Prisma Studio: Suuri hampurilaistesti

Julkaistu keskiviikkona 15.01.2014 0 4

Juontaja Marjo Harju, keittiömestari Jouni Toivanen, professori Per Saris ja dosentti Kari Steffen testaavat hampurilaisia.

TV1 tiistaina 21.1.2014 klo 20.00 - 20.30, uusinta keskiviikkona 22.1. klo 11.35

Yle Areenassa 30 päivää

Maailman tunnetuimman pikaruuan, hampurilaisen säilymisestä elää lukuisia urbaanitarinoita. Netistä löytyy kuvasarjoja ja videoita kuukausia ja jopa vuosia vanhoista, lähes muuttumattomana säilyneistä hampurilaisista.

Ovatko nämä tarinat todellakin vain legendaa, vai piileekö niissä totuuden siemen?

 

Voiko vanhaa hampurilaista syödä?

Prisma Studio selvitti hampurilaisen salaisuuden ja testasi, mitä hampurilaiselle todella tapahtuu, kun sen jättää pöydälle lojumaan reiluksi puoleksi vuodeksi. Säilyykö hampurilainen todella muuttumattomana ja jos, niin voiko kuukausia vanhaa sämpylää ja pihviä vielä syödä?

Testiin osallistuvat mikrobiologian dosentti Kari Steffen, elintarvikemikrobiologian professori Per Saris ja keittiömestari Jouni Toivanen.

Ohjelman juontaa Marjo Harju.

 

Suosittele4 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan




Muualla Yle.fi:ssä