Luupin alla

Julkaistu maanantaina 21.12.2009 2 176

Tanskaan on syntynyt pimeät lihamarkkinat.

TV1 ma 21.12., 28.12. ja 4.1. klo 20.00

Luupin alla –ohjelman toimittaja toimittaja Mette Frisk tarttuu tällä kertaa koulujen sisäilmaongelmiin, Internetin vaaroihin ja yrittää päästä kuvaajansa kanssa vierailulle laittomaksi väitettyyn pienteurastamoon - turhaan.

 

21.12. Luupin alla: Koulujen sisäilmaongelmat

Päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja epänormaalia väsymystä. Koulujen sisäilmaongelmat voivat vaarantaa koko koulunkäynnin.

 

28.12. Luupin alla: Internetin vaarat

Nettisurffailu ei ole vaaratonta hupia. Hakkerit voivat kaapata pahaa-aavistamattoman surffailijan koneen ja käyttää tämän henkilökohtaisia tietoja omiin tarkoituksiinsa. Internet-rikollisuuden pelätään vain kasvavan.

 

4.1. Luupin alla: Tanskan laittomat pienteurastamot

Tanskan pimeiden lihamarkkinoiden kautta myyntiin päätyy lihaa, joka ei täytä viranomaisten asettamia hygieniavaatimuksia. Piilokamera paljastaa pahoja puutteita myös eläinten kohtelussa.

 

Suosittele176 Suosittelee

Kommentit

maanantaina 04.01.2010

olisi tämän tanskan sikalajutun voinut lähettää ennen joulua, niin olisi nähty mistä se tanskalainen joulukinkku oli peräisin.

tiistaina 19.04.2011

Hyvä ohjelma. Kertoo että Tanskassa tiedotusvälineiden taso on huomattavasti korkeammalla kuin Suomessa. Siellä sentään osataan myös puolustaa sananvapautta, toisin kuin täällä hyssyttelyn routamaassa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä