Puoli seitsemän: Seksiviikko

Julkaistu torstaina 31.01.2013 14 103

Rennosti, mutta asiaa! Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen tarjoilevat seksiviikolla monenlaisia näkökulmia.

TV1 tiistaista perjantaihin 19. - 22.2. klo 18.30 - 19.00

Yle Areenassa 30 päivää

Pimeimpinä talvikuukausina suomalaisten makuuhuoneet ovat seksuaalisen energian juoksuhautoja. Peitto ei heilu, eikä paljas pinta vilahtele.

Puoli seitsemän iskee seksiviikkonsa juuri tähän rakoon. Eroottinen pääoma, selibaatti ja pettämissivustot: Seksiä ja seksuaalisuutta käsitellään viikon aikana monesta näkökulmasta.

 

Voiko eroottista säteilyään lisätä?

Mikä merkitys eroottisella pääomalla on työ- ja parisuhdemarkkinoilla? Voiko erotiikkasäteilyään kasvattaa, vai onko peli menetetty? Puoli seitsemän haastaa katsojat testaamaan oman eroottisen pääomansa.

Entä olemmeko pariutumiskäyttäytymisessämme samojen luonnonvoimien vietävinä kuin nisäkäsmaailman muut edustajat? Kultainen Venla -palkittu luontotoimittaja Kimmo Ohtonen perehtyy ihmisen eläimellisiin puoliin seksuaalisuuden näkökulmasta.

 

Tuomas aloittanut selibaatin

YleX-radiokanavalta tutuksi tullut suorasuu Tuomas Rajala on puolestaan laittanut itsensä likoon ja aloittanut kuukauden mittaisen täysselibaatin 22.1.2013. Hän raportoi kokemuksistaan videoblogissa. 

Miesten ympärileikkaus ja sen vaikutus seksuaalisuuteen puhuttavat. Tiedetoimittaja Risto Kuusisto tutustui kahteen amerikkalaismieheen, jotka näyttävät, miten leikatun esinahan voi kasvattaa takaisin.

 

Joka kodin seksivälineet

Uutena ilmiönä esitellään kahden suomalaisnaisen kehittämä ryhmäliikuntatunti ”seksilihaksina” tunnetuille lantionpohjalihaksille.

Käsittelyssä ovat myös suosioon nousseet internetin pettämissivustot sekä joka kodin seksivälineet - eroottista pukeutumista unohtamatta.

 

 

Seksiviikon vieraat:

TI 19.2. Erkki-Pekka J. Helle, yleislääketieteen erikoislääkäri ja Suosikin legendaarisen "Bees&Honey" -palstan asiantuntija vastaa nyt aikuisten kysymyksiin.

KE 20.2. Anu Saagim pääsee testaamaan kahden suomalaisen naisen kehittelemän lantionpohjalihasjumpan. Mennäkö BodyPumpiin vai pimppajumppaan?

TO 21.2. Aikuisviihdetähti Lothar ottaa kantaa eroottiseen pääomaan ja kertoo ammatinvalintansa vaikutuksista omaan seksuaalisuuteensa.

PE 22.2. Miina Äkkijyrkkä puhuu naisen voimasta ja kommentoi toimittaja Tuomas Rajalan selibaattikuukauden kokemuksia.

 

 

Ensin seksiä, sitten äitiysloma

Puoli seitsemän -ohjelman seksiviikko on myös Kultainen Venla -gaalassa "Paras esiintyjä" -äänestyksessä kolmen parhaan joukkoon yltäneen Marja Hintikan viimeinen työviikko ennen äitiyslomaa.

"Nämä ovat loistavat läksiäiset – ja tavallaan ihan loogista, sillä seksin ilojen kauttahan siunattuun tilaankin useimmiten päästään", nauraa Marja.

"Seksiteema on ollut pitkään katsojien toivelistalla. Uskon, että pystymme käsittelemään seksiaiheita asiallisesti, mutta samalla rennon suoralla otteella", hän toteaa.

Marjan äitiyslomasijainen, Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmasta ja Ylen kanavilta tuttu Ella Kanninen astuu Puoli seitsemän studioon ensimmäisen kerran 26.2 tiistaina.

 

Suosittele103 Suosittelee

Kommentit

torstaina 31.01.2013

Vau! Ihku teemaviikko! Hyvät läksiäiset Marjalle.

keskiviikkona 13.02.2013

Samalla voisi muuttaa yhtä pikku maneeria. Kyllä katsojat tietävät jo esittelemättäkin, että "tässä on Marja" ja "tuo on Mikko". Jos esittelyä välttämättä tarvitaan, niin eikö sen voi hoitaa tekstitettyinä niminä?

keskiviikkona 13.02.2013

Marjalle hyvää vanhempainlomaa. Jännitämme kaikki mukana kuin lähes omaa perheenjäsentä uutta tulokasta. Toivomme että kaikki menee hyvin :)

perjantaina 15.02.2013

Justjoo,
Hyvät puoli sitsemän toimittajat;
sanonko mä nyt teini-ikäiselle peilin edessä pyörivälle pojalle että sun pitäis kasvattaa kuule eroottista pääomaa niinkuin paineita ja vaatimuksia ei muutoinkin olisi kylliksi . Tai keski-ikäiselle työttömälle ystävälleni?? Kohta työnhakuilmoituksiin varmaan lisätään vaatimus -eroottista pääomaa omaava -
Taitaa, verovaroilla rahoitetun, Ylen:n kauniit ja rohkeat elävän ja muhivan omissa sfääreissään kun tallaista soopaa jauhetaan päivätolkulla?

Eroottisia perhetapahtumia vaan sinnekin!

Äitee

keskiviikkona 20.02.2013

Aivan järkyttävä Suomen mollaaja tuo Saagum. Lähettäkää muija äkkiä Tallinnaan!

torstaina 21.02.2013

Aivan. Mummo on täys koomikko. Neukku-aikaan oli mukavaa, kun kukaan ei tehnyt työtä (ei tehnytkään ja lopputulos tiedetään) ja Neukku-aikaan syötiin kakkua (valmistettu mistä, sian korvista?). 50 vuoden pimeetä keski-aikaa tuodaan vanha virolainen romantisoimaan. Ihmettelen näitä toimittajiakin, kun istutaan suu auki ja kuunnellaan kaikkea p.tä. Olis voinut esittää tädille kriittisiä kysymyksiä, mutta joko ei tiedetä tai ei uskalleta.
Jos tuolla pikku-Venäjällä on niin mukavaa, niin miksi meiltä tullaan pöllivään kaikki tavarat. Länsi-Satamaan portti ja lukko kiinni.

Menkää kuvaamaan neukku-lähiöihin, mitä niitä on Lasnamäki jne. Siinä teille romantiikkaa. Voi voi.

keskiviikkona 20.02.2013

Eroottisen pääoman testituloksesta josta sain vaivaiset 8,en nyt voi laittaa rastia ruutuun kauneus kehujen vuoksi,tietysti joskus kehuttu,mutta kaunis :( en käytä muoti ym.trendi pukeutumista,kampaus,no jaa:( ym, urheilullinen,no en! .Mieluusti teen makuuhuoneessa aivan jotain muuta kuin luen,ei lasketa nukkumista :) Ja "halukkaita" kumppaneitakin kyllä riitäisi.Olen seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen,tarvittaessa.Että sen verran pitää paikkansa nää testit :)
Onneksi itse tietää.
Täydet pisteet itselle :)

torstaina 21.02.2013

Luojan kiitos Hintikka jää lomalle ohjelmasta. Nyt sitä voi sitten katsoakin kun ko. juontaja ei ole siellä vouhkaamassa.

perjantaina 22.02.2013

Ylikierroksilla käyvä ja tekopirteä Hintikka jää onneksi lomalle ja alan katsoa ohjelmaa sitten!

torstaina 21.02.2013

Kyllä PS. laski eilisen ohjelman perusteella pisteitään. Seksi kuuluu elämään mutta ohjelman ajankohta on väärä. Ja Anu Saagim joutaa miesten metsästykseen vaikka Saharaan. Hävettää hänen puolestaan ja säälin puolisoa.

torstaina 21.02.2013

mielenkiintoinen aihevalinta ja voihan sen ottaa leikinkin kannalta,

torstaina 21.02.2013

onpas vaikeaa

perjantaina 22.02.2013

Anu Saagim oli oiva vieras ja puhui suomalaisi(e)sta miehi(e)stään suoraan. Risto-Matin mahdollisuudet menivät äiti-ratiaan. Poika jäi lyhyeksi ja äitinsä ja muiden(?) naisten varjoon.
Toki on sanottava, että miehen on pakko olla vahva. On se niin kauan ollut aisankannattaja. Jesuskin jaksoi kantaa ristinsä vain ensimmäiselle kummulle. Risto-Matti kantaa ja kantaa....

lauantaina 23.02.2013

Miina Äkkijyrkkä oli virkistävä persoona. Ja upeaa, että hän kutakuinkin sabotoi Tuomas Rajalan raportin "kuukauden selibaatista". Raportointi ehti jo herättää myötähäpeää.

Kaikkea hyvää Marjalle. Tule ensi vuonna takaisin ruutuun.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä