Rakkaat rikkaat ystävät

Julkaistu maanantaina 08.08.2011 1 172

Olivia (Jennifer Aniston, vas.), Christine (Catherine Keener) ja Franny (Joan Cusack) ovat olleet pitkään ystäviä tuloeroista ja erilaisista elämäntilanteista huolimatta.

TV1 perjantaina 19.8. klo 21.00 – 22.25

Draamakomedia (Friends with Money) neljästä amerikkalaisesta ystävättärestä, Oliviasta, Frannysta, Christinestä ja Janesta, jotka ovat olleet ystäviä koko aikuisikänsä. Kolme heistä on naimisissa, rikkaita ja menestyneitä - neljäs on tehnyt elämässään erilaiset valinnat.

 

Joukon musta lammas

Frannyn (Joan Cusack), Christinen (Catherine Keener) ja Janen (Frances McDormand ) varakkaaseen elämään kuuluvat perhe, muotivaatteet ja hyväntekeväisyyspuuhastelu. Olivia (Jennifer Aniston) taas on irtisanoutunut opettajan työstään ja elättää itsensä siivoojana. Rahasta tekee tiukkaa ja miesrintamallakin on ollut tuulista.

 

Treffiseuraa ja hyväntekeväisyyttä

Ystävättäret ovat yksissä tuumin huolissaan Olivian sinkkuudesta ja taloudellisesta tilanteesta. Franny järjestää muun muassa kunto-ohjaajaansa Olivian treffiseuraksi. Ystävälle varataan paikka myös hyväntekeväisyystapahtuman illallispöydästä.

 

Ystävyys kestää

Raha ei ole kuitenkaan autuaaksi tekevä voima. Käsikirjoittaja Christine riitelee jatkuvasti ylimielisen miehensä kanssa ja vaatesuunnittelija Jane ärjyy väsyneenä ja vihaisena likaisissa hiuksissaan ympärilleen. Vaikeuksista huolimatta ystävät eivät hylkää toisiaan ja vakaus pilkahtaa Oliviankin elämään sieltä mistä hän itse vähiten osaa odottaa.

O: Nicole Holofcener. N: Jennifer Aniston, Joan Cusack, Frances McDormand, Catherine Keener. USA 2006

 

 

Suosittele172 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 19.08.2011

Erittäin hyvä semiepisodielokuva.

Skeemana roolien käänteistyminen.
Päällisin puolin vaikuttaa yksinkertaiselta leffalta mutta ei sitä ole.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä