A-studio: Uusia kuvia sikatiloilta

Julkaistu perjantaina 18.11.2011 10 206

Eläinaktivistit ovat ilmoittaneet jatkavansa sikatilojen kuvaamisia.

TV1 maanantaina 21.11. klo 21.00 – 21.30

YLE Areenassa 30 päivää

Kaksi vuotta on kulunut siitä, kun eläinaktivistit edellisen kerran kuvasivat salaa suomalaisia sikatiloja.

Nyt A-studio on saanut nyt haltuunsa uutta, syksyn aikana kuvattua materiaalia. Eläinaktivistit ovat kuvanneet 16 sikalaa. Yhdellä tilalla on käyty kahdesti.

A-studio haluaa selvittää, mitä kuvamateriaali oikein kertoo suomalaisesta sika-alasta ja aukeavatko kuvattujen sikaloiden ovet kuvausryhmälle.

 

Muualla netissä:

YLE Uutiset: Evira tarkastaa salakuvatut sikatilat

YLE Uutiset: Sikatilalliset jäivät vaille korvauksia

YLE Uutiset: ProAgria: Sikojen laiminlyönnit seurausta taloudellisesta ahdingosta

 

Suosittele206 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

maanantaina 21.11.2011

Joulu tulee ja yle on taas sikafarmareiden kimpussa

maanantaina 21.11.2011

YLE vielä ihmettelee miksei ihmiset katso heidän ohjelmiaan. Taitaa kettutypyjä olla siinä talossa liikaa.
Ottakaa selvää sikaloista ennenkuin tuomitsette kaikki. Mätiä hedelmiä on myös ihmisten hoitolaitoksissa, lääkäreissä, toimittajissa ym.
Joulu tulee ja syön sikaa.

maanantaina 21.11.2011

Siis todella säälittäviä nuo aktivistit, luulevat tuolla toiminnallaan jotenkin parantavansa maailmaa vaikka oikeasti saavat vain vahinkoa aikaiseksi. Hohhoijaa taas pääsee älypäät kauhistelemaan Suomen sikataloutta vaikka eivät siitä tiedä hevon h.....ttiä. Kuvia kanaloista ja turkistarhoista odotellessa.... hankkisivat elämän.

maanantaina 21.11.2011

Kommenteista päätellen tämä on NIMB ilmiö eli loistavaa että se tuodaan sieltä näkyville!

maanantaina 21.11.2011

Miksette sitten syö luomukinkkua?

maanantaina 21.11.2011

Fakta on että sikaloissa on parannettavaa. Olen itse koulutukseni vuoksi tutustunut sekä tavallisiin että luomusikaloihin ja työskennellyt näissä. Ne siat jotka pysyvät kunnossa, ei niillä ole hätää (jos ei ole ukrainalaisia tai miksei myös suomalaisia työntekijöitä hakkaamassa ja huutamassa) mutta ne jotka sairastuvat, niitä ei kyllä kaikilla tiloilla hoideta! On totta että yksittäiset siat voivat maata useita päiviä ilman ruokaa ja vettä päätyäkseen lopuksi tapettavaksi tai kuolla vain itsestään. Karsinat ovat liian pieniä eihän eläimiä ole tehty seisomaan paikallaan.

Se on myös täydellinen fakta että ihmiset jotka oikeasti tietävät ja ymmärtävät tilanteen eivätkä näe siinä mitään ongelmaa, eivät omaa erityisen korkeaa moraalia. Yleensähän tilanteen hyväksyminen tosin johtuu tietämättämyydestä.

Ja kuka haluaa syödä kidutettua lihaa?

maanantaina 21.11.2011

Videothan oli kuvattu samoilla tiloilla missä on ongelmia ollut aiemminkin, mikä taas todistaa sen että on muutama tuollainen "mätä" tila jossa eläimistä ei oikeasti välitetä. Hirveää katsottavaa osa, mutta yleistämään ei saa ruveta! Suurimmassa osassa sikaloista eläimet hoidetaan asiallisesti ja välittäen. Nämä muutamat sekopäät pilaavat kaikkien maineen. Koitetaanpas muistaa se ja antaa arvo niille jotka työnsä tekevät hyvin. Sitä en tiedä mitä näiden eräiden kanssa pitäisi tehdä..

tiistaina 22.11.2011

Hienoa, että täällä Suomen takapajulassa ja junttien valtakunnassa on vielä epäitsekkäitä ihmisiä, jotka jaksavat ajatella muita kuin itseään. He tietävät mitä etiikka on, toisin kuin nuo rumat ja yököttävät juntit, joilla ei ei enää toimi edes alapää, mutta hehän ovat sitä mitä syövät. Ai sori mutta nythän tuli mollattua turhaan sikoja, koska ne ovat superälykkäitä verrattuna noihin impotentteihin läskeihin, jotka ovat kateellisia tosimiehille, joiden mieskunto sekä kestää ja lisäksi osaavat tyydyttää naisen kuin naisen. Että todellisuudessa kuka onkaan säälittävä?

tiistaina 22.11.2011

Kiitos Kaunotar, olet niin typerä että saimme hyvät naurut!! :-D

tiistaina 22.11.2011

Nyt riittää minulle näiden kuvien katsominen! Ja olisi pitänyt riittää ETT:lle, Eviralle, läänien eläinlääkäreille, poliisille ja kaikille muillekin eläinsuojelulakia valvoville viranomaisille jo kaksi vuotta sitten! Uskomatonta, että Suomessa saa rääkätä eläimiä ja rikkoa lakia miten tahtoo ammatinharjoittamisen nimissä ilman, että siihen puututaan millään tavalla. Poliisi ja syyttäjä jätti 2009 syytteet nostamatta, vaikka totesikin, että lakia on laiminlyöty ja rikottu. Miksei samalla logiikalla voi rikkoa kaikkia muitakin lakeja. Annetaan sitten vaikka tän valelääkärinkin jatkaa ammatinharjoittamistaan! Elävä olentohan siitä saattaa korkeintaan kärsiä pikkasen...
Ja kaikki sikayrittäjät taas selittelevät ja painavat hommaa kiireesti villaisella perustelemalla, että "nämä nyt on muutamia poikkeuksia ja kaikkia ei voi valvoa". Ja miksi ihmeessä ei? Kun vielä tiedetään, ketä ne on, niin miksei laiteta homman stoppia??? Perisuomalaista saamattomuutta, eipäs-juupas hyssyttelyä ja hyvä-veliverkoston suojelua. Yksikin mätämuna, joka saa tuollaista jälkeä aikaan on liikaa ja joutaisi todellakin itse sinne läävään joutilashäkkiin paskan keskelle istumaan.
No, money talks. Itse ainakin lopetan sianlihan syönnin tästä päivästä eteenpäin. Sääli, ettei talouskurimuksestaan jatkuvasti voivottavat sikayrittäjät ymmärrä vieläkään, että ainoastaan näiden mätämunien toiminnan lopettaminen ja poistaminen alalta korjaa sikateollisuuden maineen ja palauttaa uskottavuuden. Siihen asti syön ennemmin vaikka porkkanoita. Enkä muuten ole kasvissyöjä, enkä eläinaktivisti. Ainakaan vielä.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä