Rouva Ruudun musiikinhistoria

Julkaistu maanantaina 07.12.2009 0 144

Tv-tietäjä Rouva Ruutu vie katsojat keskelle kotimaisen populaarimusiikin historiaa.

TV1 sunnuntaisin 6. - 27.11. klo 18.45 - 19.15

YLE Areenassa 7 päivää

Toimelias tv-tietäjä Rouva Ruutu, joka Muistikuvaputkessa johdatteli katsojia televisiomuistojen maailmaan, vie nyt katsojat keskelle kotimaisen populaarimusiikin historiaa.

Omalla persoonallisella tyylillään Rouva Ruutu paljastaa, millaisena televisio on musiikin lähimenneisyyden näyttänyt. Maukkaita ja mauttomia musiikkipaloja menneisyydestä, Rouvan tiukkoja havaintoja ja tietysti hiukan magiaa, kun Rouva pujahtaa arkistomateriaalin sekaan.

Menneisyydessä Rouva kohtaa eri vuosikymmenten säteileviä tähtiä Koivistolaisista Carolaan ja Vera Teleniuksesta Ressu Redfordiin.

 

"Pop-kultti johtaa irtolaisuuteen"

Neliosaisen sarjan aluksi Rouva Ruutu esittelee aikansa katsotuimmat musiikkiohjelmat: Syksyn Sävelet sekä Euro- ja Interviisut. Sen jälkeen oman käsittelynsä saavat 60-, 70- ja 80-lukujen iskelmä- ja popmusiikki.

Tienviittoinaan Rouva käyttää tällä kertaa katsojien yleisöosastokirjoituksia eri vuosikymmeniltä. Varovainen täytyy toki olla, sillä "pop-kultti johtaa huumausaineiden väärinkäyttöön ja irtolaisuuteen", kuten nimimerkki Psykologi kirjoitti Antenni-lehdessä vuonna 1967.

 

Muualla netissä:

Rouva Ruudun musiikinhistoria

 

Suosittele144 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä