Strada: Huipulla ja pimeillä kujilla

Julkaistu keskiviikkona 15.09.2010 2 159

Matkaoppaat Sanna Stellan ja Ivan Puopolo tuskin malttavat odottaa syksyn seikkailuja.

TV1 perjantaisin alkaen 24.9. klo 21.30

Kheopsin pyramidi 2060 eaa., höyrykone 1698, internetin synty 1969, Strada 2008...

Asiallisen viihteellinen kulttuuriohjelma Strada jatkaa syksyllä kohti päämäärää, jota ei kartoista löydy.

Stradan reportaaseissa nähdään viikon kiinnostavimmat kulttuuriaiheet ja -henkilöt, ja sketseissä nauretaan yhtä paljon itselle kuin muille ja koko ihmiskunnalle. Vakavuuden tieltä poiketaan aina kun mahdollista, sivupolkuja, oikoteitä ja maisemareittejä suosien.

Strada kuljettaa katsojansa korkeakulttuurin huipuille ja alakulttuurien pimeille kujille, viihteen laaksoon ja huumorin lähteille, matkaten vaarallisen lähellä ajankohtaisuuden reunaa. Tarjolla on huikeita maisemia suomalaiseen kulttuuriin.

Matkaoppaina tapaamme Sanna Stellan ja Ivan Puopolo, jotka lupaavat säilyttää tinkimättömän epäasiallisen linjansa läpi syksyn. Parivaljakon sketseissä yhdistyy vilpitön anarkismi ja satiirinen, auktoriteetteja kunnioittamaton ote.

Stradan jutuissa on tuoreutta, asiaa ja kommelluksia. Stellanin ja Puopolon taustalla häärivä toimittajakunta valmistelee asiantuntevasti ja tarkkaan harkiten syksyn juttuja.

"Meillä ei ole harmainta aavistusta teemoista, aiheista tai haastateltavista. Erinomainen kiteytys! Juuri siksi lupaan, että myös tänä syksynä Strada on tuore ja - ennen kaikkea - yllättävä," lupaa Ivan Puopolo.

Stradan laatuun on oppinut luottamaan suuri fanijoukko, joiden joukossa on myös Sannan äiti. "Kyllä Strada on ihan paras televisio-ohjelma."

Tuotanto: YLE Kulttuuri, 2010

Ensilähetyksen jälkeen ohjelman voi katsella YLE Areenassa viikon ajan ja vielä uusinnat päälle sunnuntaisin ja tiistaisin.

 

Strada

 

Suosittele159 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 24.09.2010

Lemppariohjelmani!

perjantaina 24.09.2010

Tykkään myös Stradasta, kulttuuriohjelmaa ei tässä tehdä kurtut otsissa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä