You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

Don't Come Knocking

Julkaistu tiistaina 03.05.2011 0 137

Hiipuva tähti Howard Spence (Sam Shepard) tapaa matkallaan vanhan ihastuksensa Doreen (Jessica Lange).

TV1 perjantaina 6.5. klo 21.30

Draamassa Don't Come Knocking lännenelokuvien hiipuva tähti karkaa kuvauksista ja lähtee etsimään lastaan, jota hän ei ole koskaan tavannut.

Lännenelokuvien sankari Howard Spence (Sam Shepard) ottaa hatkat kuvauspaikalta ja lähtee pitkästä aikaa vanhan äitinsä luo Elkon kaupunkiin.

 

Viinanhuuruista elämää

Yksityiselämässään näyttelijä on ollut itsekäs ja vastuuton: mies on viettänyt viinanhuuruista elämää, jossa naisia on piisannut ja huolta huomisesta ei ole kannettu.

Howard saa kuulla äidiltään, että hänellä on lapsi. Äiti ei tosin enää muista, minkä niminen nainen lapsesta aikanaan häneen otti yhteyttä.

 

Mies matkalla itseensä

Mies lähtee etsimään perhettään ja samalla itseään. Hän löytää vanhan rakkautensa (Jessica Lange), pojan ja itse asiassa tytönkin.

Poika ei ole kuitenkaan kovin riemuissaan isäukon paluusta vuosikausien hiljaiselon jälkeen. Samaan aikaan miestä odotetaan kuumeisesti kuvauspaikalle.

Ohjaus: Wim Wenders. Käsikirjoitus: Sam Shepard. Näyttelijät: Sam Shepard, Jessica Lange, Sarah Polley, Gabriel Mann, Tim Roth. Tuotanto: USA, 2005.

 

Suosittele137 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä