Ihmisten puolueelle Kultainen Venla

Julkaistu maanantaina 17.01.2011 2 175

Viime vuoden parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat on palkittu Kultainen Venla -patsailla.

Parhaan viihde- ja musiikkiohjelman Venlan sai TV1:n Ihmisten puolue.

Parhaan asia- ja ajankohtaisohjelman Venlan sai Yle Teeman kymmenosainen Rock-Suomi-sarja. Keskusteluohjelmista palkittiin TV2:n Pressiklubi.

Parhaana draamana palkittiin Helppo elämä. Parhaan komediaohjelman Venlan sai Ketonen & Myllyrinne, game show -ohjelmista palkittiin TV2:n Tartu mikkiin.

Reality-ohjelmista Venlan sai Kadonneen jäljillä. Lifestyle-ohjelmista Venlalla palkittiin Teemalla esitetty Venäjän halki 30 päivässä.
Lastenohjelmien Venlan sai TV2:n Summeri.

Parhaan näyttelijän Venla-palkinnon pokkasi muun muassa Marja Tyrnin hahmostaan tunnettu Aku Hirviniemi. Hän voitti myös yleisöäänestyksessä parhaan tv-esiintyjän palkinnon. Tv-ohjelmien ykköseksi yleisö puolestaan äänesti Duudsonit.

Gaalassa jaettiin myös Kultaisia Venloja erityisansioista tv-alalla. Jarmo Jääskeläinen, Kari Kyrönseppä ja Mirja Pyykkö palkittiin elämäntyöstään. Heidän lisäkseen palkittiin Vesa-Matti Loiri ja Tauno Äijälä.

Palkinnot jaettiin MTV3:n suorassa lähetyksessä Kansallisoopperassa.

Kultainen Venla -palkinto syntyi kun Venla- ja Kultainen TV -palkinnot yhdistyivät aiemmin tänä vuonna. Venla-palkintoja on jaettu vuodesta 1982 alkaen ja Kultainen TV -palkintoja vuosina 2007 - 2009.

Kultainen Venla -palkintoja jakava Televisioakatemia ry on Ylen, MTV Media Oy:n, Nelonen Media/Sanoma Television Oy:n ja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat – SATU ry:n perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kotimaisten televisio-ohjelmien arvostusta.

 

Suosittele175 Suosittelee

Kommentit

maanantaina 17.01.2011

Ihan oikeaan meni viihdeohjelmien Venla. Harmitti, kun Taneli Mäkelää ei näkynyt ruudussa kiitospuheen aikana. Hänhän se pääosan esittäjä on! Ja paras joukossa.

Yleisöäänestyksen tv-ohjelmien ykköseksi äänestämä Duudsonit oli kyllä osoitus, ketkä ne äänestäjät olivat. Onneksi se ei ollut Televisioakatemian valinta. Rajansa kaikella. Minusta koko ohjelma pitäisi boikotoida sinne amerikoihin, jossa he nyt niin suuren suosion ovat saavuttaneet!
Siinäkin osoitus sen maanosan kulttuuritasosta.

Aku Hirviniemi on ollut ja toivottavasti on edellenkin kivaa katsottavaa. Osaisipa noudattaa omia neuvojaan, jotka antoi Taneli Mäkelälle.

lauantaina 22.01.2011

TV-1 ohjelmakartta suorastaan kerjää uudelleen kehiin ohjelmaa nimeltä Ihmisten puolue.Lauantai-ilta ei ole minkään makuinen,eikä oloinen ilman ihmisten puolueen kokousta ja loistavia näyttelijäsuorituksia.

Puolueen käsikirjoitus peilaa hauskalla tavallaan "ajan virtauksia" niin,että tavallinenkaan tallaaja ei tipu kärryiltä.Paljon onnea koko loistavalle tiimille,joka on venlansa ansainnut täysin pistein.

Ja vaalitkin on tulossa.Juuri nyt tarvittaisiin sitä oikeaa Ihmisten puoluetta vaihtoehdoksi.Näin saataisiin pyörimaan ihan uusi levy entisten valtapuolueiden joukkoon !

Ylellä on puolue jo valmiina.Miksi sitä ei pantaisi kehiin ?

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä