Parhaat kulttuuribileet kesällä

Julkaistu tiistaina 09.06.2009 0 144

 

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä täysin levällään?

Kaipaatko täsmävinkkejä täydentämään lomaohjelmaasi? Vai tuntuuko vain, että ruoho saattaisi olla vihreämpää ja bileet paremmat jossain muualla?

Kulttuurikunto ja Finland Festivals yhteistyössä tarjoavat kesäkierroksia moneen makuun ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihtoehtoina on kymmenen eri reittiä, joista voi myös räätälöidä itselleen sopivan reitin.

Tarjolla on muun muassa reitti Veneilijän väylällä – tapahtumia meren äärellä. Reitin varrelle mahtuvat esimerkiksi Kaskisten musiikkikesä ja Kokkolan Oopperakesä.

Kesäklassikot-reitti on kunnonkohottajan varma valinta. Tielle osuu muun muassa Kuopio Tanssii ja Soi, Imatra Big Band Festival ja Savonlinnan Oopperajuhlat.

Yöksi Helsinkiin -reitillä ei tarvitse lähteä 70 kilometriä edemmäs pääkaupungista. Haaviin jää silti muun muassa Urkuyö ja aaria Espoossa, Riihimäen kesäkonsertit ja Tuusula-Viikko.

Lomadraamaa kannattaa kesämökin sijaan kokeilla kesäteatterissa. Lappeenrannan Linnoituksen kesäteatterissa pääsee Votkaturistien kyytiin. Savonlinnassa puolestaan esittäytyy Putkinotko ja Q-teatteri Helsingissä esittää Siniväriset.

Idyllisen suvi-Suomen voi kokea kuuntelemalla musiikkia mahtavissa maisemissa. Nämä puitteet tarjoaa esimerkiksi Iitin musiikkijuhlat, Sysmän Suvisoitto ja Luosto Classic.

Kulttuurikunto kertoo lisää reiteistä.

Suosittele144 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä