Voimala-ohjelmalle Kirkon viestintäpalkinto

Julkaistu maanantaina 04.02.2013 1 58

TV1:n pitkäaikaisen keskusteluohjelman Voimalan toimittajat Marketta Mattila ja Raisa Rauhamaa saivat Kirkon viestintäpalkinnon 2011 - 2012.

Palkinnonjakoperusteluissa todetaan, että ohjelmassa keskusteltiin usein kirkon kannalta ajankohtaisista ja tärkeistä teemoista ammattimaisesti ja mielenkiintoisesti. Toimittajat lähestyivät ja käsittelivät vaikeitakin yhteiskunnallisia ja eettisiä kysymyksiä journalistisesti korkeatasoisesti väistämättä asioiden kipeitäkään puolia.

"Voimalassa ei katsottu ylhäältäpäin eikä alhaaltapäin, ei haastateltavia eikä katsojia. Se haastoi aikuisuuteen ja tuki aikuista keskustelua. Se antoi tilaa sekä katsojalle että haastateltaville tavalla, joka oli samanaikaisesti ymmärtävä ja kriittinen", totesi arkkipiispa Kari Mäkinen palkinnonjakotilaisuudessa.

Keskusteluohjelma Voimala aloitti vuonna 2003, ja viimeinen lähetys nähtiin huhtikuussa 2012. Ohjelman tuotti Voimalan toimittajien oma tuotantoyhtiö Ikoni ja Indeksi Oy.

Kirkkohallitus jakaa Kirkon viestintäpalkinnon henkilöille, jotka tuovat viestinnällään merkittävällä tavalla esiin kristillistä sanomaa, kristillistä tietoa tai kristinuskon mukaisia elämänarvoja. Palkinnon suuruus on 7000 euroa.

Kirkon tiedonvälityspalkinto jaettiin edellisen kerran vuonna 2010 tietokirjailija, pastori Jaakko Heinimäelle.

 

Suosittele58 Suosittelee

Kommentit

maanantaina 04.02.2013

Hyvä Voimala! Olette palkintonne ansainneet!

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä