John, Cincinnatista

Julkaistu keskiviikkona 15.09.2010 0 166

Surffariperheen Mitch Butchie Yost II (Brian Van Holt, vas.) ja Shaun Yost (Greyson Fletcher) alkavat kokea kummallisia asioita, kun John Monad (Austin Nichols) ilmaantuu lähipiiriin.

TV1 perjantaisin alkaen 17.9. klo 23.40

HBO:n kymmenosainen draamasarjan John, Cincinnatista (John from Cincinnati) vie aurinkoiseen Kaliforniaan, jossa kaikkien elämä ei olekaan ruusuilla tanssimista.

Kalifornialaista unelmaa elänyt Yostin surffariperhe on aina ratsastanut aallonharjalla. Nyttemmin maine on kokenut mahalaskun, sillä perheen patriarkka Mitch on jämähtänyt haikailemaan mennyttä.

Toisen polven surffarilupaus Butchie on puolestaan sortunut huumeisiin ja epämääräiseen elämään. Yostien tulevaisuudentoivo lepää Butchien 13-vuotiaan pojan harteilla, mutta Shaun taas vetää puoleensa kaikenlaisia hännystelijöitä ja hyötykäyttäjiä.

Juuri kun Yostin perhe alkaa olla koko lailla alamäessä, seudulle saapuu hämäräperäinen muukalainen, John Monad, mystinen mies Cincinnatista.

Johnin ympärillä tapahtuu erikoisia asioita, ja lisäksi miehellä on erityinen kyky vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Ennen pitkää herää epäilys, onko mies lainkaan ihminen. Nähtäväksi jää, onko muukalaisen vaikutus Yostin perheelle hyvästä vai pahasta.

Pääosissa: Austin Nicholls, Bruce Greenwood, Brian Van Holt, Rebecca de Mornay, Greyson Fletcher, Ed O'Neill, Luke Perry.

Käsikirjoitus: David Milch, Kem Nunn. Tuotanto: HBO, Yhdysvallat 2007.

 

Jaksot ovat katsottavissa YLE Areenassa 14 päivän ajan tv-lähetyksen jälkeen.

 

Suosittele166 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä