Presidentinvaalien tulosiltaa YLE TV1:ssä seurasi miljoonayleisö

Julkaistu maanantaina 23.01.2012 1 176

Presidentinvaalien tulosiltaa YLE TV1 -kanavalla seurasi sunnuntai-iltana keskimäärin 1,3 miljoonaa katsojaa. Hetkellinen katsojamäärä oli vielä tätäkin korkeampi eli 1,9 miljoonaa klo 21.30.

Katsojia vaalilähetys kiinnosti koko illan ajan, sillä yli miljoona katsojaa seurasi lähetystä kahden ja puolen tunnin ajan. Sunnuntai-illan puoli yhdeksän uutislähetys puolestaan keräsi 1,6 miljoonaa katsojaa.

Ylen nettisivuja käytti vaali-iltana 687 000 eri kävijää. Lisäksi Areenan nettilähetys keräsi yli 50 000 eri selainta, tämä on lähes yhtä paljon kuin itsenäisyyspäivän vastaanotto -lähetyksellä viime joulukuussa. Klikkauksia nettilähetykselle kertyi lähes 950 000.

Twitter-palvelun kautta vaali-iltana tuli 4680 viestiä, joista lähes 1000 julkaistiin.

Vaaliviikon aikana yle.fi:ssä eri selaimilla kävi 2,12 miljoonaa, tämä on Ylen nettisivujen historian toiseksi korkein kävijämäärä.

 

Muualla netissä:

YLE Uutiset: Presidentinvaalit

 

Suosittele176 Suosittelee

Kommentit

sunnuntaina 05.02.2012

Haaviston tuloshan on suoran kansanvaalin kaikkien aikojen huonoin, miksi toimittajat ja kommentaattorit eivät käsittele tulosta myös siltä kannalta. (noin 10 % yksikköä huonompi kuin kenelläkään muulla hävinneellä presidenttiehdokkaalla. Em Taustaa vatsten Haaviston tulos oli vain kohtuullinen.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä