Tv-kanavien huoltotaukoja joka neljäs keskiviikko

Julkaistu keskiviikkona 11.01.2012 3 193

Yleisradion tv-kanavat esittävät vuoden 2013 aikana joka neljäs keskiviikko uutisikkunaa ja radiokanavia klo 11.10 - 12.30.

TV1:ssä kuuluu YLE Radio1, TV2:ssa YLE Puhe, Teemalla YLE Radio1, FST5:llä YLE Vega ja TV-Finlandissa YLE Puhe.

Kyseessä on Digitalle varattu huoltoaika, jonka aikana yhtiö tekee verkossa ja järjestelmissä tarvittavia korjaus- ja huoltotoimenpiteitä.

Kevään huoltoikkunat esitetään 9.1., 13.2., 6.3., 3.4. ja 8.5. Kesällä huolloissa on taukoa ja syksyllä huoltoikkunat palaavat jälleen syksyllä.

 

Suosittele193 Suosittelee

Kommentit

lauantaina 21.01.2012

Hei !

Aloin tutkia tätä ylen sivua, kun harmittaa kovasti kun meidän telkkarissa on viime viikosta asti ollut ylen kanavilla niin paljon häiriötä, ettei sitä voi seurata ollenkaan! Maikkarin kanavat näkyy hyvin, niin että teeveessä ei voi olla syytä. Mistähän tämä voi johtua ?
Asumme Tuusulassa Nukarilla, eli ihan tässä etelässä joten siksikin ihmetyttää.

T: Kirsti Röpelinen

maanantaina 28.01.2013

Jaa että etelässäkö pitäisi näkyä tv-kanavat niinko paremmin? Tänään 28.01-13 klo 19.00...alk. ei näkynyt yhtään mitään miltään kanavalta ei edes niitä "häiriöitä"niin minä kirjoittelenkin täältä Kuusamon kaupungista..liekö joku sabotoinut tuota kaapelia ko meni ihan mykäksi ..ei signaalia missään telkkarissa ja soitto naapuriin vahvisti että vika ei ole meidän koneissa!! Se on niin fiksua tämä nykynen tekniikka..kirjoittelen tätä puolenyön pintaan ja pimeänä ovat pysyneet tähän saakka. Herää kysymys: hyvitetäänkö tv-maksuissa ja siis miten pitkään pitää olla pimeänä...niinko noi sähköyhtiöthän joutuu hyvittämään tietyn ajan jälkeen! Aika mielenkiintoista...onneksi radio pelaa ja netti

perjantaina 01.02.2013

Hei Ulla!

Koska kaikki TV-kanavat ovat kadonneet ja naapurissakin on sama ongelma, niin vika on todennäköisesti paikallisella kaapeli-TV operaattorilla, jos olette kaapeli-TV vastaanotossa.
Jos naapurilla tarkoitatte samassa taloyhtiössä asuvaa, niin silloin on myös mahdollista että taloyhtiön yhteisantennijärjestelmässä on vikaa.

Antenniverkon lähetykset Kuusamossa näkyvät Digitan Rukan lähetinasemalta ja tietojemme mukaan heillä ei ole ollut mitään vikaa Rukan asemalla.

Antenniverkon lähetyshäiriöistä saa tietoa 24 h Digitan palvelunumerosta 020 411 7878 (nauhoite).
Kaapeliverkon häiriöistä saa tietoa omalta kaapeli-TV operaattorilta.

Ystävällisin terveisin
Ylen tekninen neuvonta
palaute.tekniikka@yle.fi

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä