A-studio: Rikollisjengejä Suomeen?

Julkaistu tiistaina 22.02.2011 0 151

Jengit rekrytoivat syrjäytyneitä maahanmuuttajanuoria.

TV1 keskiviikkona 23.2. klo 21.05

Black Cobra houkuttelee maahanmuuttajanuoria riveihinsä Ruotsissa ja Tanskassa. Milloin on Suomen vuoro?

Toimittaja Boris Salomon pureutuu rikollisjengin toimintaan Kööpenhaminassa ja Malmössa. Malmöön Rosengårdissa tilanne on niin huono, että palokunta ja ambulanssit haluavat poliisit mukaansa mennessään lähiöön.

Jengit rekrytoivat syrjäytyneitä nuoria samalla kun sosiaalityöntekijät yrittävät tarjota toisia tulevaisuuden näkymiä. Poliisin mukaan siirtolaisjengien syntyminen on mahdollista Suomessakin.

 

Kansa kohentaisi taloutta

Kuinka Suomen talous saadaan nousuun? Mitä veroja pitäisi korottaa? Vai pitäisikö mieluummin leikata palveluista? A-studio kysyi tuhannelta suomalaiselta, millä keinoilla he laittaisivat Suomen talouden kuntoon.

Toimittaja Sanna Ukkola kertoo, että veron korotukset menevät leikkausten edelle, mutta todellisia säästöjä olisi kansankin keinoilla vaikea saavuttaa.

 

Vaalikiertue Keski-Suomessa

YLE Uutisten ja A-studion vaalipiirikiertue on edennyt Keski-Suomeen. Sielläkin näyttää Perussuomalaisten nousu laittavan vaalikuviot uusiksi.

Toimittaja Jyri Rantalan jutussa näytetään, kuinka Kokoomus yrittää vastata perussuomalaisten haasteeseen julkkisehdokkailla. Ääniä keräävät muun muassa entinen Miss Suomi ja suureen suosioon noussut jääkiekkomaalivahti.

Lähetyksen juontaa Katri Makkonen.

 

Suosittele151 Suosittelee
Asiasanat:

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä