Vuosi vaihtuu 2013

Julkaistu keskiviikkona 18.12.2013 1 6

Senaatintorilla vuotta vaihtavat Nicke Lignell ja Vappu Pimiä.

TV1 tiistaina 31.12.2013 klo 23.00 - 00.10.

Yle Areenassa 14 päivää

Helsinkiläiset ovat vastaanottaneet uudenvuoden Senaatintorilla vuodesta 1932. Kymmenettuhannet ihmiset kokoontuvat torille tänäkin vuonna Vuosi vaihtuu -uudenvuodenjuhlaan.

Helsingin kaupungin järjestämässä juhlassa on musiikkiesityksiä ja puheita ja tervehdyksiä. Perinteen mukaisesti vuoden vaihtuessa nähdään ja koetaan myös ilotulitus.

Musiikista vastaa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Anna Puu. Uuden vuoden taikoja tekee mentalisti Noora Karma. Ilotulitus kruunaa illan.

Juontajina Vappu Pimiä ja Nicke Lignell.

 

Suosittele6 Suosittelee

Kommentit

keskiviikkona 01.01.2014

Valitettavan mauton ja sitäpaitsi oikein ikävä ohjelma, täysin ilman arvokkuuden hiventäkään. Ei edes hiljennytty kuulemaan Tuomiokirkon kellonlyöntiä, vaan se hukkui yleiseen hälinään ja ohjelman esittäjien omahyväisyyteen. Eikä tilanne parantunut kun yleisö yllytettiin ulvomaan kaunista Finlandia-hymniä. Itse me suomalaiset vain häpeeämme, mutta on valitettavaa että Suomen ulkopuolella nähdään miten alkeellisia me olemme.
Ei pormestarin ylipitkä puhe takavuosina mikään huippusuoritus ollut, mutta ainakin saimme silloin kuulla Tuomiokirkon kellojen lyönnit ja Maamme-laulun.
Onko tämä todella parasta ja arvokkainta mihin YLE ja Helsingin kaupunki yhteistyössä pystyvät kun oikein yrittävät?

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan




Muualla Yle.fi:ssä