Äksymmät vanhat herrat

Julkaistu torstaina 08.07.2010 0 151

Hehkeä italiatar (Sophia Loren) sekoittaa vanhan herran Maxin (Walter Matthau) suunnitelmat.

TV1perjantaina 16.7. klo 21.00

Perjantai-illassa nähdään jatko-osa viime viikon komedialle Äksyt vanhat herrat, ja luvassa on jälleen hyväntuulista ja romanttista tunnelmaa.

Elokuvassa Äksymmät vanhat herrat (Grumpier Old Men) Max Goldman (Walter Matthau) ja John Gustafson (Jack Lemmon) jatkavat kinastelujaan, vaikka tulevatkin nykyään vähän aiempaa paremmin toimeen.

John on päätynyt onnellisiin naimisiin Arielin (Ann-Margret) kanssa, kun taas Max elelee yksinään ja keskittyy kalastamiseen.

Maxin poika Jacob (Kevin Pollak) ja Johnin tytär Melanie (Daryl Hannah) ovat menossa naimisiin ja he antavat isiensä suunnitella häitä - ja suunnitelmista tietysti syntyy kinaa vanhojen herrojen kesken.

Herroille ilmaantuu myös ulkopuolinen uhka, kun kaupunkiin muuttaa hehkeä italiatar, joka aikoo muuttaa herrojen suosiman kalastusvälinekaupan italialaiseksi ravintolaksi. Vaikka herrat ovat italiattaren suunnitelmia vastaan, ei se estä romantiikkaa astumasta peliin.

Vuonna 1995 valmistuneen elokuvan on ohjannut Howard Deutch, pääosissa nähdään Jack Lemmon, Walter Matthau, Ann-Margret, Sophia Loren, Daryl Hannah, Kevin Pollak, Burgess Meredith, Ann Guilbert, Max Wright ja James Andelin.

 

Suosittele151 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä