Elämä pelissä: Suuri loppushow

Julkaistu keskiviikkona 02.01.2013 1 67

Kai Mäkelä (vas), Oskari Katajisto, Nina Mikkonen, Irina Krohn ja Jethro Rostedt kertovat, miten valmennus auttoi heitä eteenpäin.

TV1 sunnuntaina 6.12. klo 18.05 - 19.00

Yle Areenassa 30 päivää

Onnistuivatko Elämä pelissä -valmennukseen osallistuneet suomalaiset alentamaan v-käyräänsä ja hankkimaan itselleen lisävuosia?

Sarjan päätösjaksossa julkistetaan myös tv -sarjassa valmentautuneen viiden päähenkilön Nina Mikkosen, Oskari Katajiston, Kai MäkelänJethro Rostedtin ja Irina Krohnin uudet testitulokset.

 

Uudet testitulokset

Elämä pelissä -nettitestin on tehnyt jo yli 250 000 suomalaista. Testin päätulokset ovat elinajanodote ja V-indeksi, joka kuvaa vastaajan kykyä sietää arkisia vastoinkäymisiä.

Valmennuksen runkona on harjoiteohjelma, jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä kestämään entistä paremmin takaiskuja ja sen myötä kohentamaan terveyskäyttäytymistään.

Kahdeksan viikkoa kestävään sähköpostivalmennukseen ilmoittautui syyskuussa ja lokakuun alussa 40 000 suomalaista, jotka kaikki tekivät ennen valmennuksen alkamista testin. Päätösjaksossa paljastetaan valmennukseen osallistuneiden uusien testitulosten keskiarvot.

Marco Bjurströmin ja Heli Koskelan juontaman Suuren loppushown studioyleisö muodostuu Elämä pelissä -valmennukseen osallistuneista suomalaisista.

 

Miten kävi päähenkilöille?

Elämä pelissä -sarjan päähenkilöt tunnustivat syyskuun avausjaksossa, että he harmistuvat liian usein ja voimakkaasti. He päättivät ryhtyä valmennukseen alentaakseen v-käyräänsä ja kohentaakseen samalla muutenkin elintapojaan.

Nyt valmennuksen päättymisestä on kulunut kuukausi.

Mitkä harjoitteet kohensivat eniten päähenkilöiden elämänlaatua? Ovatko he onnistuneet pitämään saamistaan opeista kiinni sen jälkeen, kun heillä ei ole enää ollut mentoria rinnalla?

Kuka päähenkilöistä on onnistunut parantamaan eniten testituloksiaan verrattuna tilanteeseen ennen valmennuksen alkamista? Studiossa on läsnä myös päähenkilöiden läheisimmät ihmiset, jotka haluavat kannustaa heitä jatkamaan alkanutta elämänmuutostaan.

Päätösjakso uusitaan maanantaina 7.1. klo 16.00 ja lauantaina 12.1. klo 14.05

 

Muualla netissä:

Elämä pelissä

Elämä pelissä -valmennusjaksot

 

Suosittele67 Suosittelee

Kommentit

sunnuntaina 06.01.2013

Lisävuodet eivät säästä eläkemenoissa!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä