Toisenlaiset frendit – kolmatta kautta kuvataan

Julkaistu perjantaina 15.06.2012 15 208

Sanna (oik.) harjoittelee kisoihin ja Kata urheilee muuten vaan.

Sanna treenaa kansainvälisiin urheilukisoihin. Mikko haluaisi päästä Linnan juhliin.

Toisenlaisten frendien vauhdikasta elämää seurataan nyt jo kolmannella tuotantokaudella.

Huippusuositun ja palkitun sarjan uusia kuvauksia tehdään kuluvan kesän ja syksyn aikana.

 

Sanna treenaa Etelä-Koreaan

Kolmannella kaudella seurataan muun muassa kuinka Sanna valmistautuu Etelä-Koreassa pidettäviin kansainvälisiin Special Olympics -kisoihin. Kisat lähestyvät, mutta onnistuuko Sannan kunnonajoitus juuri oikeaan hetkeen?

Mikko seuraa herkeämättä Euroopan taloustilannetta. Mikon suuri idoli Sauli Niinistö on nyt presidentti, ja haaveena onkin päästä Linnan juhliin. Tuleekohan kutsua?

Timo (kuvassa Sonjan kanssa) miettii puolestaan, mitä ryhtyisi seuraavaksi tekemään. Sonja ei hätiköi, vaan seuraa mieluummin sivusta.

Valmistujaisiakin frendit ovat ehtineet juhlia, mutta kenen?

 

Frendit tavataan tammikuussa 2013

TV1 esittää Toisenlaiset frendit helmikuusta 2013 alkaen.

Ensin esitetään toisen tuotantokauden kuusi jaksoa. Heti perään tulevat uudet, kolmannen tuotantokauden jaksot. Jaksoja on kahdeksan eli kaksi enemmän kuin aikaisemmilla tuotantokausilla.

Toisenlaiset frendit on dokumenttisarja kehitysvammaisten kaverusten elämästä. Sarjan pääosassa ovat samassa talossa naapureina asuvat kehitysvammaiset aikuiset. Heidän arkensa täyttävät työ, harrastukset kommelluksineen ja ennen kaikkea ystävyys.

 

Muualla netissä:

Toisenlaiset frendit

Toisenlaiset frendit Facebookissa

 

Suosittele208 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 15.06.2012

Tämä on tähän mennessä kesän paras uutinen. Upeeta.

perjantaina 15.06.2012

Mahtavaa, loistosarja!

Mutta Yle hei, kiinnittäkääs huomiota oikeinkirjoitukseen: Paralympics = paralympialaiset ILMAN o-kirjainta, kiitos!

perjantaina 15.06.2012

Mahtavaa! Toivoinkin että ehkä vielä kaveruksista kuullaan. Tää on ainoaa tositeeveetä, mitä jaksaa kattoa. Aitoja ihmisiä <3

perjantaina 15.06.2012

Nyt kun meitä hemmotellaan Toisenlaisten frendien uusilla jaksoilla, niin eikös tehtäisiin porukalla päätös, että jokainen hankkii itselleen toisenlaisen frendin, Jokainen voi itse valita, millä tavalla oma frendi on toisenlainen.

lauantaina 16.06.2012

Onpas hyvä uutinen!

tiistaina 19.06.2012

Omistan tällaisen ystävän. Olemme olleet tekemisissä vuodesta 2006. Tuntuu, jotta olisimme kauemminkin olleet jo tekemisissä. Yritin tarkistaakkin asiaa, muttei tullut sellaista esille."* Hyvä elämä -varjosta valoon * Kulutuksessa käytyä asiaa. Perustarpeet ruoka, juoma, lämpö jne. Monipuoliset ihmissuhteet ja ystävyys. Normaali työpaikka avustettuna tai toimintakeskuksessa. Opiskelu haluamassaan koulussa. Oikeus päästä samoihin asioihin kuin muutkin esim. armeija. Riittävä toimeentulo. Henkinen hyvinvointi ja hyvä mielenterveys. Arvostus ja kunnioitus, hyvä itsetunto. Leimaamattomuus. Mielekäs vapaa-aika. Esteetön ympäristö. Tiedon saanti ja ymmärrettävä kieli. Itsemäärääminen. Normaali elämä vaikka itse ei pysty tuomaan tarpeitaan esille."
Nämä asiat oli listattu koulutusmateriaalissa. Toimii hyvin heillä. Toimisipa ns. normaali-ihmisilläkin. Tämä ohjelma on niin aitoa katsottavaa. Mielelläni seuraan kun voin. Kerran nyt joulun aikaan 23.12. jäi hotellin sauna ja uinti MISTÄ TODELLA PIDÄN väliin kun tuli "Toisenlaiset frendit" teeveestä. Ystäväni on ainoa, joka on itse kirjoittanut äitini tekemään ystäväkirjaan nimensä ja lauseella Paras Hyvä Ystävä. Hän on sitä TODELLA:) Aito oma itsensä. Ei kutsunut minua taaskaan synttäreilleen kun tuli ... toiset eteen. Ihana ystävä. Olemme kohetanee onkimisen kanssa leppää sahattiin ja olikin niin raskas vapa heitimme pois.

sunnuntaina 01.07.2012

Kata on hieno ihminen. Kiva, että telkkarissa on edes yksi ohjelma, jota innolla odottaa.

maanantaina 02.07.2012

Hyvä uutinen,jotain mitä odottaa.Antaa voimia talven keskelle.

tiistaina 03.07.2012

Hienoa nähdä uusia jaksoja! Minun pitkäaikainen suojattini siirtyy kesäloman jälkeen tmiesavustajalle, ja häntä kaivaten <3

perjantaina 06.07.2012

Parhaista paras uutinen!!!!!!!

lauantaina 07.07.2012

Ihanaa, mä en paljo muuten kauheesti seuraa mitään mut tän sarjan kaaton aina. nyt ootetaan tammikuuta vaan sit.

keskiviikkona 25.07.2012

Oletteko jo yrittäneet myydä konseptia ulkomaille? Musta ainakin hakkaa Jersey Shoren inhimillisyydellään...

lauantaina 18.08.2012

Tämä on paras uutinen !! olllaan ootettu jo kauan aikaa et millon ne alkaa. Olisi myös mukava katsella vanhojakin jaksoja jostain netistä, eli voiko joku laittaa vaikka youtubeen niitä ? :)

perjantaina 09.11.2012

jes, tää on niin mahtava, välitön ja aito sarja! Näiden kaverusten puuhastelua kyllä jaksaisi seurata vielä vaikka neljännenkin tuotantokauden.

tiistaina 01.01.2013

Uudet jaksot ovat loistava uutinen, ohjelma saa minut aina hyvälle tuulelle! Kaikki frendit ovat ihania, NIIN aitoja ihmisiä. Paras ohjelma!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä