A-studio: Säästöjä ja bonuksia

Julkaistu tiistaina 13.03.2012 9 135

Tunnin mittaisen A-studion juontavat Katri Makkonen ja Heikki Ali-Hokka.

TV1 keskiviikkona 14.3. klo 21.05 - 22.00

Yle Areenassa 30 päivää

Samalla kun Finnair ulkoistaa ja säästää, johto saa bonukset. Miten tällainen yhtälö on mahdollista?

Johdon palkitseminen on nostattanut moraalisen närkästyksen. A-studion haastateltavana on Finnairin hallituksen varapuheenjohtaja Veli Sundbäck.

 

Partion mukana Keiteleellä

A-studio lähti poliisipartion matkaan Keiteleellä.

Kotihoidon tuki – jarruttaako se naisen uraa?

Kuinka koneet käyvät salamannopeaa osakekauppaa?

Tunnin mittaisen A-studion juontavat Katri Makkonen ja Heikki Ali-Hokka.

 

Suosittele135 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 14.03.2012

Nyt kun Vehviläinen on jo sisällä talossa, niin Finnair voisi myydä 18 johtajaa toimialaan oleellisesti kuulumattomina, ne kun on niin arvokkaita, suorastaan korvaamattomia. Tarvittaessa voi sitten baronasta vuokrata tarvittavaa osaamista. Säästöt olisi varmasti lukemattomia miljoonia, ja lyhyessä ajassa.

keskiviikkona 14.03.2012

A-studio 14.03.: Mm. Heikki Ali-Hokka ko ohjelmassa puhui boonuksista.
Suomen kielessä ko sana lausutaan lyhyenä vokaalina eli kuten kirjoitetaan: bonus
- samoin kuin: Israel, laser, media jne
Olisi hyvä, että edes toimittajat puhuisivat hyvää suomen kieltä!

keskiviikkona 14.03.2012

Jaskaa:)
Turha, täysin turha puhua "parhaista"(???) voimista johdossa, joita on tarve sitouttaa.
Haahaa, täyttä jaskaa!

keskiviikkona 14.03.2012

Antaa olla laitimmainen kerta, kun sallitte Helaniemen ( Alexander Group) kaltaisten itsekeskeisten juippien olla häiriköimässä ohjelmassanne. Ben Zyskovits oli oikealla asialla ja yritti selkokielisesti perustella bonus-järjestelmän epäkohtia, niin eikö tuo juippi solkannut joka käänteessä väliin ja yritti keskeyttää Benin puheenvuoron. Heikki Ali-Hokkakaan, joka normaalisti on erinomainen toimittaja, ei mahtanut tuolle röyhkeydelle mitään.

keskiviikkona 14.03.2012

No niin Finnair.
Nyt olette todella syvällä kriisissä:D
Syvällä, syvällä. Ainoastaan politikot ja "parhaat" (=ahneimmat) johtajat ovat onnistuneet romuttamaan hyvän ja hienon yhtiön!

Ette tule saamaan ikinä rauhaa...

keskiviikkona 14.03.2012

Beni oli kuntavaaliasialla ääniä kalastelemassa joten se hänen kommenteistaan. Ylen toimittajien vasemmistolaisuus taas lienee kaikkien tiedossa. Mutta tätähän tämä on, mitään tekemättömien, lahjoiltaan vajavaisten ja ennen kaikkea kateellisten "asiantuntijoiden" kannan ottoja asioihin, joista he eivät mitään ymmärrä.

keskiviikkona 14.03.2012

Voi herranjestas minkälainen kaveri tuo Helaniemi!!! Mistä näitä oikein tulee? Helaniemen esittämät palkkajohdon palkitsemisen perusteet olivat ihan hanurista. Palkka-tj ei kanna yrittämisen riskiä ja tj:lla on 24 h vuorokaudessa. Esikunnat (ylemmät toimihenkilöt) valmistelevat palkkajohdolle asiat pikkutunneilla usein normipalkalla ilman yt-korvauksia.

Ben puolestaan oli hyvin looginen ja analyyttinen perusteluissaan. Hyvä Ben!

keskiviikkona 14.03.2012

Olisi edes Veli Sunbäck ollut suoraselkäinen vastuunkantaja (A-studio 14.3) mutta ei uskaltanut myöntää, että bonukset olivat väärä päätös. Vielä enemmän ärsytti, että Finnairin työntekijöille ja medialle oli annettu ymmärää, että koko johto oli suostunut palkanalennuksiin muun henkilökunnan mukana. Veli olisi voinut tulla julkisuuteen vapaaehtoisesti jo aiemmin ja kertoa mikä on tilanne. Nyt myönsi asian kun faktojen edessa ei voinut muuta. Kehtasi vielä olla sitä mieltä, että johdon bonuksista oli tiedotettu asiamukaisesti ja valtionohjauksessa vaaditulla tavalla.

Jaksamista Finnairin henkilökunnalle.

keskiviikkona 14.03.2012

Hah hah haa mitä kokoomusteatteria!! Beni väittelee kokoomusta edellisissä vaaleissa rahallisesti tukeneen Erkki Helaniemen kanssa yritysjohtajien bonuksista ja kerää pisteet kotiin. Muahahaa!!! Kyllä pitää Suomen kansan olla sinisilmäisiä että moinen teatteri menee läpi ja pitää ruveta Beniä kehumaan. Huomaa että kuntavaalit lähestyy! :-)

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä