A-studio: Suo, sisu ja Leijonat

Julkaistu tiistaina 17.05.2011 3 141

Poika on tullut kotiin! Kiekkoleijonat saivat kansan hurmokseen. Helsingin Kauppatorilla juhli jopa 100 000 kansalaista.

TV1 keskiviikkona 18.5. klo 21.05

YLE Areena

Leijonat nähtiin maanantaina torilla, mutta sama Kauppatori loi Suomi-kuvaa jo 1930-luvulla.

Toimittaja Oili Orispää vieraili Aho & Soldan näyttelyssä yhdessä Demos-ajatushautomon Tommi Laition kanssa. Miten luotiin Suomi-kuvaa silloin ja miten sitä luodaan nyt?

 

Vihreiden kova puheenjohtajakisa

Vihreät kärsivät kirvelevän vaalitappion, mutta ovat yllättäen silti kiinni hallituspaikassa.

Puheenjohtaja Anni Sinnemäelle ei aplodeja heru, vaan kolme puoluetoveria on päättänyt haastaa hänet puoluejohtajakisassa.

Toimittaja Liisa Härmälä-Heiskanen astui puheenjohtajakandidaattien kanssa Turun-junaan. Keitä ovat Outi Alanko-Kahiluoto, Ville Niinistö ja Mika Flöjt?

Löytyykö ehdokkaista todellisia eroja vai ovatko he kaikki samasta vihreästä puusta veistettyjä? A-studio myös kertoo, kuka on kentän suosikki puheenjohtajaksi.

 

Hallituksen hurja kuntaremontti

Toimittajamme Pasi Peiposen raportti ongelmakunnasta Laviasta. Hallitusta ei ehkä vielä ole, mutta kuntaongelmat odottavat jo.

Lähetyksen juontaa Katri Makkonen.

 

Suosittele141 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

keskiviikkona 18.05.2011

Hienoa työtä! Koko illan on uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa pyöritelty kyllästymiseen asti tuota leijonien "juhlintaa" tod. negatiivisessa valossa. Ajattelin, että taasko se alkaa, mutta ei, tulikin ihan asiaa ja hyvin tuo asiat perspektiiviin tuo Kekkosen kaatuminen. Kiitos YLE! Tulimme syömästä juhlimisiltana ja ei ne pikkupojat raitiovaunussa puhuneet humalaisista leijonista vaan hyvästä fiiliksestä ja hienoista maaleista. Nyt varmaan puhuvat känneistä. Eli eiköhän tässä media ole nyt pääsyyllinen, että on annettu huonoa esikuvaa, aika isommalle joukolle kuin niille muutamalle eturivissä olleelle...

keskiviikkona 18.05.2011

Nyt täytyy sanoa, että meni mauttomuuden puolelle a-studion juttu. Leijonien kompurointi kännissä on ihan eri tason juttu kuin sairaan vanhan miehen kaatuminen. Tällaiseksi kun menee tv ohjelmat niin ei tarvi kaukaa hakea syytä miksi nuoriso ei arvosta enää meitä vanhoja ihmisiä. Olemmehan sitä pohja sakkaa jota voi kohdella jo miten vain. Leijonien kännääminen tuntuu olevan sallittua noissa samoissa piireissä. Vanha sanonta pitää paikkansa: sitä niittää mitä kylvää. Älkää sitten valittako.

maanantaina 23.05.2011

Toivonpa, että kun Ruben Stiller ja Saska Saarikoski ovat 80-vuotiaita ja kompuroivat portaissa, TV-kamerat ovat paikalla. On joku raja siinä, kuinka paljon vanhoja ihmisiä saa pilkata, olivatpa he mökin äijiä tai valtakunnan kermaa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä