A-studio: Milloin remontti-ilmoitus maksaa?

Julkaistu tiistaina 11.01.2011 0 169

Oikeusministeriö on joutunut tarkistamaan ohjeita siitä, millaisissa remonteissa osakkaalta saa periä ilmoitusmaksua.

TV1 keskiviikkona 12.1. klo 21.05

Taloyhtiöiden hallituksissa laaditaan nyt kuumeisesti uuden asunto-osakeyhtiölain vaatimia selvityksiä. Mutta mitä tarkoittaa kunnossapitotarveselvitys? Vaatiiko laki ostamaan kalliita teknisiä selvityksiä asiantuntijoilta?

Haastattelussa laista vastuullinen ministeri Tuija Brax myöntää, että markkinamiehet pääsivät syksyllä tulkitsemaan lakia väärin. Ministeriö joutuikin kiireessä laatimaan uudet ohjeet siitä, millaisissa remonteissa osakkaalta saa periä maksuja lain edellyttämistä ilmoituksista.

Asumisen miljardituissa säästämisen varaa, sanoo Raimo Sailas. Mitä sanovat poliitikot veteraanisäästäjän ehdotuksista, ja ketä valtion asumiseen käyttämät tuet hyödyttävät?

Nouseeko Arizonan tragediasta Yhdysvaltojen vihapolitiikan loppu? USA:ssa pohditaan nyt, mitä vaikutuksia jyrkällä ja polarisoivalla poliittisella väittelyllä on maan ilmapiiriin.

Aita Euroopan rajalla. Toimittaja Jyrki Palon reportaasi Afrikan puolella Marokon rannikolla sijaitsevasta Espanjalle kuuluvasta Melilan kaupungista. Kreikassa laitonta siirtolaisuutta estävää aitaa vasta pohditaan, Melilan ympärille sellainen on jo rakennettu.

Saimaan kanava sulkeutui viime viikolla, Risto Makkonen oli kyydissä kun viimeinen jäänsärkijä poistui kanavasta. A-studiossa kapteenin ja ilmatieteilijän arvio siitä, kuinka poikkeuksellinen on kylmä talvi ja etelän lumiahdinko.

Lähetyksen juontaa Kirsi Skön.

 

Suosittele169 Suosittelee
Asiasanat:

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä