Jakobin petivinkit

Julkaistu maanantaina 10.01.2011 6 186

Tanskalainen Jakob Olrik opastaa hyvän seksielämän saloihin.

TV1 tiistaisin alkaen 11.1. klo 22.55

Palkittu tanskalaissarja Jakobin petivinkit opastaa hyvän seksielämän saloihin. Kaksitoistaosainen sarja on peritanskalaiseen tyyliin rento ja humoristinen.

Tanskassa koko kansan seksiterapeutiksi kohonnut Jakob Olrik haluaa omien sanojensa mukaan parantaa Pohjolan seksielämää.

Sarja on saanut hyvän vastaanoton pohjoismaissa. Tanskassa Jakob opasti ensin vain netissä, mutta jättisuosion takia siirtyi tekemään ohjelmaa television puolelle.

Jakob ei tyrkytä ohjeitaan.

”Sukupuolielämää voidaan parantaa puhumalla enemmän siitä, miten asioiden pitäisi olla. Toiveiden esittäminen ei tarkoita, että toinen tekisi jotain väärin”, hän sanoo.

”Nykyisin ihmiset kuvittelevat olevansa seksuaalisesti vapautuneita, mutta puijaamme itseämme. Se että bussipysäkin mainoksessa on nainen rinnat paljaina, ei vielä todista että ihmisillä on parempi seksielämä.”

Jaksoissa käsitellään muun muassa orgasmin merkitystä, kielen ja käsien käyttöä sekä viettelyn niksejä.

Sarja sai syyskuussa jaetun kolmannen sijan Genevessä EBU:n Creative Forumissa yhdessä YLE TV1:n Elämä pelissä -sarjan kanssa.

 

Jakobin kotisivut

Sarjan tanskankieliset nettisivut

 

Suosittele186 Suosittelee

Kommentit

keskiviikkona 26.01.2011

Nyt kannattaa katsoa Jaakobin petivinkkejä. Ainakin ensimmäisissä jaksossa on asioista puhuttu niin, että tekee mieli kokeilla ja harjoitella. Jos ei vbinkit mene nyt "kaaliin", pitää katsoa peiliin!
Suosittelen...

tiistaina 08.03.2011

aivan mahtava. seksi on taidetta. mulla tuli mieleen joku musiikki.
ihania vinkkejä kerrassaan.

keskiviikkona 23.03.2011

Seksi on hauskaa, muutakin kuin 'suorittamista hampaat irvessä'. Jacob tuntuu ymmärtävän hyvin naisen toiveita ja tarpeita, mikä yleensä miehissä on harvinaista, mikä lienee pornoteollisuuden tulosta. Miehinen seksi on usein osaamattomuutta, tietämättömyyttä ja oman halun tyydyttämistä, jossa nainen helposti jää välineeksi.

Seksi on siis muutakin kuin kiireistä kalu sisään ja kalu ulos, 'tiskivuori' jota kerätään ja hoidetaan sitten äkkiä alta pois. Hyvään seksiin pitää paneutua, antaa aikaa, nähdä vaivaa ja olla huomaavainen.

Hieno ohjelmasarja ja Jacob loistava tyyppi!

keskiviikkona 30.03.2011

Miksei ole areenassa? Mistä voi enää nähdä?

keskiviikkona 30.03.2011

Mistä näitä voisi nähdä suomenkielisellä tekstityksellä vielä tv-esitysten jälkeen? Jakobin kotisivuilta nuo jaksot löytynee, mutta eihän tuota tanska-mongerrusta ymmärrä kukaan :)
Saatavissa jostain????

keskiviikkona 30.03.2011

Jakobista vain tv-oikeudet

Jakobin petivinkeille on Yle saanut vain tv-oikeudet. Netissä Jakobia voi katsoa tanskalaisilla sivuilla.

Jakobin petivinkit uusitaan jossain vaiheessa TV1:llä.

Tanskankielisten nettisivujen tekstejä oi kääntää internetin käännösohjelmien avulla. Lopputulos on hieman kankea, mutta umpitanskaa parempi.

Päivi Suikkanen
Verkkotoimittaja
YLE TV1

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä