Arto Nyberg: Suomi valmis kasvojensiirtoon

Julkaistu torstaina 14.03.2013 1 60

Arto Nybergin haastateltavana on kolme mielenkiintoista vierasta.

TV1 sunnuntaina 17.3.2013 klo 19.45 - 20.30

Yle Areenassa 30 päivää

Töölön sairaalassa suunnitellaan parhaillaan ensimmäistä Suomessa tehtävää kasvojensiirtoa. Arto Nybergin vieraana on HUS:n johtava plastiikkakirurgian erikoislääkäri Patrick Lassus, joka kertoo tulevasta leikkauksesta.

Kirjailija Panu Rajala kertoo uudesta Lavatähti ja kirjamies -kirjastaan, jossa hän purkaa elämäänsä laulaja Katri Helenan kanssa.

Nybergin vieraana on myös Aknestik-yhtyeen kitaristi, muusikko Kai Latvalehto, joka on Tampereen filmifestivaaleilla kolminkertaisesti palkitun dokumentin, Laulu koti-ikävästä, päähenkilö.

 

Muualla netissä:

Arto Nyberg

 

Suosittele60 Suosittelee

Kommentit

sunnuntaina 17.03.2013

Kiitos ohjelmasta! Ja kiitos Panu Rajalalle fiksusta esiintymisestä. Tuli selväksi, että eihänn kansakoulun käynyt Tohmajärven tyttö voi viihtyä Rajalan akateemisissa ajatuskuluissa. Katri H keskustelee mieluummin edesmenneen miehensä kanssa, edelleen kuten useissa yhteyksissä on kertonut. Oli alusta asti selvää, että niin kaukanan toistensa maailma on, että eroonhan se johtaa.En koe kirjaa kostoksi vaan Rajalan kertomuksesksi omasta elämästään , mitä on kokenut ja nähnyt.Asioilla on monta puolta,niin Katri Helenallakin.Hienoja ihmisiä molemmat. Kovin vain eri maailmoista!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä