A-studio: Seksuaalirikolliset kuriin

Julkaistu keskiviikkona 13.07.2011 2 115

Helsingin väkivaltarikosyksikön johtaja Ritva Elomaa haluaa karsia seksuaalirikosten määrää.

TV1 keskiviikkona 13.7. klo 21.05

YLE Areena

Seksuaalirikokset eivät koske ainoastaan naisia.

A-studion haastateltavana on Helsingin poliisin uusi väkivaltarikosyksikön johtaja Ritva Elomaa. Elomaa julistaa sodan seksuaalirikoksia vastaan, mutta millä keinoin rikolliset saadaan kuriin?

 

Avustustyö Haitissa jatkuu

Kun maa järisi Haitissa 12. tammikuuta 2010, alkoi Punaisen Ristin historian suurin yhdessä maassa toteutettu avustusoperaatio.

Voimakkuudeltaan 7,0 richterin järistys iski noin kello 17 paikallista aikaa lähelle Haitin pääkaupunki Port-au-Princea.

Järistys tuhosi yli puolet kaupungin rakennuksista ja jätti satoja tuhansia ihmisiä loukkoon romahtaneisiin rakennuksiin.

Maanjäristys vaati yli 220 000 kuolonuhria, jätti yli miljoona haitilaista kodittomaksi ja vaikutti kaiken kaikkiaan yli kolmen miljoonan ihmisen elämään.

Toimittaja Paula Vilenin raportti tuhoalueelta 1,5 vuotta katastrofin jälkeen.

 

Keskustassa vakavaa itsetutkiskelua

Keskustan kannatus on pudonnut jyrkästi. YLE Uutisten ja taloustutkimuksen kyselyssä puolueen kannatus oli pudonnut alle 14 prosenttiin.

Oppositiovaelluksensa aloittaneessa Keskustassa käydään vakavaa itsetutkiskelua ja haetaan keinoja kannatuksen kasvattamiseksi.

A-studion juontaa Tero Valtanen.

 

YLE Uutiset: Poliisi tutkii raiskaussarjaa Vuosaaressa

 

Suosittele115 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 13.07.2011

Ohjelmassa tuotiin esille kannabiksen saamisen helppous nuorilla. Sitähän monet aikuiset pitävät vaarattomana huumeena ja toivovat sen vapauttamista. Kannabiksen käyttö nuorilla johtaa kuitenkin kovempien huumeiden käyttöön useimmiten ja siitä eteenpäin yhtenä nuoren kokemana vaihtoehtona on itsemurha. Lähipiirissä tapahtunut fakta. Ehdottomasti pitäisi puuttua asiaan. Huumeet saisi hävittää maailmasta. Tosin taitaa olla mahdoton ajatus.

Mummi

keskiviikkona 13.07.2011

joo,kertoi hyvin kuinka lähestulkoon kaikki asiat tässä maassa menee kuin entisessä ddr:ssä,tökerö naispoliisi puhuu kuin kommunistipuolueen aivopesemä...jos täällä ei kohta joku uskalla puhua ja kuunnella(ja toimia!),kaikki varmaan ajautuu kohti anarkiaa.
Elämme euroopan kalleimmassa,konservatiivisimmassa maassa...
kansalaisilla ei hirveästi ole enää oikeudentajua jäljellä...poliitikot saavat varastaa...ottaa lahjuksia,10 vuotta talousrikoksia nollatoleranssin muodossa(isompia tuomioita graffiteista! kuin raiskauksista),laillista subutuksiä nuorille-mutta kannabis on se kynnyskysymys-EI- edes lääkekäytölle!-
täytyy vaan ihmetellä,mitä väliä suomen lailla edes on-mitä väliä on jos rankaistaan-jos lusii mielipidevankina?
muualla maailmalla ihmiset sanovat edustavansa ylpeänä maataan-meillä sen tekee muutama-loput miettii olisiko isoisä taistellut tälläisen paskan puolesta...haistakaa paska koko valtiovalta!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä