A-studio: Pääministerin tietoturva

Julkaistu tiistaina 26.01.2010 0 85

Onko pääministerin sähköposti turvallinen vai turvaton?

TV1 keskiviikkona 27.1. klo 21.05

Pääministeri Matti Vanhasen tietokoneesta varastettiin henkilökohtainen valokuva. Samalla olisi kuitenkin voinut mennä massiivinen määrä tietoa EU-suhteista, Afganistanin tilanteesta tai tulevista taloudellisista ratkaisuista. Miten varkaus oli mahdollinen?

Haitin pelastustoimet tehostuvat

Haitin maanjäristyksestä on kulunut kaksi viikkoa. Hätä on yhä lähes pohjaton, mutta vähitellen kaaos helpottaa ja kansainvälinen apu saavuttaa kärsiviä.

A-studion toimittajan Jyrki Saarikosken raportti maanjäristyalueelta.

Työvoimapula ei ole iskenyt ennen(kään)

Suomalaisten eläkeikää ollaan nostamassa. Yhtenä syynä on väite siitä, että Suomesta loppuu työvoima. Työvoimapulasta on puhuttu vuosikymmenet, mutta sellaista ei ole näkynyt.

Auschwitzin vapautuksesta 65 vuotta

Neuvostoarmeija vapautti Auschwitzin keskitysleirin 27. tammikuuta 1945 eli tasan 65 vuotta sitten. Sodan ja leirien kauheuksien muistot ulottuvat näihin päiviin asti. Onko anti-sionismi jälleen nousussa vai käyttääkö Israel sen "uhkaa" oman palestiinalaispolitiikkansa keppihevosena. Mukana kuvia Max Rinnekankaan ensi-iltaelokuvasta.

Obaman tie mutkistuu

Vuosi sitten lähes messiaana valittu Yhdysvaltain presidentti Barack Obama pitää keskiviikkoyönä Suomen aikaa tärkeän puheen kansakunnan tilasta. Obamalla on edessään tuskainen taival kun suuri terveydenhoitouudistus saattaa jumiutua ja välivaalit tulevat syksyllä.

Syövästä selviää yhä useampi

Yhä useampi suomalainen selviää erilaisista syövistä, joiden hoitokeinot ovat parantuneet koko ajan. Suomi on syöpien hoidossa Euroopan huippumaita.

A-studion juontaa Renny Jokelin.

A-tuubi

 

Suosittele85 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä