Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Heikki Koskelo: ”Ihan samanlaiset lähtökohdat kuin olisi kuninkaanakin”

Ajankohtaista - To 28.7.2011, klo 11.31

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1311832504891

471
tykkää tästä

Heikki Koskelolla on Tangomarkkinoiden jälkeen vauhtia riittänyt. Päivätyö on saanut jäädä ja Seinäjoelta alkanut keikkaputki katkesi vain muutamaksi päiväksi kuopuksen ristiäisiin. Keikkailu jatkuu taas tänä viikonloppuna Kajaanin Vihreät niityt tapahtumasta.

Heikin mielestä erilaiset festivaalit ja tapahtumat ovat uudelle tulokkaalle mainio mahdollisuus paitsi tuoda itsensä yleisön tietoisuuteen myös solmia kontakteja kollegoihin.  

Niukkaa tappiotaan tangolaulukilpailussaan Heikki ei enää spekuloi. ”Media kirjoitteli asiasta aika paljon omiaan, ei ne sitaatit aina ihan sanasta sanaan menneet.”

Nyt Heikki keskittyy työntekoon. Kymmenisen keikkaa kuukaudessa on aloitelijalle sopiva tahti. Esiintymiset Heikki ajattelee käyntikorttina tulevaisuuteen. ”Vaikka kruunua ei tullutkaan, niin ihan samanlaiset lähtökohdat tässä on kuin olisi kuninkaanakin.”

Keikkailun lisäksi Heikki Koskelo valmistelee loppusyksystä ilmestyvää albumiaan.

Kainuun radion Harri Nousiainen haastattelee.

Lisää artisteista:Heikki Koskelo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (449)

Kyllähän aikoinaan ollaan tv:ssä nähty konsertit,mutta ei enää viimevuosina. Olishan hienoa jos Yle taltiois konsertin :)

Anonyymi Pe 26.8.2011, klo 11.43

Tuskin tuota nauhoitetaan, mutta hienoa jos näin käy. Ei ole tietääkseni ennenkään Sinitaivaita nauhoitettu.

Anonyymi Pe 26.8.2011, klo 10.49

Kyllä jokainen voi sanoa oman mielipiteen esim.tulkinnoista,miten ottaa yleisön jne ! Jos artisti ei pysy vireessä,tai laulelee nuotin vierestä,kyllä siitä voi mainita,toisella kuulijalla on vaan tarkempi korva joka erottaa virheet !

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 22.11

Niin, kyllä esiintymisten arviointien ja omien mielipiteitten julkituominen aina tuottaa jos ei tappelua niin ainakin pientä sanaharkkaa. Se on nähty monilla sivuilla.

Listasin joskus huvikseni itselleni kaikki ne aihepiirit, jotka joku tai jotkut kommentoijat ovat "kieltäneeet" tai joita on kovalla kädellä arvosteltu. Aika huvittavaa, kun ei saisi tykätä artistista eikä olla tykkäämättä, ei kaivata eikä olla kaipaamatta, ei arvostella eikä olla arvostelematta, ei verrata eikä olla vertaamatta, ei mennä keikoille eikä olla menemättä, ei saiai mainita ulkonäöstä eikä olla mainitsematta jne. jne. Noista kun ollaan välittämättä, niin fanisivujen syvimmän olemuksen tarkoitus ehkä täyttyy eli elävä ja monipuolinen keskustelu. Jokaisella on aina oma totuus esim. oikeaoppisesta laulutekniikasta, sävelpuhtaudesta ja kun noihin lisätään omat mielipiteet ja mieltymykset, niin sopiva soppa on valmis.

Paras tilanne nettisivuilla on se, että pidetään taivas korkealla ja seinät leveinä, eikä olla heti toisen kimpussa, jos ei sovikaan omaan pirtahan. Paras pitää taukoa Sinitaivaisiin asti...KT

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 20.39

Tuskinpa Heikin sivulla mitään riitelyä syntyy !
Kuulumisia jäädään odottamaan :)

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 18.34

Se on jo nähty jollakin muulla sivuilla, joille KT:kin on kirjoittanut, että suoranaiseksi sanaharkaksihan se menee, jos näitä arvosteluja rupeaa kovin moni kirjoittamaan. Suurimmassa osassa niistä on objektiivisuus kaukana. Tällaista riitelyä en soisi tänne Heikin sivuille.

En väitä, että KT olisi riidan aiheuttaja.

Auli Ke 24.8.2011, klo 14.56

Musiikkimarkkinoilla kilpailu on kovaa. Heikille voimia, että pysyy pinnalla !!! Kertokaa kuulumisia, kun olette käyneet konsertissa !

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 13.24

Voi hyvänen aika, kun minä nimenomaan laitoin varmuuden vuoksi tuon kilpailun eli "voittajan" lainausmerkkeihin, ettei kukaan luule, että tosissaan...! Yhtä hyvin olisin voinut jättää sitaatit pois, ja siitäkin olisi pitänyt ymmärtää, että varsinaisesta kilpailusta ei ole kyse. Terv. KT

P.s. Kirjoittaminen on vaikeaa, vaikka selkeästi sanookin, vai onko lukeminen vielä vaikeampaa vai halutaanko tahallaan ymmärtää väärin. Voi, voi näitä Satumaa-sivuja tai paremminkin kirjoittajia!!!!! Täällä hermostuu jo rauhallinenkin tyttö, vaan ei viitsikään tuhlata energiaansa jonninjoutavaan!

P.p.s. Ja sitä paitsi artistit ovat näkyvässä ammatissa ja heitä voi ja nimenomaan pitää arvostella ja vertaillakin saa. Se kuuluu pelin henkeen! Minkä takia artistien fanisivut sitten on luotu tähän maailmaan, jos niille ei kirjoiteltaisi musiikin ja artistin vaikutusta ja merkitystä itseensä sekä arvioita ja vertailuja????? Nautinnollisia Sinitaivaita jokaiselle kriittisin mielin! Terv. KT

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 10.11

Minusta konsertti ei ole mikään kilpailutilanne. Eiköhän nautita musiikista vapain mielin ja ilman, että vertailemme näillä keskustelupalstoilla laulajia. Konsertti varmaankin taltioidaan ja niillä, jotka eivät pääse konsertiin, on mahdollisuus nauttia siitä TV:n välityksellä. Näin vältymme turhilta riidoilta keskustelupalstoilla.

Konsertteja odotellen.

Auli Ke 24.8.2011, klo 07.35

Kyllä, tämäkin sivu on sopivanlainen. Toinen vaihtoehto on katsoa konsertissa, kuka vetelee parhaiten ja tuntuvammin eli tekee suurimman vaikutuksen ja otetaan käyttöön se kuuluisa karvakerroinmittaus. Sitten "voittajan" sivuille kehua repostelemaan.;) Öitä t. KT

Anonyymi Ti 23.8.2011, klo 23.17

Tämä sivu sopii ihan hyvin arviointiin ;)

Anonyymi Ti 23.8.2011, klo 22.50

Kerron tottakai. Minulla on aikomus mennä johonkin konserttiin, ehkä Sjoelle tai Hlinnaan eli joko ekaan tai vikaan. Kuninkaallisten sivuja vain on niin paljon, ettei tiedä, mille sivulle mielipiteensä rääpäisisi...KT

Anonyymi Ti 23.8.2011, klo 08.43

Hei KT ! Kerrothan sitten muidenkin tulkinnoista meille :) Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta osallistua konserttiin !

Anonyymi Ti 23.8.2011, klo 08.03

Onpa mukava odottaa Sinitaivaita ja nähdä Heikkikin oikein peräti livenä! Saadaan kuulla, kuinka laulu kulkee ja nähdä, onko herrasta estradille.;) Kaikki alueet arvioidaan...ja nautitaan siinä sivussa! Toivottavasti kaikki haluavat pääsevät leirinuotioille Sinitaivaan alle hehkuttelemaan!

Turvallisia keikkamatkoja Suomen suvessa ja syksyssä! Öitä t. KT

Anonyymi Ma 22.8.2011, klo 01.09

Heikki on todella potentiaali poika, ja toivon hänelle yhtä pitkää uraa kuin Topillekin ja vielä pitempääkin, ihan vanhuuteen saakka. Topi ehti elää monta musiikillista vaihetta, ensin 60-70-luvun rokki- ja bluesvaiheen kitaristina + laulajana ja sitten 80-luvulta alkaneen, suurelle yleisölle tutumman uravaiheen, laulajana. Oman kylän kruunaamattomalle kunkulle ja sukulaispojalle rauhallisia saundeja "sinne jonnekin"! Terv. KT

Anonyymi Ke 17.8.2011, klo 23.34

Toivon kans että Heikki ei tee mitään "Ikivihreä" levyä,miksi nuorten artistien pitäis jo moneen kertaan levytettyjä yhä uudelleen ja uudelleen levyttää ? Uutta musaa kehiin Heikki :)
Ps.Topi on levyttänyt paljon ihania vanhoja kappaleita,niitä kyllä jaksaa Topin laulamana kuunnella :)

Anonyymi Ke 17.8.2011, klo 10.38

Niin, huomasin monen Satumaa-fanin odottaneen Ampulta pelkkää tangolevyä tai levyä, jossa olisi ollut enemmän vanhoja tangoja. Silloin varmasti onkin ollut pettynyt. Joitain ei tyydyttänyt myöskään muut kappalevalinnat. Minä pidin kokonaisuudesta ja kipaleista erikseenkin.

Toivon, että Heikki tekee monipuolisen levyn, ja petyn, jos siinä on vain vanhoja tangoja. Uskon, että nuori artisti ei onneksi tyydykään pelkkään ikivihreätangoiluun, eikä muuten me kaikkien aikojen musiikista tykkäävätkään. Terv. KT

Anonyymi Su 7.8.2011, klo 12.07

22:35 Mun mielestä Amadeuksen eka levy,ei ollut onnistunut !
Toivottavasti Heikki saa hyviä kappaleita laulettavaksi,eikös Vainio sanonut että otetaan kappaleita mitä Heikki haluaa ;))

Anonyymi La 6.8.2011, klo 19.34

Vielä artistien arvostelusta, lähinnä sävelpuhtauteen puuttumisesta. Satumaa-sivuilla on merkillisen paljon kommentteja, joissa kirjoittaja on tietävinään ja kuulevinaan jonkun laulavan nuotin vierestä, epäpuhtaasti. Usein nämä arviot ovat menneet pahasti pieleen ja ovat olleet vain kirjoittajan jonkinlaisia pahantuulenpurkauksia ja pelkkiä ei-tykkäyksiä artistia kohtaan.

Ehkä kuitenkin yksi ja tärkeä kriteeri meille kommentoijille on se, että kuulemme itse sävelet oikein, siis omaamme lähes tulkoon absoluuttisen nuotti-/sävelkorvan, siis lähes, ennenkuin puutumme ammattilaulajien sävelpuhtauteen, johon on kuitenkin aina puututtava, kun siihen on syytä. ;) Öitä t. KT, nuotin vieressä, melkein

Anonyymi Pe 5.8.2011, klo 00.06

Eiköhän artistien nettipalstoilla ole tarkoitus keskustella ja sanoa mielipiteensä suoraan ja hienotunteisesti sekä antaa rakentavaa ja rakastavaa kritiikkiä. Laulukilpailuista putkahtaneet laulajanalut ovat framilla syynättävänä koko ajan ja heidän laulu- ja esiintymistaitoaan on lupa arvioida. Sitä paitsi kaikkien kisoissa hyvin menestyneitten täytyykin laulaa yhtä hyvin kuin me kommentoijat yhteensä. Kenenkään omasta laulu- ja soittotaidosta ei totta vieköön ole kiinni se, onko "varaa" arvostella huippulaulajia.

Toivon, että Heikki tekee samantyyppisen ekalevyn kuin Amadeuskin, sopivasti kaikenlaista, eikä pelkästään ikivanhoja tangoja. Nuoria miehiä ei pidä vanhentaan ennen aikojaan pelkillä perinteisillä tangovedoilla, vaikka ne hyviä prototyyppejä ovatkin. Vanhoista tangoista hyviä uusia versioita ja siihen sekaan sopivasti kaikenlaisia rytmejä, kunkin artistin oman verenkierron ja sieluntilan mukaisesti, niin tulee hyvää ja aidontuntuista tulosta! Terv. KT

Anonyymi To 4.8.2011, klo 21.35

Mitähän tarkoitat arvostelulla? Itsekin näytät mielestäni arvostelevan... "hieman vielä syvyyttä".

Anonyymi To 4.8.2011, klo 13.59

Toivottavasti olet tehnyt levyn Olavi Virran kappaleista,odotin jo Amadeukselta,mutta taisi levyyhtiö pilata sen.Heikin ääni on juuri sopiva
Virran kappaleisiin,hieman vielä syvyyttä,niin hyvä tulee.Ihmiset hei,älkää olko niin arvostelevia,kuinka moni meistä pystyy samaan kuin Koskelo? en minä ainakaan.Kun on laulun lahja suotu,sitä käyttäköön
ja iloa meille antaa.Levyn tulen varmasti ostamaan!!!
Terveisin Amadeuksen,Markon,Heikin ja erityisesti Marko Lämsän fani,hieno veto tangomarkkinoilla la:na päivällä torilla.

Anonyymi Ke 3.8.2011, klo 21.58

Jos katsoitte tämän vuoden Idols-mittelöitä, niin Katri Helena sanoi iskelmäillan tuomaristossa heavy-Ilpoa mumeloksi. Ilpo esitti Poutahaukkojen Paha vaanii -biisin. Ihanaa, kun uudet artistit saavat yleensä aikaiseksi paremman version kuin ne vanhat laulajat niistä ns. originelleistaan!

Heikki, tee sinäkin aina oma ja omaleimainen versio kustakin biisistä, niin elät pitkän ja menestyksekkään artistielämän! Heikille hyviä keikkoja ja ennen kaikkea sopivaa työtahtia sekä turvallista keikkamatkailua toivoo KT

P.s. Voisit vielä rentouttaa ääntäsi, mutta ei muuta valittamista! ;););)

Anonyymi Pe 29.7.2011, klo 12.58

No voi hertsileijaa sentään,piti käydä tarkistamassa mitä "Mumelo" tarkoittaa ? Eihän se ole mitään negatiivista,päinvastoin :)
Aina oppii uutta kun vanhaksi ellää :)))

Anonyymi Pe 29.7.2011, klo 10.05

On meillä ihana tangokuningas tänä vuonna. Fiksu nuori mies, olet ilo korville ja silmille.
t. Levyä ja keikkoja odotteleva

Anonyymi Pe 29.7.2011, klo 07.50

Mumelo Koskelo! Samaa mieltä aikaisemman kirjoittajan kanssa!

Heikki on kaikkien suomalaisten naisten uusi lutukka. Haleja, suukkosia Heikille!

Anonyymi To 28.7.2011, klo 21.42

Hyvä Heikki,

Keskityt aivan oikein tekemiseen. Siitä se hieno ura urkenee. Levyä jo tässä odotellaan.

Jos Sinut olisi valittu kuninkaaksi, olisi jäänyt perheelle aivan liian vähän aikaa. Eli tämä toka sija oli tällä hetkellä Sinulle sopivin.

Auli To 28.7.2011, klo 15.10

Koskelo on mumelo! Sänki on kuin rusina pullassa!

Anonyymi To 28.7.2011, klo 12.54

Mitenkähän Heikki on,10 -keikkaa kuukaudessa,varmaan pyyntöjä tulee tuplasti enemmän,kun kaikki haluavat kuulla sua tanssipaikoilla :)
Tottakai perhekin on tärkeä,pitäähän kotonakin ehtiä olemaan,kun on pienet lapsoset,ja vaimo ! Turvallisia kilometrejä pitkin Suomenmaata :)

Anonyymi To 28.7.2011, klo 12.01

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä