Prisma Studio: Nopein reitti kassalle

Julkaistu perjantaina 19.10.2012 3 74

Kaupassa voi kulkea viisasti, hermojaan menettämättä.

TV1 tiistaina 23.10. klo 20 - 20.30

Yle Areenassa 30 päivää

Kauppa pullollaan ihmisiä ja kaameat jonot kaikille kassoille. Valitset kassan, joka tietysti matelee hitaasti eteenpäin. Yksi ryhtyy kaivelemaan kolikoita, toisella on puolestaan tomaatit punnitsematta.

Voiko tilanteesta selviytyä tehokkaasti ja hermoja menettämättä? Prisma Studio selvitti, miten valitaan nopein kassajono!

 

Viisi faktaa shoppailusta

Miltä kuulostaisi shoppailu järvenrantamisemassa ja silmähieronta ostosten lomassa? Futuristi Elina Hiltunen ennakoi tulevaisuuden trendejä heikkojen signaalien avulla.

Prisma Studio esittelee viisi faktaa shoppailun ihmeellisestä maailmasta.

Minkälaista mehua ostaisit trendikkäälle kaverille, entäpä minkälainen pyykinpesuaine olisi juuri oikea lapsiperheeseen? Valintojamme ohjataan erilaisten muotojen ja värien avulla. Kuka siis tekeekään ostopäätöksemme?

Ohjelman juontaa Marjo Harju.

 

Suosittele74 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

tiistaina 23.10.2012

Kassajonot.

Äliömäinen ajatus että: Jos kaikki arvioivat jonkun jonon olevan nopein, niin kaikki menevät siihen,
koska ajatus on aivan ääliömäinen, silloinhan jono on kaikkein pisin.
Jolloin NORMAALILLA JÄRJELLÄ ajatteleva kyseisessä jonon häntäpäässä oleva siirtyy johonkin muuhun lyhyeen jonoon, vai oletetaanko ostajan olevan niin TYHMÄ että hän norkoilee 15min. tai kauemmin jossain jonossa joka on 8 asiakasta pitempi kuin naapuri jono....
Näin maalaisjärjellä ajatellen tuommoinen ajatus on täysin P......tä. ;-)
Ääliö älä lyö Ööliä läikkyy, ... onko Prisman laatu pudonnut noin alas, kysyn vaan...

Ahmatti.

PS. Sitäpaitsi, nopein reitti kassalle kulkee lyhintä mahdollista reittiä ovelta sen sijaan että kierretään koko kauppa, hypistellen ja puristellen KAIKKI tavarat kaupassa, vaan luetaan kauppalistasta se mitä tarvitaan jonka jälkeen mennään kassalle jne.

torstaina 25.10.2012

Tuosta kahvipakettien kuvasta sen verran, että minä valitsisin sen paketin joka on halvempi ihan riippumatta kääreen designista. Mutta jos toteaisin sen pahanmakuiseksi, kokeilisin seuraavan kerran sitten toista. Ostan aina halvemman, mikäli tuotteiden välillä ei ole muuta eroa kuin pramea pakkaus. En kosmetiikassakaan maksa mistään purkkien selektiivisistä napsahduksista tai ylellisistä tuoksuista. Jos suurin osa ihmisistä on manipuloitavissa, minä olen ilmeisesti sitten se pieni osa.

torstaina 25.10.2012

Tämäkin ohjelma alkaa olla melkoista humpuukia.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä