A-studio: Libyan ja Tunisian rajalla

Julkaistu tiistaina 01.03.2011 0 162

Kymmenet tuhannet ihmiset pakenevat Libyasta. Maan johtaja Muammar Gaddafi väitti jälleen maanantaina televisiohaastattelussa, että kansa rakastaa häntä.

TV1 keskiviikkona 2.3. klo 21.05

Tunisian ja Libyan rajalla on käynnissä humanitäärinen kriisi. Kymmenet tuhannet ihmiset pakenevat Libyan väkivaltaisuuksia Tunisian puolelle, mutta Tunisialla ei ole kykyä hoitaa pakolaistulvaa.

Minkälainen tilanne on Libyassa? Sen kertovat Libyasta paenneet ihmiset toimittaja Eero Ojanperän raportissa.

 

Poliittisen teatterin paluu

Miltä näyttää eduskunnan toiminta Ryhmäteatterin lavalle nostettuna? Ohjaaja Susanna Kuparinen on työstänyt näytelmän, jonka repliikit ovat suoraan täysistuntojen puheenvuoroista.

Näin mainostaa Ryhmäteatteri näytelmäänsä: "EDUSKUNTA käy läpi, minkälaista politiikkaa vaaleihin valmistautuvat kansanedustajamme ovat tehneet nelivuotisen toimikautensa aikana. Millainen on ollut se ”maan tapa”, josta olemme niin paljon kuulleet? Onko eduskunnasta tullut pelkkä etujärjestöjen ja valtionvarainministeriön kumileimasin?".

 

Herkkuruokaa roskakaloista

Toimittaja Liisa Härmälä-Heiskanen kysyy, miksi esimerkiksi särki on leimattu roskakalaksi. Jutussa selviää, että roskakalaksi haukutuista kaloista syntyy annoksia, jotka kelpaavat jopa huippukokin huippuravintolaan.

 

Kapinaa Savossa!

Yle Uutisten ja A-studion vaalipiirikiertue saapuu Savoon. Siellä paikalliset Kokoomus-aktiivit ovat kääntyneet omaa ministeriään vastaan. Asuntoministeri Jan Vapaavuorta on nimitelty vänrikki Nappulaksi, niin paljon närää ovat hänen kauppakeskuslinjauksensa herättäneet. Tuomas Hyytinen raportoi vaalitunnelmista.

Lähetyksen juontaa Katri Makkonen.

 

Suosittele162 Suosittelee
Asiasanat:

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä