Toisenlaiset frendit – uusintaa ja uutta

Julkaistu torstaina 02.01.2014 0 3

Sonja on saanut opinnot päätökseen ja on aika viettää valmistujaisia. Juhlavalmistelut jännittävät, mutta Timo on tukena.

TV1 lauantaisin 4.1. - 22.2.2014 klo 18.15 - 18.45, uusinta sunnuntaisin klo 14.00

TV1 lauantaisin 1.3. - 19.4.2014 klo 18.15 - 18.45, uusinta sunnuntaisin klo 14.00

Yle Areenassa 30 päivää

Suosittu Toisenlaiset frendit palaa ruutuun. Ensin uusitaan kolmas tuotantokausi ja heti perään nähdään neljännen tuotantokauden uudet jaksot.

Kolmannella kaudella Sonja on lopultakin valmistunut, joten on aika viettää hänen valmistujaisiaan. Julkisuus ja nimikirjoitusten jakaminen ovat frendeille arkipäivää.

 

Rakkautta ilmassa

Neljännen tuotantokauden uusissa jaksoissa Toisenlaisten frendien vauhdikasta arkea värittävät uudet työkuviot ja harrastukset lomailua ja hauskanpitoa unohtamatta.

Timo on päättänyt ottaa härkää sarvista ja etsiä lopultakin mieluisan työpaikan. Kaikkea on kokeiltava, kuten kahvilatyötä ja radiojuontajan ammattia. Radiohommissa Timo onkin sellainen luonnonlahjakkuus, että hän saa kutsun Radio Helsinkiin DJ-keikalle.

Harrastuspuolella Johannes panostaa kuntoiluun ja Mikko kulttuuriin. Kaikkia frendejä yhdistää rakkaus luontoon, joten yhdessä mökkeillään, retkeillään, kunnostetaan pihaa ja istutetaan kukkia. Rakkautta on ilmassa, sillä Sannan ja Sakarin tarina jatkuu edelleen. Kataakin mietityttävät rakkauden kiemurat.

 

Korvatunturille ja kutsuille

Arkihuolet unohtuvat, kun tytöt pakkaavat hellevaatteet matkalaukkuun ja suuntaavat Kreikkaa, jumalattarien maahan. Sonjalla onkin erityinen side antiikin mytologiaan – hän on nimittäin jumalatar itsekin!

Joulun lähestyessä kaikki frendit hyppäävät yhdessä lentokoneen kyytiin ja toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa eli tapaavat Korvatunturilla itse joulupukin. Muitakin arvokkaita tapaamisia on luvassa. Mikon sinnikkäät yhteydenotot presidenttiin palkitaan näet lopulta aivan erityisellä kutsulla!

 

Palkittu sarja

Toisenlaiset frendit on saanut Kehitysvammaisten Tukiliiton vuoden Tulppaani -tunnustuksen vuonna 2011 ja voittanut parhaan reality-sarjan Venlan vuonna 2012.

Sarja perustuu Friday TV AB:n luomaan formaattiin "En annan del av Köping". Ohjelman on tuottanut Metronome Film & Television Oy.

 

Muualla verkossa

Toisenlaiset frendit

Toisenlaiset frendit Facebookissa

 

Suosittele3 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä