A-studio: Murtosarja piinaa Suomea

Julkaistu tiistaina 14.09.2010 0 98

Varasliigat toimivat tehokkaasti.

TV1 keskiviikkona 15.9. klo 21.05

Murtosarja piinaa Suomea. A-studio esittää valvontakameran materiaalia siitä, miten järjestelmällisesti murtoliiga toimii.

 

Pohjoismainen vasemmisto valinkauhassa

Ruotsin ensi viikonlopun vaaleissa demareita uhkaa oppositiotaipaleen jatkuminen. Vajaan vuoden kuluttua sama jännitys on edessä kotoisilla sosialidemokraateillamme.

A-studiossa vaalien merkitystä arvioi SDP:n pitkäaikainen vaikuttaja Erkki Tuomioja ja Ruotsin entinen ulkoministeri ja sosialidemokraattinen konkaridiplomaatti Jan Eliasson.

Poliitikot pohtivat muun muassa, miksi hyvinvointimallin luonut puolue ei itsestään selvästi ole kansan valinta, kun hyvinvointiyhteiskunta halutaan säilyttää.

 

EU ja Romanit

Otettiinko Bulgaria ja Romania Unionin jäseniksi liian heppoisin perustein?

Suomessa asuva unkarilaissyntyinen tutkija arvioi A-studiossa, että Euroopan unionin oikeus- ja sosiaaliministereillä tulee olemaan valtava urakka romanien aseman kohentamisessa. Hän muistuttaa, että korruptiota on paitsi paikallis- ja valtionhallinnossa, myös romanien omissa järjestöissä.

 

Maahanmuuttajat ja kieli

Suomeen muuttaneiden kotoutumista ollaan parantamassa uudella lailla. Pitääkö maahanmuuttajan tulevaisuudessa oppia suomea? Vai pääseekö maahanmuuttaja kurssille edes halutessaan? Entä kuka opettaisi kielen kotirouville?

 

A-tuubi

 

Suosittele98 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä