Yle uudistaa ohjelmapalautepalveluaan

Julkaistu maanantaina 15.10.2012 1 79

Ylen ohjelmapalautepalvelua uudistetaan. Lokakuun 15. päivästä alkaen ohjelmapalautteen puhelinpäivystys (puhelinnumero 020 690 414) on jatkossa avoinna arkisin kello 9 - 17.

Viikonloppujen puhelinpäivystys päättyy. Viikonloppuisin katsojat ja kuuntelijat voivat jättää palautteensa puhepostiin tai käyttää sähköpostia ohjelmapalaute@yle.fi sekä yle.fi -sivuston kautta http://yle.fi/yleisradio/ota-yhteytta#anna-palautetta.

 

Painopistettä siirretään verkkoon

Uudistus tehdään, jotta ohjelmapalautetta voidaan käsitellä ja siihen voidaan vastata nykyistä paremmin, sillä suurin osa palautteesta tulee nykyään sähköpostitse.

”Palvelun laatu ei laske, mutta haluamme kohdella tasapuolisesti eri viestintäkanavia käyttäviä asiakkaita. Tänä päivänä puhelimitse tulee entistä vähemmän palautetta ja verkon kautta vastaavasti entistä enemmän”, kertoo tutkimuspäällikkö Eija Moisala.

”Painopistettä siirretään verkkoon. Otamme käyttöön uusia tapoja palvella ja myös mobiilia mediaa koskeva palaute keskitetään ohjelmapalautteeseen”.

 

Neuvoja Yle Areenan käyttöön

Ohjelmapalaute vastaa yleisön radio- ja tv-ohjelmia sekä yhtiön internet-tarjontaa koskeviin kysymyksiin. Ohjelmapalautteesta voi tiedustella myös yhtiön muuta toimintaa koskevia asioita. Lisäksi ohjelmapalautteesta saa neuvoja Yle Areenan käyttöön.

Yle haluaa saada ohjelmistaan palautetta katselijoita ja kuuntelijoilta ja ohjelmapalaute on tärkeä osa vuorovaikutusta. Palautteen perusteella tehdään esimerkiksi uusintapäätöksiä.

Ylen ohjelmapalautteessa työskentelee kuusi henkilöä.

 

Suosittele79 Suosittelee

Kommentit

maanantaina 22.10.2012

Minkä ihmeen takia jotain somea pitää väkisin tuoda jokaiseen asiaohjelmaan? Mitä lisäarvoa se muka tuo? Lisäksi kotikatsomon Stalkkeri oli aivan järjettömän huono. Ei tuollaista sontaa tule rahoittaa.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä