Pressiklubi siirtyy TV1:lle

Julkaistu keskiviikkona 18.12.2013 16 20

Ruben Stiller isännöi Pressiklubia räväkkään tyyliin.

TV1 perjantaisin alkaen 10.1.2014 klo 20.00 - 20.30, uusinta lauantaisin klo 12.00

Yle Areenassa 30 päivää

Toimittaja Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi siirtyy Yle TV1:lle tammikuun alussa. Lähetysaika ja -päivä pysyvät ennallaan, mutta kanava vaihtuu.

Pressiklubi jatkaa sisällöllisesti tutulla linjallaan ja kysyy lähetyksissään, mikä oli viikon kiinnostavin uutinen ja miksi siitä sellainen tuli. Laaja kommentaattorien kaarti vaihtuu viikoittain.

TV1:n arki-illoissa käsitellään arki-iltaisin klo 20.00 ajankohtaisia asioita. Viikon aloittaa maanantaisin MOT, tiistaina on vuorossa Prisma Studio, keskiviikkona Akuutti ja torstaisin Kuningaskuluttaja.

 

Suosittele20 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 17.01.2014

harvinaisen hyvä ohjelma. Juuri näin Suomi nousuun.

perjantaina 24.01.2014

Viikon kohokohta! Viimeinen miltään kotimaiselta kanavalta tuleva älykäs ajankohtaisohjelma.

Toivoisin, että ohjelma kestäisi enemmän, kuin 30 minuuttia. Usein tuntuu, että aika loppuu juuri, kun keskustelijat pääsevät vauhtiin.

perjantaina 24.01.2014

Miksi Rinne ei antanut ABB:n toimihenkilöiden sopia paikallisesti viime keväänä

maanantaina 27.01.2014

Mahtava ohjelma, mutta saisi kestää tunnin!

perjantaina 31.01.2014

Hei,
onko niin, että jälkisuomettuneessa hurmiossa pelko peittyy uhman alle? Kyllä vaaleilla valittua neuvosto.. sorry...Venäjän presidentti Putinia voi panetella kuten tänään 31.1. ohjelmassa. Mutta et uskalla panetella vaaleilla valitsemattomia toisen naapurin Kalle Kustaata ja muita vastaavia pelolla valtaan nousseita ja nyt ihmeellisen loistavan imagon omaavia tyhjäntoimittajia.
Odotatko Ruben siis sitä, että toisessa naapurissa tapahtuu samoin kuin arabimaissa, joissa on vallasta syösty tai vallasta ollaan syöksemässä näitä vaaleilla valistemattomia kansan ongelmia? Ja vallassahan näitä tyhjäntoimitajia pitää vain riittävän hyvä kansan elintaso, kuten Ruotsissa. Joudummeko odottelemaan pitkään, että olosuhteet luovat sinulle riittävästi rohkeutta ja vasta sitten avaat sanaisen arkkusi laajemmin?

perjantaina 21.02.2014

Vuosien jälkeen Keski-Euroopasta palattuani Suomeen ja siellä hyviin saksankielisiin keskusteluohjelmiin tottuneena olin todella iloinen, että Pressiklubi on olemassa täällä, muita kiinnostavia keskusteluohjelmia ei ole löytynyt vieläkään Suomen televisiosta. Hyvä Ruben Stiller!
Odotan perjantai iltaa ja Pressiklubia.

perjantaina 07.03.2014

Mihin Ruben Stiller on kadonnut ohjelmastaan? Toki keskustelu sujuu,mutta Ruben antaa ohjelmalle hengen ja karismallaan valloittaa.

perjantaina 07.03.2014

Missä on Ruben? Yksi kerta vielä niin loppuu katsominen.Valitan.

perjantaina 07.03.2014

Mihin Ruben on kadonnut? Pressiklubi on vaipunut tavanomaiseksi puhuvien päiden jorinaksi ilman Rubenia. Teillä on näitä jo tusinoittain!

perjantaina 07.03.2014

Mitä Pressiklubillekin nyt tapahtunut? Ilman Ruben Stilleria ei ole tunnelmaa, vaikka Loikkanen onkin hyvä juontaja. Sanna Ukkola sentäs pelastaa vähän mainioilla, osuvilla sketseillään.
Toivottavasti Stiller palaa pian!

lauantaina 08.03.2014

Miksi ohjelmatiedoissa näkyy, että Ruben Stiller juontaa tätä ohjelmaa? Miksi ei kerrota minkäänlaista syytä poissa oloon.

Ohjelma on muuttunut tylsääkin tylsemmäksi, kun juontaja on vaihtunut.

maanantaina 10.03.2014

Ruben palaa pe 21.3.!

Kaikille Ruben Stiller -faneille tiedoksi, että idolinne palaa Pressiklubiin pe 21.3. klo 20.00. Ruben on ollut lomailemassa.

Päivi
verkkotoimittaja

lauantaina 08.03.2014

Kaikkien aikojen pohjanoteeraus pressiklubille. Koko studioväki toisti toistamastaan jargonia
Venäjän ja Putinin pahuudesta ja mainosti päälle päätteeksi avoimesti Natoa. Kaikki olivat liikuttavan yksimielisiä, keskustelu jäi syntymättä. Insertissä viitattiin Ukrainan kriisin synnyttämään poikkeukselliseen propagandasotaan. Perjantain 7.3.2014 pressiklubista tuli puolivahingossa
propagandasodan yksi esimerkkitapaus.

perjantaina 14.03.2014

Ihan huippua, että Ruben palaa.... Tämä ohjelma vaan on hegetön ilman hänen persoonallista otettaan. Eija Kuopiosta

lauantaina 22.03.2014

Embuske, Sarasvuo ja Pettersson. Taas samat naamat. Eikö riitä, että näillä on omat ohjelmat tv:ssä ja blogit Hesarissa sun muissa medioissa. Eikö Suomesta todellakaan löydy ketään muita mediapersoonia?

lauantaina 29.03.2014

Perjantain 28.3.2014 Pressiklubissa oli ylimielinen ivallinen HS:n ukko, joka tosin ei ole ennenkään osannut käyttäytyä. Ikävä kyllä mainosteeveen ukko ja Ruben Stiller antoivat huonon esimerkin vähän vaikuttaa itseensä.

Olen pettynyt sinuun Ruben. Olen pitänyt sinua tähän asti hyväkäytöksisenä toimittajana.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä