Kansansankari

Julkaistu maanantaina 16.12.2013 0 3

Pirkko Mannola on edelleen monessa mukana.

TV1 maanantaista perjantaihin 23.12.2013 - 7.1.2014 klo 12.10 - 13.00

Yle Areenassa 7 päivää

Suomalaiset tähdet ovat valloittaneet sydämiä musiikilla, teatterin lavoilla ja kirjallisuudella. Kansansankari-sarjassa tavataan kaikille tuttuja, eri alojen 11 huippunimeä.

Sarja on esitetty edellisen kerran TV2:lla vuonna 2012.

 

Ma 23.12. Jukka Virtanen

Kaavoihin kangistuminen on kaukana tästä persoonasta. Virtasessa on virtaa, pelimiestä, hevosmiestä ja sanataituria. Omaa elämäkertaansa tuttu mies ei kaunistele. Toimittaja ja ohjaaja Risto Kuusisto.

 

Ke 25.12. Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemen uran viimeisimmät vuodet ovat olleet mullistavia, artisti on vallannut uusia musiikkialueita ja yleisöjä. Henkilökuvassa Koivuniemi kertoo työstä ja valottaa myös harvoin nähtyä yksityistä puoltaan.

 

To 26.12. Kari Väänänen

Henkilökuvassa ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Kari Väänänen katsoo uraansa taaksepäin ja kertoo elämästään. Ura ja maailma vetivät aina Brasiliaan asti, mutta tässä ja nyt on Väänäsen mielestä parasta aikaa.

 

Pe 27.12. Laila Hirvisaari

Hirvisaaren kirjoja on julkaistu neljä miljoonaa kappaletta. Teosten tarinat ovat käsitelleet Karjalaa, sota-aikoja ja Suomen historiaa. Toimittaja ja ohjaaja Pirkko Frank-Arkimies.

 

Ma 30.12. Arja Koriseva

Hän tietää, että häntä sanotaan hitittömäksi artistiksi, tylsäksi julkkikseksi ja tyhjännaurajaksi. Mutta ei hän tätä kaikkea purematta niele. Koriseva on tiukka bisnesnainen, suurperheen äiti ja iskelmäkuningatar.

 

Ti 31.12. Jari Sillanpää

Tangokuninkaasta kansansankariksi noussut Jari Sillanpää odotetussa henkilökuvassa. Viihdemaailmojen ulkopuolellakin Jari oma persoonallinen itsensä, energinen, avoin ja iloinen. Ohjaaja Risto Kuusisto.

 

Ke 1.1. klo 11.15 Katri Helena

"Koko kansan Katri Helena" suhtautuu kestosuosioonsa realistisesti. Laulaminen on ollut hänen intohimonsa aina, mutta on elämään mahtunut muutakin.

 

To 2.1. Pirkko Mannola

Kiintotähti Pirkko Mannola on edelleen voimissaan ja mukana monessa. Puolison, ohjaaja Åke Lindmanin, kuolema ei himmentänyt tähteä, mutta elämä muuttui. Suunnittelu ja ohjaus Kirsi Markkanen.

 

Pe 3.1. Pate Mustajärvi

Kaikki uskovat tietävänsä millainen mies on Pate Mustajärvi, tuo Popedan rokkikukko, joka on luotsannut bändiään yli 30 vuotta. Mutta mikä on miehiään Pauli Mustajärvi?

 

Ma 6.1. Seela Sella

Koko Suomen tähti, lahjakas, rohkea ja huumorintajuinen näyttelijä Seela Sella henkilökuvassa. Suunnittelu ja ohjaus Pirkko Frank-Arkimies.

 

Ti 7.1. Esko Roine

Kiire rytmittää Esko Roineen elämää nyt, kun pitkäaikaisen teatterijohtajan päivät ovat vaihtuneet keikkanäyttelijän elämään. Hauska mies ottaa silti työnsä aina vakavasti.

 

Seela Sella pääsee Jouko Turkan halattavaksi.

 

Suosittele3 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä