Areenan huhtikuun kuukausiraportti

Huhtikuun lopussa julkaistu mahdollisuus katsoa Ylen tv-kanavia suorana myös Areenassa nosti suorien lähetysten käynnistysten määrää selvästi. Maaliskuussa live tv -käynnistyksiä Areenassa oli vajaat 850 000 kappaletta ja huhtikuussa käynnistysten määrä nousi lähes kahteen miljoonaan. Kasvu on kova, kun ottaa huomioon, että tv-kanavien suorat lähetykset käynnistyivät Areenassa vasta huhtikuun 22. päivä.

Eri selainten ja käyntien määrä Areenassa kasvoivat myös huhtikuussa. Mobiilikäyntien ja -selainten kasvu oli prosentuaalisesti kovempaa. Kokonaisuutena käynnistysten määrä laski hieman.

Uutena tietona tässä huhtikuun kuukausiraportissa on tallenteina kuunnellun radiosisällön kuuntelun kesto. Odotetusti musiikki hallitsee radiosisällön kulutusta, mutta myös ajankohtais- ja asiaohjelmat saavat merkittävän siivun radiokäytöstä. Radiopuolella huomattavaa on myös suorien radiolähetysten mobiilikuuntelun kasvu maaliskuuhun verrattuna: käynnistysten määrä nousi runsaasta 157 000:sta käynnistyksestä yli 266 000 käynnistykseen.

Huhtikuun kuukausiraportti huhtikuu 2013 (PDF).

3 kommenttia

Applestoresta asennetut Yle Arena iPad-versiot EIVÄT TOIMI! Version 1.0.3 tulo lopetti iPad toiminnan. Ohjelmat eivät näy valikoissa. Päivityksen jälkeen katosi ensin suomenkieliset ohjelmat, ruotsink. ja audio toimivat. Poistin asennuksen ja asensin uudelleen. Nyt ei näy mikään ohjelma!

Applestoressa on PALJON VIHAISIA kommentteja tästä asiasta.

Applestoressa olevasta linkistä "Ohjelman tuki" EI PÄÄSE YLEN TUKIPALVELUUN.

Laittakaa ohjelma kuntoon ja tukipalvelut.

Päivityksen jälkeen katosi tekstitys ohjelmista eikä kaikkia Areenassa olevi ohjelmia löydy iPhone-sovelluksella. Aiemmun Areena toimi moitteetta ja oli parasta viihdettä bussimatkalla. Komppaan myös edellistä kommentoijaa. Voisitteko ystävällisesit korjata bugit, ongelmat ovat jatkuneet jo turhan kauan.

Windows phonen osuus mobiilikäytöstä on häkellyttävä, <0.2%. Johtuneeko sitten siitä että tuki on radiopuolella heikkoa. On arpapeliä mikä ohjelma selaimella kuuluu ja mikä ei.

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto