A-studio: Nuoret myyvät itseään Kampissa

Julkaistu tiistaina 22.06.2010 14 178

Nuoret kauppaavat itseään Helsingin keskustassa.

TV1 keskiviikkona 23.6. klo 21.05

"Hae mulle pullo viinaa, niin näytän sulle rinnat."

Helsingin Kampin ostoskeskusta kutsutaan joskus Suomen suurimmaksi nuorisotaloksi, mutta sen suojissa leviää ikävä lieveilmiö.

Nuoret tarjoavat itseään esimerkiksi alkoholia ja merkkivaatteita saadakseen. Selvästi näitä nuoria vanhempien miesten uhrit ovat pahimmillaan vasta kymmenen vuoden ikäisiä.

Joskus käsi- tai suuseksin maksuksi riittää virtuaalihuonekalu Habbo hotel -nettipelissä tai viisi euroa. Sosiaaliviranomaiset siirtävät vastuuta toisilleen. Nuorten ääni -toimituksen raportti Kampist.

 

Uusi herra ministeri

Millainen on Tapani Töllin ensimmäinen ministeriaamu ja millaista peliä alue- ja kuntaministerin nimityksen taustalla pelattiin? Toimittajana Tero Koskinen.

 

Kataisen miljardikeruu

Suomalaisilta kerätään lähivuosina vähintään kuusi lisämiljardia velkojen maksamiseksi. Kokoomuslainen valtiovarainministeri Jyrki Katainen vakuuttaa, että leikkauslistoja ei tule.

Hallitus on luonut itse osan ongelmasta, kun se lamastakin huolimatta kavensi veropohjaa ja alensi prosentteja. Löytyykö Hetemäen veroryhmän ehdotuksista ratkaisuja yhtälöön? Toimittajana Kirsi Skön.

 

Koulujen lakkautukset jatkuvat

Tämän kesän aikana yli sata peruskoulua sulkee lopullisesti ovensa. Kun vielä 1960-luvun alussa vastaavia kouluja oli 7500, on niitä nyt noin 3000.

Syynä lakkautuksiin ovat useimmiten kuntien heikko rahatilanne ja myös oppilaiden määrän väheneminen. Monessa kylässä koulu ei ole vain opetuksen antamisen paikka,vaan myös kyläläisten harrastusten, yhdistystoiminnan ja kulttuuritapahtumien keskus. Toimittajana Maria Tolppanen.

 

A-studion juontaa Renny Jokelin.

A-tuubi

 

Suosittele178 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 02.07.2010

onpa tuo hesa niin hieno paikka :D

maanantaina 05.07.2010

ja ompa sulla fiksu kommentti. et parempaa kommentoitavaa keksinyt.?

maanantaina 05.07.2010

"onpa tuo _hesa_ niin hieno paikka :D"

No, paljastit itse ainakin sanavalinnallasi olevasi peräkylän juntteja.

tiistaina 06.07.2010

vasikat

tiistaina 06.07.2010

Aika kermast

tiistaina 06.07.2010

Vois alkaa pelaa habboo...

tiistaina 06.07.2010

"onpa tuo _hesa_ niin hieno paikka :D"

No, paljastit itse ainakin sanavalinnallasi olevasi peräkylän juntteja.

Itse paljastit, että olet ennakkoluuloinen idiootti, tai muuten vain itseään täynnä oleva kusipää. Mikä siitä tekee heti juntin jos asuu kehäkolmosen ulkopuolella? Ihan hyvin voi olla professorin tittelin omaava henkilö.

keskiviikkona 07.07.2010

Kukaan ei ole sanonut että kehä3 ulkopuolella asuvat ihmiset ovat juntteja, vaan juntti on henkilö joka tähän aiheeseen ei keksi muuta kommenttia kuin "onpa tuo hesa hieno paikka". Ymmärrän toki katkeruuden, ettet pysty asumaan pk seudulla, mutta se ei tee meist pk seutulaisista kusipäitä yms. Katkeruus on junttiuden merkki, ja se paistaa komemmentistasi läpi niin paljon, että jouduin hakemaan aurinkolasini!

torstaina 08.07.2010

On meillä metro ja spora. . .

torstaina 08.07.2010

Porvarihallituksen uljautta tuo koulujen sulkeminen "Äänestimmekö väärin vai oikein".

"Säästötoimenpidetalkoot", "Ulkoistaminen", "Vapaakasvatus","Hallituksen teatteripolitiikka","holhousyhteiskunta" ja "kulttuurimme rikkaus".

Tämä hallitus on ihan täysin pehvasta. Kusessa ollaan!

perjantaina 09.07.2010

Kauhistuttaa millaiseen maailmaan on jälkikasvua hankkimassa, kun jotain Kampin tapaista pääsee tapahtumaan.

sunnuntaina 18.07.2010

ei voi hesa olla niin hieno paikka. on niitäki hienompia paikkoja maailmassa, kuin mikäkin hesa. hesalaiset ovat itse juntteja, kun ne ovat niin katkeria suurin piirtein kaikesta

maanantaina 02.08.2010

:D n huhhuh ootte kyllä vähän hassuja. ensinnäkin on erittäin noloa lähteä rehvastelemaan sillä, että asuu helsingissä. onhan se juu ihan siistiä, mutta en silti lähtisi haukkumaan toisia peräkylän juntiksi. toiseksi on turha lähteä yleistämään, että kaikki "hesalaiset" ovat katkeria tms. just tällasten juttujen takia meitä helsinkiläisiä pidetään niin ylpeinä ja kusipäinä vaikka niin ei ole!!

maanantaina 02.08.2010

joo näist "kamppihengareista" on kyl näköjään tullu astetta idiootimpia kun ennen. aina vaan pahenee. ennen se oli vaan viatonta kampin kauppakeskuksen edessä notkumista mut nyt kyllä menee liian pitkälle! ja sit vielä ne idiootit jotka suostuu näiden nuorten ehdotuksiin. jotkut vaan osaa olla säälittäviä.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä