You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

A-studio: Mitä jäi hampaankoloon?

Julkaistu tiistaina 18.10.2011 1 166

Entinen pääministeri Matti Vanhanen antaa uudessa kirjassa sapiskaa medialle.

TV1 keskiviikkona 19.10. klo 21.05 – 21.40

YLE Areenassa 30 päivää

Uusi kirja paljastaa, mitä jäi pääministeriajasta hampaankoloon.

Matti Vanhanen – Mies joka halusi olla asia. Noin kuuluu keskiviikkona julkaistavan kirjan nimi. Eveliina Talvitien kirjoittamassa kirjassa käydään läpi Matti Vanhasen pääministerikausi.

Kirja keskittyy julkisuuteen, sen hallintaan tai hallitsemattomuuteen ja sisältää vahvaa mediakritiikkiä. Matti Vanhanen on suorassa lähetyksessä keskustelemassa kirjan kärjekkäimmistä kohdista.

YLE Uutiset: Vanhanen uutuuskirjassa: Erosin pääministerin paikalta lasten takia

 

Pääministeri Kataisen päivä

Pääministeri Jyrki Kataisen piti olla tiistaina EU:n huippukokouksessa, mutta toisin kävi. Talouskriisin kannalta jopa kohtalokkaaksi mainostettu huippukokous on siirretty viikonloppuun.

Toimittaja Risto Makkonen seurasi pääministeriä sekä maanantaina että tiistaina. Milloin EU:ssa tehdään päätöksiä, jotka saavat kriisin loppumaan?

 

Metallimiehet lakon vai tupon takana?

Metalli 49 on 8000 metallimiehen osasto Turussa. Se on Metallityöväenliiton suurin osasto. Mitä ajattelevat rautakourat niin kutsutusta raamisopimuksesta? Lakko uhkaa perjantaina, jos sopuun ei päästä. Toimittaja Kai Byman kävi kuulemassa kentän tuntoja Turussa.

 

Ylpeä kriisikunta Tarvasjoki - törsäystä vai tarpeellista?

Toimittaja Liisa Härmälä-Heiskanen matkusti Tarvasjoelle ottamaan selvää, miten kriisikunnaksi tullaan. Yllättäen kuntalaiset olivat kunnan tilasta lähinnä ylpeitä. Vararikkoon ajauduttiin, koska kuntaan rakennettiin hyvinvointikeskus. Siellä palvellaan kaikki vauvasta vaariin.

Kuntalaiset kysyvät, että miten muuten palvelut turvattaisiin? Kuntaministeri Henna Virkkuselta ei myötätuntoa heru - kulut on saatava kuriin ja kuntaremonttia ei pääse pakoon kukaan.

 

Lähetyksen juontaa Katri Makkonen.

 

 

Suosittele166 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 19.10.2011

Eiköhän politiikon pitäisi keskittyä ihmisiin eikä asioihin? Näin ollen Vahasen päätös olla asia ja keskittyä omaan elämään on erittäin hyvä,,

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä