Hoivakoti haussa!

Julkaistu perjantaina 28.03.2014 2 5

A-studio etsii juttusarjaansa hoivakotia tai -osastoa muutoksen kohteeksi.

Tuntuuko siltä, että vanhusten hoivakodissa on aina kiire, ja hoitajia on liian vähän?

Toistuvatko asukkaiden päivät tylsinä ja samanlaisina? Haluaisitko, että sekä asukkaat että henkilökunta voisivat nykyistä paremmin?

A-studio etsii juttusarjaansa aivan tavallista hoivakotia tai -osastoa, joka kaipaa toimintaansa uusia näkökulmia ja kehittämistä.

 

Asiantuntijat – maksutta

A-studio tarjoaa käyttöön vanhustyön kehittämisen parhaat asiantuntijat. Geriatrian professori Jaakko Valvanne sekä työyhteisökouluttajat Anna Pylkkänen ja Taina Semi auttavat löytämään ratkaisuja arjen ongelmiin.

A-studio seuraa syksyn ajan hoivakodin uudistuvaa arkea. Kehittämistyö ei maksa hoivakodille mitään.

 

Työntekijä, asukas, omainen – ehdota

Ympärivuorokautisen hoivakodin tai -osaston esimiehenä, ammattilaisena, asukkaana tai asukkaan läheisenä voit ehdottaa omaa yksikköäsi. Kerro, miksi juuri kyseinen paikka sopisi ohjelmaan mukaan.

Ehdota hoivakotia muutoskohteeksi! Lomake löytyy täältä!

 

Suosittele5 Suosittelee

Kommentit

tiistaina 01.04.2014

Myllypuron monipuolinen palvelukeskus, osasto 7. Myllymatkantie 4, 00920 Helsinki. Asukkaita 34, kaksi tiimiä, joissa aamuvuorossa 3,5 ja iltavuorossa 2,5 hoitajaa/tiimi.
Melkein mikä tahansa muutos olisi tervetullutta! ;)

Muutosmyllerryksessä elelty jo useampi vuosi, silti mitään konkreettista ei tunnu tapahtuvan. Päin vastoin, viime viikoina olen joutunut ihmettelemään kun aivan tavalliset perusmateriaalitkin puuttuvat. On kuin tekisi töitä entisaikain neukkulaitoksessa. Pesulaput, vaipat, kosteuspyyhkeet ja pyyhkeet ym. loppu. Ravaat liinavaate- tai vaippavarastossa etsimässä milloin mitäkin, turhaan.
Kodinomaisuudesta puhutaan, johto sitä vaatii kertoen miten muualla on paremmin. Mutta missä on työkalut kauniiden puheiden toteuttamiseen?????? Henkilökunnan pitäisi joustaa, muuta joustoa ei näy. Edes patjoissa...

Homma ei toimi, se kusee! Kommunikaatiokatkoksia, sisäisiä ristiriitoja, pätemistä jne.

APUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiistaina 08.04.2014

new yorkissa on kokeiltu aivan uuden tyyppistä viihdettä hoivakodissa: mies strippareita. http://nypost.com/2014/04/08/nursing-home-sued-for-hiring-male-strippers-for-patients/

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä