Kohtaamisia Jeesuksen kanssa

Julkaistu keskiviikkona 31.03.2010 9 179

Jeesuksen näköinen.

TV1 maanantaina 5.4. klo 20.00

Millainen on Jeesus? Kymmenen ihmistä kertoo henkilökohtaisista kohtaamisistaan Jeesuksen kanssa nykypäivän Suomessa.

Jeesuksen kohtaaminen on ollut toisille elämän perusteita järisyttävä äärikokemus, toisille arkipäivää helpottava kädenojennus.

Jeesus on tullut hakemaan tanssiin, antanut liike-elämän neuvoja, opastanut ulos kaapista, lohduttanut surussa ja toiminut poliittisena esikuvana.

Jeesuksen kohtaamisesta kertovat niin Jeesuksen kanssa kihlautunut nuori nainen kuin pojan kuoleman jälkeen elämän merkityksen kadottanut äitikin.

Elokuvassa esiintyviä ihmisiä yhdistää rohkeus puhua henkilökohtaisista ja rankoistakin kokemuksista. Mihin voi uskoa, jos Jeesuksen kohtaaminen on leimattu sairaalassa psykoosiksi?

Tässä koskettavassa, riemukkaassa ja uskonnon merkitystä pohtivassa elokuvassa esiintyy myös joukko Jeesuksen näköisiä nuoria miehiä, joista katsoja voi bongata oman Jeesuksensa.

Käsikirjoitus, ohjaus ja leikkaus: Matleena Jänis ja Emilia Lehtinen. tuotanto: Kinosfilmi.

 

Ohjelma on nähtävissä YLE Areenassa tv-lähetyksen jälkeen.

 

Suosittele179 Suosittelee

Kommentit

maanantaina 05.04.2010

saisko tästä uusinnan tv.

tiistaina 06.04.2010

Helmi pääsiäisen ohjelmissa.

maanantaina 03.05.2010

Saisiko uusinnan, pliis!

perjantaina 13.08.2010

Kyllä tämä asia on monelle niin kipeä ja hyvin tulen arka asia nin mittäin Jeesus ja pelastus. Itse koin tämän valtavan iloisen asian jo pienenä poikana ,kun annoin elämäni Herralle ja puolestani rukoiltiin ,siinä heti en niin suuria muutoksia kokenut,mutta sitten kun äidin kanssa menimme kotia alkasi voimakas taivaallinen elämä ja viisaus ja ilo ja valo tulla sisimpään ja kerroin raamatusta ja kyselin monta asia ,jota en vielä silloin oikein osannut lukea ja se viisaus mitä Herra Henki antoi siinä hetkessä oli ilmeinen ihme .Minulla on näin monen vuodenjäkeen ilo kertoa että tämän taivaallisen kokemuksen saa ja voi kokea vielä tänäkin päivänja synnit voi saada anteeksi ja sada Pyhän Hengen lahja ja ilo ja johdatuksen voitto saatossa siunausta,keijo södertälje

sunnuntaina 01.05.2011

Onko tämä sitä samaa nykyluterilaista liberaalia linjaa, miten Yle on ennenkin esittänyt kristinuskoa vai otetaanko tässä muutkin kuin tuomiokapitulien ja Halosen hyväksymät näkemykset. Pitääpä katsoa, jos jotain uutta tai klassista olisi tarjolla vaihteeksi.

keskiviikkona 18.05.2011

Mielettömän hyvä ohjelma! Rehellistä puhetta tavallisilta ihmisiltä. Ylen tarjonta uskoa käsittelevissä ohjelmissa on mielestäni parantunut viime aikoina. :)

tiistaina 06.08.2013

Ei mikään ihme että uskontoja on niin paljon, kun todellisuudesta me ihmiset ymmärrämme aika vähän. Kun vain ymmärrettäisiin että uskonasioista puhuttaessa ainoastaan lopputulos ratkaisee, eli päästäänkö rauhaan ja sopuun, pystymmekö kunnioittamaan toisten vapautta ja hyvinvointia, ja uskalletaanko myöntää että samalle asialle ja valtaville kokemuksille voi olla muukin oikea selitys kuin se mihin on itse totuttu uskomaan. Heti kun uskotaan että on vain yksi ainoa oikea tie, se on itsekäs tapa näyttää yhtä sormea koko muulle maailmalle. High five on paljon parempi! :) "Jeesus! Suojele minua seuraajiltasi."

keskiviikkona 07.08.2013

Kiitos tästä erittäin elämänmakuisesta ja koskettavasta filmistä - tällaista varmaan oli kun ihmiset kohtasivat Jeesusta maan päällä 2000 vuotta sitten, ja kohtaavat edelleen!

keskiviikkona 07.08.2013

KYLLÄ OLI MIELENKIINTOINEN DOKUMENTTI.
NÄITÄ LISÄÄ!

On mukava nähdä täkin puolta elämästä...

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä