Kainuun radion Harri Nousiainen haastattelee.

Lisää artisteista:Heikki Koskelo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (449)

Kiitos täältäkin! Kunhan se Heikin komea hymy vain välähtelisi useasti, niin sillä saa jo yleisön hyvälle tuulelle. Ainakin minut Noitukan.

Anonyymi Ke 8.2.2012, klo 20.09

Tosiaan,pikku flirttiä Heikiltä ;)

Anonyymi Ke 8.2.2012, klo 14.59

Kiitos vastauksista 13.41 ja 15.43! Tosiaankin yleisönottamisessa Heikin täytyy vielä kehittyä. Toivottavasti H. tekee vielä vähän töitä esiintymisjännityksen helpottamiseksi jollain konstein. Nimmarijonossa on näköjään jo helpompi olla vapautuneempi. Heikillä on jo kaikki muut tykötarpeet, mitä äänellisesti ja ulkönäöllisesti tarvitaan yleisön viihdyttämiseen ja hurrrmaamiseen.

Rentoutumista ja flirttiä kehiin vaan rohkeasti toivoo ainakin KT ja näköjään vähän muutkin HK-hullaantuneet

Anonyymi Ke 8.2.2012, klo 13.51

Nuo live videot jotka youtubessa on,kyllä huomaa että vähän jännittää,paljon katselee orkesterin puoleen,mutta kyllä hän nimmareita ja halejakin jakelee kun yleisö pyytää.
Hieno artisti Heikki on ;))

Anonyymi Ti 7.2.2012, klo 15.43

Kävin matkamessuilla ihan sen takia, että Heikki esiintyi siellä. Juttelinkin tovin hänen kanssaan. Esikoisen pitäisi olla kaupoissa 15.2.

Heikki lauloi hyvin. Laulaessa ei näkynyt jännitystä.

Lavaesiintymisessä ja kontaktin ottamisessa yleisöön Heikillä on vielä jonkin verran parantamisen varaa. Se parantuu aivan varmasti ajan kanssa

Anonyymi Ti 7.2.2012, klo 13.41

No nytkö sen Heikin varsinaisen esikoisen on aika putkahtaa maailmoille?! Kiitos muistuttamisesta, LN, kun olen huonosti seurannut Hessua(kin) tällä hetkellä. Toivottavasti tangojutskilla nähdään mahdollisimman paljon meittin ihania mestareita, jo kokeneempia ja etenkin näitä aloittelijoita, joiden kehitystä seurataan syrän syrjählänsä. Terv. KT

Anonyymi Ma 6.2.2012, klo 22.06

Kiva juttu, että Heikin sinkku on noussut soitetuimpien listan KärkiPäähän. Toivotaan, että myös ”esikoinen” ponnistaa sinne eli eikö se ensi viikolla putkahda ulos. Täytyykin muistaa käydä kaupoilla. Saadaankohan juttua tänne?

KT, enpä ole ehtinyt Heikin keikoille minäkään, mutta sitten viimeistään heinäkuussa tangoilla. Joten samoin toivoisin KeikkaKokemuksia tänne. T: L.N.

Anonyymi Ma 6.2.2012, klo 21.02

Hei ihmiset, kertokaa ihmeessä tälläkin sivulla Heikin edesottamuksia eli omia keikkakokemuksianne. Ei tule kaveroitua tuonne nassubuukkiin Heikin sivulle, joten ei saa mistään enempää tietoa Heikin äänenkehityksestä ja sen sellaisesta! Sinitaivaissa vielä mestaria jännitti jonkin verran, mutta mikä on tilanne tällä hetkellä?! Tiedoista kiitollinen KT, keikoilla muuten käymätön

Anonyymi Ma 6.2.2012, klo 13.55

Heikki rulez!!!

Anonyymi Pe 3.2.2012, klo 10.35

...tietenkin Heikin sinkusta on kyse >3

Anonyymi To 2.2.2012, klo 21.36

Hienosti menee Soitetuimpien listalla suoraan kolmanneksi ,Hyvä Heikkiiii >3

Anonyymi To 2.2.2012, klo 21.35

H-hetki lähenee... nimittäin sen levyn ilmestymisen:)

Anonyymi La 28.1.2012, klo 19.03

Kiva, menevä kappale.

Anonyymi Pe 27.1.2012, klo 09.08

No ei yhtään hassua, kun Hessu ilmestyy NäköPiiriin, niin johan siinä lyylikki jää polvet notkuen tuijottamaan ja laulujen sanatkin solisevat sikin sokin korvissa eikä muista enää yhtään mitään. ;););)
Pitää alkaa kuuntelemaan Heikin uutta SinkkuBiisiä, Huomenna kaikki on paremmin. t: LN

Anonyymi Ke 25.1.2012, klo 18.50

Hassu juttu. Kun yritin launataina miettiä tangoja, joita Heikki lauloi messuilla, ei kaikkien nimet tulleet millään mieleen. Juuri hetki sitten välähti, että yksi oli Sä kuulu päivään jokaiseen. Uusi tango, josta mainitsin, taisi olla Synkän maan tango

Anonyymi Ma 23.1.2012, klo 23.51

Hienosti on varmasti kajahtanut karavaanareille ja muillekin Kajjjaanin KultaKurkulta Satumaan Hopeinen Kuu:) Mahtavaa, kun pääsee viimeistään heinäkuussa näkemään Heikkiä livenä. t: LN

Anonyymi Ma 23.1.2012, klo 20.40

Kiitos, kiitos! Jokainen tiedonmuru on mukavaa kuulla. Ja kyllä, kyllä Heikki on mukava, söpö ja komea nuorimies. Ihanaa, kun esiintyy ensi kesänä Tangomarkkinoilla. Hyvin on Heikillä keikkoja ilman kruunuakin, joten ei hätiämitiä ollenkaan.:)

Anonyymi Su 22.1.2012, klo 21.07

Kiitos tiedosta,mahtavaa että Heikki on mukana Tangokadulla ;););)

Anonyymi Su 22.1.2012, klo 13.20

Heikki lauloi Matkamessuilla/Caravan-messuilla muun muassa Satumaan, Hopeisen kuun, jokun uusista tangoista. Kyllä hän lauloi muutakin, mutta en nyt muista. Keskustelinkin Heikin kanssa ihan face to face.ennen kuin hän sirtyi laulamaan (olisikohan se aiheuttanut muistikatkoksen) Tuntui mukavalta nuorelta mieheltä ja todella söötiltä.

Sain messuilta Tangomarkkinat-esitteen. Heikki näyttää olevan ainakin tangoparaatissa ja tangokadulla useampana päivänä. Heikki kertoi, että ei aio kilpailla ainakaan tänä vuonna. Hän totesi , että koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Totesin, että töitä näyttää riittävän ilman kruunuakin.

Anonyymi La 21.1.2012, klo 22.50

Toivottavasti Heikki nähdään myös ensi kesänä Seinäjoella, jollei kilpailemassa niin ainakin esiintymässä.

Anonyymi Pe 20.1.2012, klo 15.06

Onko kukaan menossa matkamessuille Heikkiä katsomaan? Olisi kiva saada kuulumisia tänne.

Anonyymi To 19.1.2012, klo 23.15

Vajaa kuukausi enää Heikin levyyn, ihanaa.

Anonyymi Ke 18.1.2012, klo 22.19

Heikkiä äänestin vuoden tulokkaaksi ja annoin äänestyspisteitä Sä oot siinä –kappaleelle;) –LN-

Anonyymi Ti 10.1.2012, klo 16.47

Menossa on Iskelmän vuosiäänestys 2011. Nyt kaikki äänestämään ja ehdottamaan Heikkiä vuoden miesartistiksi ja tulokkaaksi ja ”Sä oot siinä” vuoden iskelmäksi ;D

http://www.iskelma.fi/kilpailut/vuosiaanestys-2011/34

Anonyymi Su 8.1.2012, klo 21.57

Kultaisen keskitien löytäminen ja kulkeminen on varmaan parasta pitkää uraa ajatellen, ettei tule heti vuoden parin jälkeen loppuun palamista, kuten on joillekin ”heti mulle kaikki nyt” –tyypeille käynyt. Siinäpä sitä on Heikilläkin työnsarkaa perheen ja raskaan työn yhteensovittamisessa. Uskon vahvasti, että Heikki onnistuu siinä. Vaikuttaa fiksulta ja jalat maassa olevalta –kaverilta. Onnea tosiaan matkaan! t: LN

Anonyymi Pe 6.1.2012, klo 20.34

Kaikki eivät ole heti valmiita käyttämään tilaisuutta hyväkseen sellaisen saadessaan. Silloin on ehkä parempikin kasvaa ja kypsytellä ajatuksiaan, että tietää mitä tahtoo elämältään. Ketään ei voi hoputtaa ja pakottaa, jokaisella on oma tahto ja vapaus tehdä kuten haluavat. Heikki-nuorukainen vaikuttaa ainakin sen verran kypsältä ja sopivan itsevarmalta, että ei muuta kuin rautaa takomaan ja pökköä pesään. Onnea matkaan!

Anonyymi Pe 6.1.2012, klo 16.21

Heikillä on ihan hyvä Musiikki-makukin ;D

Anonyymi Pe 6.1.2012, klo 10.32

Heikki näyttää oivaltaneen oikein, että rautaa on taottava silloin, kun se on kuumaa.

Kaikki eivät sitä ole oivaltaneet.

Anonyymi Pe 6.1.2012, klo 08.03

Mukavasti Heikki jutustelee. Toivottavasti saadaan pian uutta haastattelua tänne Satumaahan tai viimeistään levyn ilmestymisen aikaan. Olisi kyllä kiva seurata videon välitykselle niitä LevyJulkkareita. Olisiko Ylen ystävälliset niin ystävällisiä, että saataisiin katsottavaksi, please!?

Samaa toivon minäkin KT. Uran alku näyttää ainakin ihan hyvältä, kun levyä ja keikkoja pukkaa. Ja Heikki-isukki näyttää nauttivan laulamisesta ja esiintymisestä täysin rinnoin. Toivotaan, että perhe-elämä lutviutuu myös kaiken kiireen keskellä ja Hän muistaa levätäkin välillä. Heikki näyttää olevan maikkarin uutisen mukaan sitä mieltä, että ”kannattaa takoa silloin kun rauta on kuumaa”. t. Noitukka

Ps. Minä aion ostaa levyn, vaikka en ole näitä TangoKuninkaallisten levyjä juuri aiemmin ostellut. Ja jospa sitä tänä vuonna ehtisi pinkaista tämän PikaJuoksijan perään keikalle haahuilemaan ja haihattelemaan…;)

Anonyymi Ke 4.1.2012, klo 22.17

Kiitos kuunteluvinkistä! Heikki on myös mukavan sorttinen haastateltava. Todella toivon pitkää ja antoisaa uraa ja Heikin tapauksessa nimenomaan järkevää tasapainoilua perheen ja uran yhdistämisessä. Terv. KT

Anonyymi Ti 3.1.2012, klo 22.35

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä