Vaalitentit jatkuvat: Haavisto vastaan Niinistö

Julkaistu maanantaina 23.01.2012 107 146

Toimittajat Pirjo Auvinen ja Petri Kejonen vetävät toisen kierroksen viimeisen vaalitentin.

TV1 torstaina 2.2. klo 21.05 - 22.00

YLE Areenassa 30 päivää

Presidentinvaalin ehdokkaat Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö kamppailevat vaalitaiston viimeisistä pisteistä.

Toisen kierroksen viimeisen suomenkielisen vaalitentin juontavat Pirjo Auvinen ja Petri Kejonen.

 

Presidentinvaali 2. kerros: Tulosohjelma

TV1 sunnuntaina 5.2. klo 19.30 - 20.30 ja 20.45 - 22.30

YLE Areenassa 30 päivää

Presidentinvaalin 2. kierroksen tulosohjelma. Ylen Pasilan tulostudiossa Riikka Uosukainen ja Matti Rönkä.

Presidenttiehdokkaat Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö kommentoivat vaalitulosta Musiikkitalolla ja vaalivalvojaisissaan.

 

Muualla netissä:

YLE Uutiset: Presidentinvaali

Pysy kärryillä: YLE TV1 Facebookissa

Pysy kärryillä: YLE TV1 Twitterissä

 

Suosittele146 Suosittelee

Kommentit

tiistaina 24.01.2012

Voiko presidentti, joka on sivari, tehdä puolustusvoimain ylipäällikkönä omatuntonsa tai periaatteensa vastaisia päätöksiä sillä perusteella, että ne olisivat Suomen edun mukaisia?

tiistaina 24.01.2012

Voivoi... Minkäslaisia päätöksiä luulet, että presidentti, joka on nimellisesti Suomen puolustuvoimien ylipäällikkö, joutuu/saa tehdä? Hyvin hyvin pieniä päätöksiä. Presidentti on tässäkin asiassa hyvin vähäisessä vastuussa, joten ei sivaruuden luulisi haittaavaan. Halonen ollut 12 vuotta presidenttinä ja onko käynyt intin? Ei ole ei.

Eiköhän nyt keskitytä vaaleissa niihin asioihin, joissa presidenttiä oikeasti tarvitaan. Ulkopolitiikka, tuntemus maailmasta, Suomen edustaminen jne.

keskiviikkona 25.01.2012

Mikään ei sovi paremmin kuin se, että keskitytään asioihin joissa presidenttiä oikeasti tarvitaan. Ulkopolitiikka , Suomen edustaminen jne. Kaikissa näissä Niinistö on ylivertainen Haavistoon nähden.
Suomalaiset tämän kyllä ymmärtää. Emme tarvitse myöskään maan äidiksi Ecuadorilaista miestä.
Ihan vaan Jenni riittää.

torstaina 26.01.2012

Kyllä Presitenntti on oikeasti puolustusvoimien ylipäälikkö.Kysymys Haavistolle, voitko tositilateessa(vihollinen on ylittänyt Suomen valtakunnanrajan"ei selitysiä onko se mahdollista") siirtää päälikkyyden puolustusvoimien komentajalle=moraalisesti sama asia kuin itse otat kiväärin käteen?

torstaina 26.01.2012

Onko Suomen turvallisuus uhattuna, kun ulkomailla syntynyt henkilö on jatkuvassa keskustelusuhteessa presidentin (puolustusvoimain komentajan) kanssa? Ettei vaan samoista aiheista keskusteltaisi kampaamossa. Miten turvataan tietoturva salaisissa asioissa?

torstaina 26.01.2012

Suomea yrittätään lobata YK:n turvaneuvoston jäseneksi. Kuinka Haavisto onnistuu lobbauksessa
maissa, jotka suhtautuvat kielteisesti homoseksuaalisuuteen. Ainakaaan hän ei voi vierailla siellä puolisonsa kanssa. Länsiväylän mukaan ei ainakaan Venäjä, Kiina eikä arabimaat hyväksyisi Haaviston Suomea turvaneuvostoon.

torstaina 26.01.2012

hei te huipputoimittajat,vilpittömästi:) Voisitteko tänään ottaa puheeksi sen Niinistön(ainakin osittain)masinoiman maanalaisen tilan eduskuntatalossa.Huhut kertovat,että sieltä löytyy miljoona turhaketta punttisaleista erilaisiin saunoihin ym.saakka.Hinta oli aivan pöyristyttävä.Niinistö on kuitenkin se suuri tekijä tämän hankkeen takana.Kysykää,miksi se piti säästöjen aikakaudella rakentaa ja ketä se palvelee.Köyhien ystäväksi profiloituva itseriittoinen rahantekijä voisi myös ottaa kantaa siunauksensa antamiin ökyhankintoihinsa.Ja olkaa pliiiiis tasapuolisia.Haavisto tuskin voittaa,valitettavasti,mutta hienon vastuksen ainakin antaa.Ja varmistakaa vielä,jatkaako se Saulin Jenni Hauki,vai mikä kala se nyt olikaan, kokoomuksen leivissä edelleen työpanostaan.Ainakin antaa rivien välistä niin ymmärtää.Kiitos,odotan iltaa suurella uteliaisuudella:)

torstaina 26.01.2012

Suomea kuvataan ihmisoikeuksien mallimaana. Kuitenkin Suomi saa jatkuvasti tuomiota EIS:n vastaisista päätöksistä mm. liian pitkinä oikeudenkäynteinä. Tämän vuoden lopussa aloitetaan Helsingin Hovioikeudessa käsitellä ns. Jippii juttua, joka koskee tapahtumia vuonna 2001. Tapahtumista on yli kymmenen vuotta ja vieläkään ei ole saatu vahvistettua Käräjäoikeuden 2007 tekemää täysin vapauttavaa tuomiota vaan valtion edustajana toimiva syyttäjä jatkaa asian ajamista edelleen. Murhastakin vapautuu nopeammin...

Miten Suomi voi vaatia muilta mailta ihmisoikeuksien toteuttamista kun valtion edustajana toimiva syyttäjälaitos vähät välittää omien kansalaisten ihmisoikeuksista ja oikeudenmukaisesta oikeudenkäynnistä

Ohessa ote Suomessa vuonna 1990 voimaan tulleesta velvoittavasta sopimuksesta:

II EUROOPAN NEUVOSTO
1. Yleissopimus ihmisoikeuksien ja perusvapauksien suojaamiseksi (1950) (niin kuin se on muutettuna 3, 5 ja 8 lisäpöytäkirjalla)
Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimus keskittyy kansalais- ja poliittisiin oikeuksiin. Sopimus kattaa mm. omantunnon-, sanan- ja yhdistymisvapauden, oikeuden yksityisyyden suojaan sekä seikkaperäiset oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin liittyvät normit. Sopimukseen sisältyy tehokas, yksilövalituksiin perustuva valvontamekanismi.

Sopimus tuli Suomen osalta voimaan 10.5.1990 (SopS 18-19/1990).

torstaina 26.01.2012

Presidentin tärkein tehtävä on Venäjä suhteiden hoito.
Venäjällä vallitsee korkeimmassa johdossa hyvin macho tyylinen menettely asioiden hoidossa.
Miten luulette Pekka Haavisto, itänaapurin johtajien suhtautuvan sukupuoliseen suuntautumiseenne?
Kestättekö tiukassa tilanteessa sieltä tulevan painostuksen?

torstaina 26.01.2012

Haavisto on jo useaan kertaan sanonut, että luonnollisesti "tositilanteessa" ylipäällikkyys siirretään puolustusvoimien komentajalle. Toivottavasti hän pääsee sanomaan sen myös tänään, että päästään asioissa jo oikeasti eteenkin päin. Toivon hyvää keskustelua ja tasa-arvoisesti ehdokkaita kohtelevia toimittajia!

torstaina 26.01.2012

Lokakuun loppupuolella kuuntelin radiosta Sauli Niinistön haastattelua (Tuomas Enbuske). Kysyttiin samaa sukupuolta olevien avioliitosta, ja Niinistö vastasi, että heille pitäisi antaaaivan tavalllinen avio-oikeus, koska on epäreilua kun erilaisissa lomakkeissa kysytään siivilissäty (aviossa/sinnku/rek. parisuhde), jolloin vaikkapa työnantaja pääsee uriikimaan yksityisasioita..Tällöin oikeudenmukaisuus vaarantuu.
Hyvä ! Mutta kun kolme kuukautta on kulunut , tämä mies on täysin päinvastaista mieltä! Missä kaikissa muissa asioissa mielipide on muuttunut näin pian ? Voisiko Niinistö vastata? Vai onko tällainen aivan ok?

torstaina 26.01.2012

Pitäisikö päiväkoteihin saada prinssi-prinsessa satujen lisäksi myös prinssi-prinssi satuja ?

torstaina 26.01.2012

tää on enemmänkin kysymys jota ei ole vielä esitetty.

Mitä ehdokkaat ovat mieltä entisten presidenttien eduista jotka "rullaavat" tietääkseni hautaan saakka?

Eikö tämäkin alkaisi olla jo aika lopettaa ja tulla mukaan talkoisiin yhteisen edun vuoksi!

Jos ei ex-pressojen monen vuoden verottomilla tuloilla tule juttuun, niin miten me muut ollenkaan pärjätään! !

Kumpi ehdokkaista voi jo nyt luvata puolestaan, kieltäytyvänsä edellämainitusta sitten ajallaan kun se vastaan tulee,toivon vastauksen NYT!Tässä tämänillan tentissä.

terv.Ääni tulossa kyllä vastauksesta

torstaina 26.01.2012

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto on aiemmissa vaalitenetissä kehunut runsasta kansaivälistä kokemustaan ja suurta panostaan rauhanturvaamistyössä. Olisi mukava kuulla, missä hän on tätä työtä tehnyt, minkälaisissa olosuhteissa, kuinka kauan, kenen toimeksiannosta jne? Minusta vain tuntuu, että jokaisen rauhanturvatehtävässä olleen suomalaisen miehen panos maailman rauhan turvaamisessa on ollut suurempi kuin hänen. Tietääkö joku vastausta vai uskaltaako herra ehdokas itse vastata tähän!

torstaina 26.01.2012

Toivottavasti toimittajat ja eritoten Andersson käyttäytyy rauhallisemmin ja asiallisemmin kuin aiemmin ja antaa ehdokkaiden ilmaista rauhassa omat mielipiteensä.

torstaina 26.01.2012

Suomi on Finland, eikä Hintland....ja toivottavasti äänestäjätkin tajuavat sen!!

torstaina 26.01.2012

Miten ehdokas Haavisto suhtautuu rattijuoppoihin ja rattijuopumuksiin? Rattijuopumuksista on ollut julkisuudessa paljon keskustelua ja toivoisin valtakunnan arvojohtajaehdokkailta kantaa tähän.

torstaina 26.01.2012

Suomessa ei ole minimipalkkalakia, mikä mahdollistaa pilkkapalkat. Silloin palkalla ei tule toimeen. Pitävätkö ehdokkaat asiaa ongelmana ja miten ratkaisevat sen? Entä mitä mieltä he ovat työministeriön keinovalikoimasta työttömille: ilmaistyö? Onko oikein, että työnantajien ei tarvitse maksaa palkkaa tehdystä työstä ollenkaan?

torstaina 26.01.2012

Sauli Niinistö on vaalikampanjansa aikana todennut useaan kertaan, että hän painottaisi presidenttinä talousasioita ja edistäisi innovaatioita Suomessa. Mitä presidenttiehdokas Sauli Niinistö tekisi sen eteen, ettei maailmalla tästä asioiden painotuksesta tulisi sellaista mielikuvaa, että Suomeen voi tulla muualta nopeiden voittojen toivossa ja samalla sivuuttaa esim. ympäristömme kannalta kestävän kehityksen periaatteet? Olen erityisen huolissani ihmisen ahneuden kauniille luonnollemme mahdollisesti aiheuttamasta tuhosta!

torstaina 26.01.2012

Mikä on presidentti ehdokkaiden mielipide SOPA / PIPA / vastaaviin lakiesityksiin joilla pyritään sensuroimaan Kiinan malliin internettiä ja polkemaan ihmisten sananvapautta?

mm. Obama on Yhdysvalloissa tuominnut kyseiset esitykset mutta suomessa vasta pari päivää sitten Opetus- ja kulttuuriministeriön asettama "tekijänoikeustoimikunta" esitti vastaavaa lakimuutosta ministeri Arhinmäelle.

Presidentin tehtäviin arvo vaikuttajana kuuluu ottaa kantaa tälläiseen toimintaan, sensuuri ei kuulu länsimaiseen sivistys yhteiskuntaan!

torstaina 26.01.2012

Mitä yhteistä on Lordissa ja Pekka Haavistossa?

Huomasitteko että Haavisto voitti lähes kaikki real time äänestykset MTV3 vaalitenteissä? Muut ehdokkaat eivät ehkä heti ymmärtäneet mitä se tarkoittaa.

Paavo Väyrynen puhui joskus muinoin mediapelistä ja syytti mediaa omasta tappiosta. Tässä käytiin kuitenkin sosiaalisen median peliä. Seuraavissa vaaleissa kaikilla ehdokkailla on jo oma nettiarmeeja joka äänestää omaa ehdokasta kaikissa vaalitenteissä missä voi netin kautta äänestää. Niin että oma ehdokas olisi illan suosituin. Tässä kilpailussa suurin armeeja voittaa. Sillä jos yksi ehdokas saa niin näyttävästi internetin kautta ääniä suorassa lähetyksessä. Niin silloin tämä ehdokas saa myös julkisuutta aivan eri tavalla kun jos internet äänestystä ei olisi ollut. Ihmisiä alkaa kiinnostaa miksi joku ehdokas näyttää niin suositulta. Tämä taas saa muun median kiinnittämään ehdokkaaseen huomiota, joka lisää palstatilaa mikä taas näkyy gallupeissa. Ja kuten huomasimme. Jos gallupit näyttää jo heti alussa huonoilta. Peli on menetetty.

Mikä sitten yhdistää Lordin ja Haaviston? Lordi ei olisi voittanut euroviisuja ilman internetissä käytyä mediakamppanjaa joka teki Lordista tunnetun ja kiinnostavan myös siellä missä euroviisuista ei välitetä pätkän vertaa. Kamppanja sai heidät kuitenkin äänestämään Lordia :)

torstaina 26.01.2012

Vaikka ei nyt varsinaisesti kuulukkaan presidentin toimenkuvaan, niin arvojohtajan roolissa voisi näiltä herroilta kysyä:

Hyväksyttekö nettisensuurin välineenä tekijänoikeusrikkomusten vaikeuttamiseksi?

Tämä on ajankohtaista sekä amerikassa (SOPA / PIPA aloitteet) että suomessa, jossa tekijänoikeustoimikunta on valmis tuomaan suomeen nettisensuurin piratismia vastaan.

torstaina 26.01.2012

Kysymys arvojohtajalle:

Perheen viidestä lapsesta kaksi on alle kouikäistä ja kolme ala- asteella. Lasten hoidosta maksetaan toisen vanhemman tilille 350e/kk ja toinen vanhempi on normaalipalkkainen ammattimies. Tulot lapsilisineen ovat yhteensä noin 4000e brutto. Mikäli toinen vanhemmista palaisi työhönsä sairaanhoitajaksi palkkatulot kasvaisivat, mutta perheeseen tarvitaan toinen auto, vaatekustannukset kasvaisivat ja erityisesti kotona alusta loppuun saakka tehdyn ruoan sijasta joutuisimme turvautumaan huomattavasti kalliimpiin eineksiin ja puolivalmisteisiin. Käteen jäisi hoitomaksujen jälkeen pari sataa enemmän. Köyhää on elämä kotihoidontuella eikä työssäkäynnilläkään rikastumaan pääse. Nyt on sentään rahan sijasta lapsille aikaa, töissäkäydessä ei rahaa saati aikaa.

Arvoisa tuleva Suomen Presidentti! Onko tässä jossain jotain järkeä ja mikäli ei ole, niin mitä asialle voisi tehdä ja kuinka voisitte arvovallallanne asiaan vaikuttaa?

torstaina 26.01.2012

Mikä on kanta Natoon, tuleeko Suomen hakea Naton jäsenyyttä ? Kyllä vai Ei vastaukset vain hyväksytään !

Ihme jos kantaa ei voi yksiselitteisesti määrittää ....

torstaina 26.01.2012

Voiko presidentti tehdä vierailun Venäjän raja kaupunkeihin jos kaupunginjohto esittä kutsun. Jos saisitte kutsun suomalaisten yrittäjien edustajien kanssa edistää rajakaupunkien yritystoimintaa ilman venäjän presidentiä, hyväksyisittekö kutsun.

torstaina 26.01.2012

Eikö Ylellä ole todellakaan parempaa juontajaa näin tärkeään ohjelmaan! Miten juontaja voi keskeyttää koko ajan ehdokkaat ja olla noin itseään täynnä. Aivan järkyttävää.

torstaina 26.01.2012

Miten Haavisto presidenttinä tekisi valtiovierailuja muslimimaihin puolisonsa kanssa, kun siellä homous on rangaistava teko? Tekisikö hän maamme naurettavaksi esimerkiksi Yhdysvalloissa, jossa kuitenkin konservatismi ja perinteiset arvot ovat enemmistön tärkeitä arvoja ja perinteinen avioliitto tärkeä kansallinen perusarvo?

torstaina 26.01.2012

Miten voi valita aidis:n tai kupan väliltä?

torstaina 26.01.2012

Pekka Haavisto: Ei kahden samaa sukupuolta olevan liitto ole uusi asia Suomessa - se on vain yksi niistä monista vaietuista asioista luterilaisessa (myös katolisessa!) yhteiskunnassa. Sauli Niinistön esittelemä Jackie Onassis -kopio puolisona on enemmän feikki mielikuva kuin se mitä sinä ja Antonio edustatte. Me haluamme nähdä sen, että suomalaiset, äänestämällä sinua, vihdoinkin uskaltavat tehdä globaalissa mittakaavassa merkittävän julkilausuman todellisesta demokraattisesta ja vapaasta yhteiskuntajärjestyksestä.

torstaina 26.01.2012

Kommenttina tuohon tentin alkukeskusteluun. Minulla äänestäjänä on oikeus määritellä se millä perusteella valitsen ehdokkaani. Minulle ei missään tapauksessa käy että ehdokkaani olisi homo.
Joutuisin häpeämään joka itsenäisyyspäivä tätä asiaa. Todennäköisesti tämä rajoittaisi maamme teollisuuden vientiä. Eikä puolustusvoimien ylipäällikkö voi olla sivari, se että Halonen ei ole käynyt armeijaa onkin aivan eri asia, siihen on turha vedota.

torstaina 26.01.2012

Kyllä Presidentin yksi tärkeimpiä tehtäviä on viennin edistäminen ja sitä kautta oman maan ja kansalaisten hyvinvoinnin edistäminen. Miksi tämä nähdään nyt vahingollisena?

torstaina 26.01.2012

Haavisto väisti taidokkaasti avioliittokysymyksen. Antaa kirkon päättää. Taitava väistö.

torstaina 26.01.2012

Vierailut muslimimaihin homoparina, hmmmm......miten tämä mahdettiin hoitaa 12 vuotta sitten kun presidentiksi valittiin punatukkainen nainen, joka ei ollut bimbo, oli ollut Setan puheenjohtaja, ei kuulunut kirkkoon, yksinhuoltaja, ei ollut avioliitossa, asui miesystävänsä kanssa eri asunnoissa.....hei haloo.....

torstaina 26.01.2012

Melko kummallinen tapa vetää keskustelua. Jollain tapaa vaikuttaa, että toimittajien tehtävänä on hiillostaa Niinistöä. Niinistöllä suuri asiantuntemus asioista, joten sille voisi antaa tilaa.

torstaina 26.01.2012

En tule äänestämään kumpaakaan. Kumpikaan ei edusta arvomaailmaani ja molemmat jollain tavalla huonoja jo lähtökohtaisesti.

Jos olisi pakko äänestää luultavasti äänestäisin Niinistöä, koska Haavisto ei juurikaan ole mitään mieltä mistään vaan mielummin vastaa neutraalisti kaikkeen poliitikon tavoin eli ei tarkotusperää tule edes kunnolla esille. Sitävastoin Niinistön kannat on kohtuu selviä jo ennestään.

Joku haaviston homous on pieni asia tässä, mutta sekin toki vaikuttaa; jos olisi pelkästään siitä kyse äänestäisin vahingonilosta Haaviston presidentiksi ja seuraisin kaikkien myötähäpeää linnanjuhlissa hymyssä suin.

torstaina 26.01.2012

Kirkkohan ei tunnetusti ota kantaa kun kirkon sisälläkin kiistellään raamatun sisällöstä :)

torstaina 26.01.2012

Hyvät ehdokkaat,

kuinka valaisitte suomalaisille uskoa tulevaisuuteen näinä vaikeina aikoina, kun mediassa pyörii kuvia esimerkiksi perhesurmista, jotka vahvistavat tosiasiaa monen perheen ja yksittäisen suomalaisen pahoinvoinnista?

-Laura S.

torstaina 26.01.2012

Niinistöhän se vasta tunnetusti kiertelee aihetta ilman että sanoo mitään.

torstaina 26.01.2012

Mikä on presidenttiehdokkaiden suhtautuminen esim. NOKIA:aan? Tulisiko Suomen päästää irti NOKIA:sta? Onko NOKIA:sta enää mitään hyötyä Suomelle? Miten presidenttiehdokkat edistäisivät "uuden" NOKIA:n kaltaisen yrityksen syntymistä Suomeen. Mitä jos Suomen "uusi" NOKIA onkin URAANI:n tuotanto, mikä on ehdokkaiden suhtautuminen tähän asiaan?

torstaina 26.01.2012

Taidat Kirsi olla Haaviston kannattaja, koska keskeytät koko ajan Niinistön vastaamisen ja siirrät vastausvuoron takaisin Haavistolle. Olisi kiva kuunnella molempia ehdokkaita ja sinua vähän vähemmän.

torstaina 26.01.2012

En voinut katsella ohjelmaa.Vain Haavisto saa puhua.Niinistön puhe keskeytetään koko ajan.
Onko juontajien käsketty toimia tuomareina,ylhäältä päin toimijoina vai tekevät he sen tyhmyyttään. Tämän tason tentissä myös toimittajien puoluekanta pitäisi ilmoittaa.

torstaina 26.01.2012

Meiltä kansalaisilta vaaditaan turvaselvityksiä, salassapitolupauksia ja pitää olla syntyperäinen Suomen kansalainen kun käsitellään puolustusvoimiin lityviä asioita.
Miten on presidentin puolisoiden suhteen.
Peresidentin puolisot ovat mukana erilaisissa tilaisuuksissa joissa käsitellään Suomen asemaa poulustusasioissa ja muissakin Suomen valtioon liittyvissä asioissa.
Ihmetellä pitää, miten voi olla mahdollista toisen ehdokkaan niin läheisen, kuin kumppanin mahdollisuutta osallistua ns. "puolisona" niin läheltä maamme asioiden käsittelyyn, täyttämättä näitä meiltä muilta kansalaisilta vaadittavia ehtoja.

torstaina 26.01.2012

Voisiko Niinistöltä ja Haavistolta kysyä, että ovatko he reptiliaaneja?

torstaina 26.01.2012

Harvinaisen tyhmiä kysymyksiä toimittajalta kul ei ole mitään selkeitä kysymyksiä anneta vaan annetaan jaaritella kaikkeen joku 5min.

torstaina 26.01.2012

Antakaa toimittajat presidentti ehdokkaiden vastata kysymyksiin rauhassa. Älkää puhuko päälle koko ajan!.Todella ärsyttävää. Miksi kaivelette iki vanhoja asioista ehdokkaiden elämästä, luuletteko että joku niistä kiinnostuu. Keskittykää nyky hetkeen! kiitos.

torstaina 26.01.2012

Haavisto on lukion käynyt koulutukseltaan, kuinka moni suomalaista on paremmin koulutettuna ja pienemmällä palkoilla; taitaa olla tarkoitusperät selviä = vastiiketon iso palkka ? Olen pätevä kun olen Pekka ja jotkut pitää mukavana ?

torstaina 26.01.2012

Miksi toimittajat keskeyttävät Niinistön jatkuvasti, mutta eivät Haavistoa.
Onko yleisradiolla oma agenda vaalien lopputuloksen suhteen.
Toinen toimittajista myös seksuaaliselta suuntautumiseltaan vähemmistöön kuuluva. Eikö tämä pitäisi avoimmuuden nimissä tuoda esiin

torstaina 26.01.2012

Ärsyttää tuo toimittajien todella selkeä puolueellisuus! Toimittajat ovat selkeästi Haaviston puolella, ja kysymyksetkin on muotoiltu Haavistoa tukeviksi! Ja joku Niinistön kommentti 24 vuoden takaa?! Oikeasti...

torstaina 26.01.2012

Ei tule koko Suomen presidenttiä millään tällä kerralla. Kumpikin on huono.

torstaina 26.01.2012

Valitaanko Suomelle pressa vai onko globaalit pressavaalit? Keskittykää kotimaa asioihin! Mitä pirua meidän tarvitsee tietää/ hyötyä on Sudanin tms Afrikan maan asioista? Nyton kyseessä Suomen pressavaalit! Toimittajat Hoi !!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä