Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Ajankohtaista - To 28.7.2011, klo 11.31

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1311832504891

471
tykkää tästä

Heikki Koskelolla on Tangomarkkinoiden jälkeen vauhtia riittänyt. Päivätyö on saanut jäädä ja Seinäjoelta alkanut keikkaputki katkesi vain muutamaksi päiväksi kuopuksen ristiäisiin. Keikkailu jatkuu taas tänä viikonloppuna Kajaanin Vihreät niityt tapahtumasta.

Heikin mielestä erilaiset festivaalit ja tapahtumat ovat uudelle tulokkaalle mainio mahdollisuus paitsi tuoda itsensä yleisön tietoisuuteen myös solmia kontakteja kollegoihin.  

Niukkaa tappiotaan tangolaulukilpailussaan Heikki ei enää spekuloi. ”Media kirjoitteli asiasta aika paljon omiaan, ei ne sitaatit aina ihan sanasta sanaan menneet.”

Nyt Heikki keskittyy työntekoon. Kymmenisen keikkaa kuukaudessa on aloitelijalle sopiva tahti. Esiintymiset Heikki ajattelee käyntikorttina tulevaisuuteen. ”Vaikka kruunua ei tullutkaan, niin ihan samanlaiset lähtökohdat tässä on kuin olisi kuninkaanakin.”

Keikkailun lisäksi Heikki Koskelo valmistelee loppusyksystä ilmestyvää albumiaan.

Kainuun radion Harri Nousiainen haastattelee.

Lisää artisteista:Heikki Koskelo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (449)

Giitu, giitu KT!
23:30 Se mitta vähän vaihtelee porosta riippuen, mutta ei parane kuitenkaan kovin pitkään juoksuttaa. -LN-

Anonyymi Ke 7.3.2012, klo 22.41

Sorry, äskeinen tuli väärään paikkaan

Anonyymi Ke 7.3.2012, klo 01.21

Jos se onkin päinvastoin.

Anonyymi Ke 7.3.2012, klo 01.20

Poron-Kusema 7,5 kilometriä maksimissaan,näin Wikipedia ;O !

Anonyymi Ti 6.3.2012, klo 23.30

HeKottelen ja vinkkailen heti tänne sivulle, kun saan aikaiseksi etsiä runolevyä. Pohjoisen porot voisivat nyt kuseskella hieman tiheämmin, jospa matkat sillä tyylillä kutistuisivat, jotta kaikki pääsisivät onnellisesti HeKottelemaan. Onnea matkaan ihan kaikille ja kertokaa Hekan lauleloista! KT kiittää jo etukäteen.

Anonyymi Ti 6.3.2012, klo 21.01

No höh, minun hekottelukin meni ihan pieleen, kun piti tietysti hekotella HeKo HeKo! SukuNimi isolla Koolla:) KT, toivottavasti jostain löytyy vielä tuota RunoLevyä. Vinkkaa, jos saat selville.

Hekan uutukainen maistuu tosi hyvälle, vaikka minun TäryKalvolleni onkin piirtynyt kahden vanhemman herran esitykset Hopeisesta kuusta ja erään toisen valloittavan nuorukaisen esitys Kertokaa se hänelle –kappaleesta (tosin kylläkin huonolaatuisena juutuupeloversiona). Näitä vielä Heikiltä makustellaan herkemmällä korvalla, mutta onneksi näitä ei tarvitse laittaa paremmuusjärjestykseen. Ihanaa, kun meillä on niin loistavia artisteja keiden musiikista saamme nauttia.

Heka-Leka voisi lyödä minua Lekalla päähän ensi kuussa Lapin rundilla, mutta katsotaan onko tässä mahdollisuutta tai ehtiikö lähteä hekottelmaan. Matkaakin muutama PoronKusema. t. Noitukka

P.S. Hessukan levy oli voittanut Kuukauden Levy Äänestyksen. Bravoooo! ONNEA!!

Anonyymi Ti 6.3.2012, klo 20.32

Suurkiitos LN tuikitärkeistä vinkeistä. Siellähän oli monta paikkaa, mistä kysellä, kiitos! Kyllä Hekan livetyksen odottaminen on kovaa ilman ännää tai ännän kanssa.;) Toivottavasti Sinunkaan ei tarvitse odottaa kesäisiin tangomelskeisiin asti, kunnes näet Tämän Ihanuuden.

Runonlaulantaa ja muuta mukavaa odottaen KT, jota on jo kerran mojovasti lyöty Heka-Lekalla päähän (se Sinitaivas-kons.)

Anonyymi Ti 6.3.2012, klo 10.57

N-kirjain on näköjään tänään minulla hukassa. Öitä! t: LN

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 22.48

Heko, Heko!

Juu, Heka-Hessu-Hessukka sanoi haastattelussa LempiNimekseen Heka:)
Löysin tästä RunoLevystä tietoa vuodelta 2004 olevalta sivustolta. En tiedä saako sitä tänne kopioida, joten tässä on linkki sivulle ja löytyy aika lopusta.
http://www.kajaaninyliopistokeskus.oulu.fi/kampuslehti/loka2004/1004.html
Ei taida enää kirjakaupasta saada, mutta ainahan voi kysyä ja vaikka tuolta Kainuun lausujat ry:stä. LN

Ps. Täällä vielä kärvistellään ilma komistuksen livetystä. Uskon kyllä, että kuulosti ja näytti hyvältä jäykkänäkin vai oliko se jännittyneenä;););)

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 22.37

Kiitos Noitukka runolevy-infosta! Jotenkin hämärästi muistelin, että Heka(ko nykyään?) olisi Tangomarkkinoiden yhteydessä sanonut tällaisen levytyksen jo olevan. Hekottelemisiin KT

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 22.12

Nyt on muutamaan kertaan Hessukan, anteeksi Hekan, levyä kuunneltu ja aina vaan haltioituneempana. No, minä taidan vielä Hessutella, kun tämä Heka ei ole vielä minun korvaani kotiutunut:) Minä pidän levystä kovasti ja aina vaan paremmalta kuulostaa, mitä enemmän kuuntelee. Tanssikansalle nyt ainakin täytyy olla monipuolista menoa ja meininkiä ohjelmistossa ja sitähän Heikiltä löytyy. Heikki on tehnyt RunoLevyn nimeltään ”Kätesi varjo”. En tiedä mistä tuo saisi, pitääpä alkaa tutkimaan...
T. Noitukka

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 21.15

Onkohan Heikki levyttänyt tuota Runonlaulantaa ?
Jospa seuraavalle levylle saatais Leinoa ,vaikka Lapin kesä Ja Nocturne,todella hienoja kappaleita >3>3

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 16.38

Monipuolisuus on minunkin mielestäni se paras vaihtoehto tangokunkuille. Taisi Heikki olla kakkonen, mutta kuitenkin. Pidän myös Heikin runonlaulantataidoista eli herkkyyttäkin löytyy. Hyvä!

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 14.57

Toivotaan että Heikki jatkaa samaan malliin tuon musiikin suhteen,ettei ala vaan tiettyjä kappaleita esittämään (tangoja) monipuolisuus on hyvä juttu >3

Anonyymi Ma 5.3.2012, klo 12.35

Heikkillä menee nyt todella hyvin. Uskon ja toivon, että Heikki pitää jalat tiukasti maassa, vaikka kiitosta satelee roppakaupalla. Ainakin haastatteluista päätellen, Heikillä ovat asiat ja arvot kohdallaan. Perustyötä pitää malttaa tehdä ja sitten seuraa se todellinen tähteys.

Levy on todella hyvä, eli kipin kapin sitä ostamaan. Herkkää tulkintaa, kauniita lauluja, hyviä sovituksia.

Anonyymi Su 4.3.2012, klo 22.10

Hyvät Hessulle, kun kehuja satelee ilmeisesti aivan ansiosta! Levyjä oli meillä päin heti luvatusti, mutta itse en ole vielä hankkinut. Jos oikein kehutte vielä, niin mietin vakavasti sijoittamista, vaikka uskon jo nytkin. Terv. KT

P.s. Vielä kun Kainuun Komistuksen näkis toistamiseen luonnontilassa, olisin oikein tyytyväinen. Sinitaivaissa oli pientä jännitystä, mutta hyvältä Se Jätkä näytti...ja kuulosti! ;)

Anonyymi Su 4.3.2012, klo 14.56

Heikin levyä on monet Radiotoimittajat kehuneet,ja tottahan se on,hyviä kappaleita ovat Vainion kans levylle valinneet >3

Anonyymi Su 4.3.2012, klo 09.31

Käväiskää Heikin fb-sivuilla

Anonyymi La 3.3.2012, klo 08.40

Jihhaa vihdoinkin on Hessukan kiekko hyppysissä. Kylläpä se oli lujan takana, ainakin 6 turhaa reissua tuli tehtyä. Eiköhän tuo ole vaivan arvoinen, kuunnellaan… Tosiaan Heikkiä kuulee radiosta melkein päivittäin, se on hyvä asia. Nyt sitten Hessukkaa TuutuLauleloksi, ihanaa. LN

Ps. Hienoa, että olette löytäneet levyjulkkarivideot.

Anonyymi To 1.3.2012, klo 22.46

Oikein mukavasti Heikin musiikkia Radiossa soitetaan >3

Anonyymi Ke 29.2.2012, klo 09.19

Nyt löysin. Menin Heikin omilla sivuilla ollen linkin kautta. Hieno homma,
lavaesintyminenkin oli jouhevaa.

Anonyymi Ti 28.2.2012, klo 15.41

Hei,käy Heikin Kotisivulla,klikkaa sieltä ylhäältä" Fasebook",sieltä löytyy levyjulkkarit sitä klikkaamalla pääset kuunteleen >3

Anonyymi Ti 28.2.2012, klo 15.40

Minä en millään onnistu löytämään. Mikä sen tarkka osoite on.

Anonyymi Ti 28.2.2012, klo 13.25

Kiitos vaan vinkistä,kuuneltu ja katsottu on,harmi vaan kun nuo puhe osuudet tulivat tosi hiljaisina,mutta hyvältä musiikki kuulostaa >3

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 23.22

Hei Hessu-Fanit!
Olettehan huomanneet juutuupelosta albumin JulkaisuTilaisuusVideot, jos ette niin sinne KipinKapin kuuntelemaan ja katsomaan. t: LN

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 19.04

Minusta levyä tulisi olla myynnissä ilman kenenkään patistelua. Onhan ennenkin levyjä ollut hyvin myynnissä, eikä ole tarvinnut etsiä kissojen ja koirien kanssa. Kummallista tämä nykypäivän touhu!

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 15.35

Heikin levy on hyvä,siinä on monipuolista musiikkia >3

Toivotaan että jatkossakin on jokaiselle jotakin ja kaikenikäisille >3

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 15.23

Kyllä niitä marketteja pitäisi patistella levyn tilamiseen hyllyin. Kävin täkäläisessä Prismassa katsomassa ja huomasin, että Heikin levyjä oli paraatipaikalla. Palautteeni auttoi. Ainut paikka, jossa myyjä oma-aloitteisesti sanoi, että hän laittaa levyn tilaukseen oli pääkaupunkimme Stockmann. Siellä vielä palvelu pelaa.

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 11.40

Toivoa sopii, että Heikin levyä tulee pikaisesti kauppoihin myyntiin eikä sitten joskus alennuskoreihin. Ihmeelliseltä vaikuttaa tämän levyn markkinointi tosiaan. Heikki oli kuitenkin tangokisojen suursuosikki, niin kai nyt levyäkin menisi kaupaksi. Miten oli Koposen levyn laita, oliko sitä kaupoissa, kuka tietää?

Anonyymi Ma 27.2.2012, klo 09.56

Samaa ihmettelen minäkin !
Niin eräät artistit myyvät kultaa ja enemmänkin,Joulun alla kyselin erään artistin Joululevyä,eipä löytynyt meidän marketista vaikka oli myynyt jo huikean määrän,samoin kävi yhden muunkin artistin kohdalla,vaikkei kultaa myynytkään,hänen levy tuli jälkijunassa ja alennettuun hintaan !

Anonyymi Su 26.2.2012, klo 11.47

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä