Elisabeth kohtaa

Julkaistu tiistaina 11.06.2013 2 73

Kuningatar Silvia kertoo avoimesti elämästään kulissien takana sekä veneretkistä Suomen saaristossa.

TV1 keskiviikkoisin 19.6. - 21.8.2013 klo 21.35 - 22.05

Yle Areenassa 30 päivän ajan

Ruotsin kuningatar Silvia on kesän ensimmäinen vieras Elisabeth Rehnin keskusteluohjelmassa Elisabeth kohtaa.

Harvinaisen vapaamuotoisessa ja lämminhenkisessä tapaamisessa kuningatar kertoo työstään maailman lasten puolesta ja avaa välähdyksiä yksityiselämästään kuten laivamatkoista Suomen saaristoon.

Tuoreessa haastattelussa kuningatar Silvia paljastaa, mitä kruununprinsessa Victoria sai kastelahjaksi presidentti Urho Kekkoselta ja puhuu omista tunnoistaan äitinä.

 

Vieraita Balkanilta ja muualta

Sarjan muissa uusissa jaksoissa keskitytään muun muassa Balkanin sotaan, joka on tuttu teema YK:n ihmisoikeusraportoijana toimineelle Rehnille.

Keskusteluohjelman kolme uusinta jaksoa on esitetty Yle Fem -kanavalla 13.6. alkaen. Muut jaksot on esitetty Yle Fem -kanavalla aikaisemmin.

Tuotanto: Cityportal Ab

 

 

26.6. Elisabeth kohtaa: Almasa Salihovicin

Elisabeth Rehn ja Almasa Salihovic keskustelevat Srebrenican verilöylystä. Almasa Salihovic koki Srebrenican julmuudet pienenä tyttönä. Kansanmurhassa Bosnia-Hertsegovinassa vuonna 1995 tapettiin 8000 ihmistä. Yksi uhreista oli Salihovicin veli.

 

3.7. Elisabeth kohtaa: Boris Tadicin

Vieraana Serbian entinen presidentti, psykologi Boris Tadic. Tadic ja Elisabeth Rehn keskustelevat muun muassa siitä, missä kulkee terveen ja vääristyneen patriotismin raja.

 

10.7. Elisabeth kohtaa: Kofi Annanin

Elisabeth Rehn tapaa Kofi Annanin. He keskustelevat hyvyydestä ja pahuudesta, Syyrian tilanteesta ja vanhusten kesäleireistä.

 

17.7. Elisabeth kohtaa: Margot Wallströmin

Elisabeth Rehn keskustelee Margot Wallströmin kanssa seksuaalisesta väkivallasta, Anna Lindhistä ja sosiaalidemokraattien puheenjohtajuudesta.

 

31.7. Elisabeth kohtaa: Martti Ahtisaaren

Elisabeth Rehn ja Martti Ahtisaari keskustelevat sotamuistoistaan, presidenttipelistä, nuoruudenrakkaudesta ja rauhantyöstä.

 

7.8. Elisabeth kohtaa: Shefki Kuqin

Elisabeth Rehn keskustelee jalkapalloilija Shefki Kuqin kanssa ulkopuolisuudesta, kaipuusta Balkanille ja rakkaudesta jalkapalloon.

 

14.8. Elisabeth kohtaa: Ellen Johnson Sirleafin

Elisabeth Rehn ja Ellen Johnson Sirleaf keskustelevat yhteisistä matkoistaan, naisasiasta, Nobelin rauhanpalkinnosta ja vankilatuomiosta Afrikassa.

 

21.8. Elisabeth kohtaa: Kim Han Solin

Elisabeth Rehnin vieraana on Pohjois-Korean entisen johtajan Kim Jong Ilin pojanpoika Kim Han Sol. Hän opiskelee Mostarissa lukiossa, jonka suojelija Rehn on.

 

Suosittele73 Suosittelee

Kommentit

lauantaina 15.06.2013

Kuningatar Silvia on niiiin tyylikäs ja ihana.

maanantaina 24.06.2013

Kiitos Elisabeth Rehnille erityisesti 26.6. esitetystä Almasa Salihovicin kanssa keskustelusta. Se oli niin lämpimästi ja kauniisti toteutettu, ihana nuori nainen, jolla vielä uskoa tulevaisuuteen kaiken kauheuden kokemuksien jälkeen. Kyyneleet tulivat silmiin monta kertaa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä