Ylen tv-kanavat suorana Areenassa

Julkaistu maanantaina 22.04.2013 0 59

Ylen tv-kanavia voi nyt katsella entistä helpommin ja monipuolisemmin. Kaikki Ylen tv-kanavat, Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema ja Yle Fem ovat nähtävissä suorana Yle Areena -verkkopalvelussa.

Uuden palvelun tavoitteena on tuoda koko Ylen televisiotarjonta sinne missä ihmiset ovat. Samalla ohjelmasisältöjen löydettävyys paranee.

”Katselutottumukset muuttuvat ja nykyään monet haluavat katsoa televisiota kannettavilla laitteilla. Olemme tyytyväisiä, että voimme olla edelläkävijä Suomessa ja tarjota ensimmäisenä televisiokanavien suoran verkkokatselun kaikille suomalaisille”, sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

”Tavoitteenamme on lisäksi tarjota yhä enemmän sisältöjä, joiden ensiesitys on Yle Areenassa sekä sisältöjä, jotka ovat vain Yle Areenassa”, lupaa Silvo.

Ylen kaikki radiokanavat ovat olleet jo aiemmin kuunneltavissa suorana Yle Areenassa.

Yle Fem lähetetään suoratoistossa kahtena versiona, toinen tekstitettynä suomeksi, toinen ruotsiksi. Moniäänilähetyksissä, kuten urheilutapahtumissa, toisessa Fem-versiossa on suomenkielinen ääni ja toisessa ruotsinkielinen. SVT World ei sisälly Yle Femin Areena-versioihin.

Suoratoisto toimii Suomessa. Kanavia ei ole mahdollista välittää verkossa ulkomaille tekijänoikeussyistä. Ylen tavoitteena on saada kotimainen tv-sisältö mahdollisimman kattavasti myös kansainväliseen jakeluun Yle Areenassa.

Yle Areenaa ja sen lisäpalveluita käytetään viikossa noin 1,4 miljoonalta eri selaimelta.

 

Lisätietoja ja ohjeita: Areena-ohjeet

Haluatko keskustella lisää Areenasta ja suoratoistosta? Ylen asiantuntijat keskustelevat ja vastaavat Areena-kysymyksiin Twitterissä 22.4. Hashtag on #yleareena

 

Suosittele59 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä