Kuntavaalit 2012: Tulosilta

Julkaistu tiistaina 23.10.2012 5 376

Kuntavaalien tuloslaskentaa seuraavat Matti Rönkä (vas.), Jussi-Pekka Rantanen ja Riika Raitio.

TV1 sunnuntaina 28.10. klo 19.30 - 20.30 ja 20.45 - 00.30

Yle Areenassa 30 päivää

Kuntavaalien tuloslaskentaa seurataan TV1:n tulospalvelulähetyksessä kello 19.30 alkaen. Lähetyksen juontavat Jussi-Pekka Rantanen, Matti Rönkä ja Riika Raitio.

Asiantuntijoina Ylen Pasilassa toimivat politiikan tutkija Sami Borg ja Yle Uutisten politiikan toimituksen päällikkö Pekka Ervasti.

Musiikkitalolla puhetta johtaa toimittaja Pirjo Auvinen. Puolueiden puheenjohtajat kommentoivat heti kello 20.00 aikaan ennakkoäänten tuloksia omissa vaalivalvojaisissaan. Vaalivalvojaisista puheenjohtajat siirtyvät Musiikkitalolle seuramaan tuloslaskentaa ja kommentoimaan vaalien tuloksia.

Puolueiden vaalivalvojaisten lisäksi lähetyksessä vieraillaan eri puolella Suomea.

 

Alueelliset uutiset TV1:llä

Vaali-iltaa seuraavana aamuna maanantaina 29.10. Ylen Aamu-tv:ssä analysoidaan vaalitulosta ja tavataan poliitikkoja.

Lisäksi lähetyksessä on viiden minuutin alueuutiset klo 7.40 - 7.45, jossa tarjolla vaalitulokset alueittain. Jokaisella alueellisten tv-uutisten alueella nähdään omat tulokset valtakunnallisen lähetyksen sisällä.

Juontajina Sari Huovinen ja Heta-Leena Sierilä. Alueelliset tv-uutiset nähdään ensimmäistä kertaa Yle TV1:ssä.

 

Muualla netissä:

Ylen kuntavaalisivut

 

 

Suosittele376 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 26.10.2012

Kunnat eivät ole pitkään aikaan suoriutuneet lakisääteisitä tehtävistä kuntakoosta riippumatta. Pitäisikö osa (eism. sote) tehtävistä siirtää valtion hoidettaviksi ja siirtää vastaava osa verotusta valtiolle?

perjantaina 26.10.2012

Mielenkiintoista, että tätä sos ja terveyshuollon siirtämistä valtion kontolle ei ole käsitelty yhdessäkään vaalitentissä. Sehän on koko revohkan pihvi. Kataisen hokema vahvasta peruskunnasta on ihan sumutusta. Ihmettelen miten toimittajatkaan eivät ole olleet yhtään hajulla. Nyt ollaan tekemässä Suomen historian suurin munaus.

sunnuntaina 28.10.2012

Miksi puoluejohtajat eivät puhu puoluetukiaisten leikkaamisesta. tukea jaetaan noin 36miljoonaa euroa joka vuosi. Kyllä tällä rahalla jokunen terveyskeskus elätettäisiin.

sunnuntaina 28.10.2012

Vaikuttaisikohan äänestysprosenttiin vaaliväsymys kuten Urpilainen arveli. Vaaliohjelmia ja lehtijuttuja oli aivan liikaa. Kyllästyin totaalisesti. Ikäihmisenä olen tottunut äänestämään. Äänestin hyvissä ajoin ennakkoon, ettei enää sen jälkeen tarvinnut katsoa yhtään vaaliohjelmaa.

maanantaina 29.10.2012

Kuka tekikään ylen vaalinettisivut, niin hän on todella osannut asiansa. Nopeat, monipuoliset ja onnistuneet. Kiitoksia niistä.
P.S.
Antakaa tekijän tiedot potilastietojärjestelmää tilaaville,

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä